reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

hejka

Zonk - to znak, żeby wejść na zamknięty (taki kiedys był sygnał),

Kasieńka - potwierdzam - MĄKA ZIEMNIACZANA!!!!! Po umyciu dupki, wytrzyj i posmaruj-posyp mąką - działa cuda. Jak Kuba miał 6 dni, to miał straszna biegunkę, bałam się, że rota złapał. Na szczęście nie, ale pupcie miał tak odparzoną, że nic nie działało - tylko mąka dała radę.

Ja juz przy Alince wypróbowałam i teraz też tak ubieram - body z kr. rękawem, bluzeczka z dł. plus rajstopki (w Lidlu były po 8 zł), a na dwór dodatkowo dżinsowe ogrodniczki i bluzę z kapturkiem. Na noc na bodziaka nakładamy pajacyka.

reklama
Nadia śpi, ale oko ma jedno zaklejone:-(, czy to musi być zapalenie???
2012-09-21 06.40.26.jpg

Ostatnia edycja:
Moje młode mnie w konia znów zrobiło. Zaczął się kręcić więc wstałam stwierdziłam, że poczekam z wyjmowaniem z łóżeczka bo pół godz. temu jadł więc nic mu nie jest a on się powiercił, pokręcił i zasnął... a mnie się już nie chce:sorry:

ja chyba moge oglosic sukces z kleikiem :-D spal 19- 23 (kleik)-6.30. czyli ewidentnie nam nocne karmenie o 3-4 wypada. uffff! no i wczoraj zlapal smoczka krzyzykowego do kleiku bez problemu

zeby tylko sie nie rozregulowal przez ten wyjazd do poznania teraz

Na dobry początek dnia:215665_409837325739083_1201687673_n.jpg

Wstawiłabym drugie ale dostałabym bana za słownictwo ;-) więc się wstrzymam

Edek: To nie jest zamierzone- nie wiem jak to usunąć!

Edek 2: :oo:

Załączniki

• 305095_436835683034369_444416663_n.jpg
    305095_436835683034369_444416663_n.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
klusiam- przemywaj przegotowana woda, tak, by potem tym samym wacikiem nie dotykac, u nas tez tak bylo i uporczywym, przemywaniem woda (lub mineralka) zwalczylam te bakterie- nie wiem co to bylo u nas. Maz profilaktycznie trenowal masaz kanalikow, ale ja nie sadze, by to byly kanaliki zapchane :no:
ponoc rumianek nie dziala na oczka, gdzies slyszalam wypowiedz okulisty
Ewentualnie, jakby sie papralo trzeba by mascia z antybiotykiem, by te bakterie wyplenic
No, ale moze to zwyky spioch?

oj Josie- chyba mu na noc dzis zaaplikuje :tak:

Ja dzis chce przeprowadzic probe jabluszka :tak: oczywiscie w tajemnicy przed mezem, uff jak to dobrze, ze on nie rozumie po naszemu hihih, chociaz raz sobie nasze forum przez google przetlumaczyl, a ze niewiele co mu z tego wyszlo, musialam tlumaczyc swoja wypowiedz :eek::eek:

Tak dokladnie. Po kapieli mleko jak zwykle a zanim sie poloze po 23 robie mu 150 mleka plus miarka kleiku i zjada na spiocha. Wczesniej wstawal 1-4-7 wiec teraz rewelacja :-D

dziekuje za rady co do pupki bedziemy probowac

josie gratuluje przespanej nocki :) kolejnej i oby tak zostalo ... ja sie tego ze sie rozreguluje boje najbardziej i dlatego nie wiem czy jechac w koncu na te mazury czy nie

delewer trzeba zaczac mierzyc :) a z reszta to pomozemy :p choc ta metoda hmmmm trzeba miec mega regularne okresy ... choc ja mialam i wyszedl Nikos :D bo sie okolo slubu poprzestawialo i sie najpierw wydluzyl cykl a potem skrocil nadrabiajac i tak w podrozy poslubnej dorobilismy sie bobo :):)

sicilpol oby mu posmakowalo :D

Pamka to z dzieciakami rewelacja lD

mlody zaczal tak sikac ze pieluchy nam nie wytrzymuja :| drugi dzien bidulek osiusiany po nocy a przeciez wczesniej wytrzymywaly spokojnie 10 godzin... no i nie wiem czy to od tego ze wiecej sika czy z innego powodu :|

Hello!
My wczoraj pierwszy raz na noc miarke kaszy dalismy i dupa spal krocej niz zwykle i wiecej sie budzil?!?! nie rozumiem!

Klusia- zaraz się spytam mamy co mojemu przepisała na oczko i podam Ci nazwe ....po 2 dniach bylo super...rumianek sobie nie radzil, inne krople tez nie a po tym od razu sie pieknie oczyszczalo :))

Klusia - to te krople Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.polpharma.pl/files/(x6urq7udbXZt2WxVgFSTskWh2rGie51tdm3PbFWBlF12Xs-rqqyzbmR6bIhjU3tjVHtZl6Kwn6qkmmht4w)/sklep_oferta/109/1051156119.jpg :) u nas daly rade super kiedy inne rzeczy nie pomagały!

Dajesz po kropelce do oka do kącika... do zdrowego profilaktycznie tez mozesz dać bo dzieci które juz wiedza ze maja raczki trą oczka i przenosza z oczka do oczka i moze sie juz tam cos rozwijać :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry:)

Ja dzisiaj jestem super wyspana.

Gracjan zasnał wczoraj o 19.40 i obudził się o ..... 6 !!!! Wciągnął jednego cyca i zasnął. Obudził się o 7 i gada, a mi cycek zaraz eksploduje. Ja chcę żeby już był głodny... ręką już ruszać nie mogę!

Josie, super że się wyspałaś. Mam nadzieję, że teraz już będzie z górki:tak:

Do góry