reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Klusia u nas rano podobnie - około 5 młody ląduje u nas i potem "śpimy" do około 8, 9 z przerwami na jedzenie/cmokanie czy jak to jeszcze nazwać. Po prostu daję mu cycka i sama dalej śpię, ale czujnie, bo jak młody się wierci, wybudza, kwili to go głaszczę, uspokajam itp. Wiem, że to bez sensu, bo dosłownie mi wisi na cyckach i traktuje je bardziej chyba jak uspokajacz, ale co zrobić - kiedyś trzeba się wyspać :sorry:

Niespodzianka
tulę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Klusia ja smarowalam sudocremem a teraz alantanem mascia bo on pomogl w koncu na pupke wiec pomyslalam o szyjce i pomogl w jeden dzien :)

Muńka z odpowiedzia trzeba poczekac na Josie bo osoba ktora zaklada grupe moze zmieniac ustawienia :D

czy Waszym dzieciakom tez po sudocremie schodzi skorka ??

myslicie ze na taka pogode mozna wyjsc z malym mimo ze ma katarek ?? ja juz dostaje fiola od siedzenia w domu a dzisiaj tak pieknie :) podeszlabym sobie do biblioteki bo ksiazki mi sie do czytania skonczyly

no i dzisiaj zauwazylam ze mlody tak jakby zasysa dolna warge czy Wasze dzieciaczki tez tak robia ??

kupka po kaszce kukurydzianej super wiec zostaje i poki co zadnych efektow ubocznych a mlody jakby szczesliwszy bo syty

Muńka z odpowiedzia trzeba poczekac na Josie bo osoba ktora zaklada grupe moze zmieniac ustawienia :D

czy Waszym dzieciakom tez po sudocremie schodzi skorka ??

myslicie ze na taka pogode mozna wyjsc z malym mimo ze ma katarek ?? ja juz dostaje fiola od siedzenia w domu a dzisiaj tak pieknie :) podeszlabym sobie do biblioteki bo ksiazki mi sie do czytania skonczyly

no i dzisiaj zauwazylam ze mlody tak jakby zasysa dolna warge czy Wasze dzieciaczki tez tak robia ??

kupka po kaszce kukurydzianej super wiec zostaje i poki co zadnych efektow ubocznych a mlody jakby szczesliwszy bo syty

mojej po sudo nie schodzi skórka.

Ja wczoraj byłam z Gabi na spacerze mimo, że ma katar. Lekarze zalecają nawet jak jest zimniej.

Hej dziewczyny
tak, grupa na fejsie jest sekretna i tylko czlonkowie grupy widza co tam jest i ze w ogole ona jest:)

Ja smaruje buzke oilatum. Kurcze moj od paru dni mial wysypke na udach i pod kolanami, teraz sie to zamienilo w suche plamy:/
z okiem juz ok, ale dzis cos nie gra i jest strasznie placzliwy od rana nic mu nie pasuje, butli nie dojada i ogolnie masakra :/ najgorsze ze mamy wieczorem wracac do krakowa. I to z tesciowa X-(
ZWARIUJE DZIS

Muńka ja smaruje buźkę po kąpieli bephantenem i ma fajną gładziutką

właśnie się zastanawiam jaki krem ochronny na niepogody kupić? możecie coś polecić?

Klusia u nas to samo, jak młody się budzi koło 4-5 to już zostaje w naszym łóżku :)

kasia.natka - jak chcesz, to wyślij mi swój namiar na PW to wyślę Ci zaproszenie do grupy.

Coś czuję, że teraz główne rozmowy będą się tam odbywały :-)

Buzke smaruje na zmiane mascia cholesterolowa i oilatum. Musze to robic dosc czesto, bo mlody dostaje suche czerwone plamy jak sobie odpuszcze. Tak wiec oba te specyfiki dzialaja i ladnie nawilzaja.

Mam dzis slabszy dzien. Mam wrazenie, ze wszystko mi sie wali na leb, a pomocy brak. Do tego L sie na mnie obrazil, bo mu wygarnelam, ze sie zachowuje jak dziecko. Taki niby dorosly, a dalej umysl gowniarza :no: Jakbym mogla to bym sie zaszyla pod koldra...

Łączę się w bólu. Mimo przepięknej pogody mój nastrój jest koszmarny. Znów kłótnia z K o mamusię. Rozmowa nie pomogła, ona nadal swoje. Nie zamierzam dłużej tego tolerować bo się wykończę, a do tego mały wyczuwa humor i też robi się nerwowy.

Nie wytrzymałam dzisiaj i wyszłam z nim na dwór, mimo że K twierdził że nie powinnam jeszcze bo mu w nosu charcze. I co najlepsze odkąd wróciliśmy charczenia brak!!!!!

U nas kryzys z zasypianiem w dzień. Wcześniej problemu nie było żadnego, zaczynał trzeć oczka, odkręcał główkę w bok i zasypiał. A teraz walczy, potrafi nawet i 1,5 godziny. No chyba że ja spasuję wcześniej i wezmę na ręce to uśnie w moment.

reklama
Do góry