reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mojemu Julkowi w ciągu dnia zasypianie idzie coraz gorzej. jest zmęczony to się drze ale nie chce zasypiać przy cycku tylko jakoś inaczej a sam nie wie jak... kombinuję okrutnie by go uśpić, teraz zasnął na moim ramieniu jak mu cicho gadałam do ucha a wczoraj u teściów w łóżeczku turystycznym jak tesciowa rozłożyła bieguny i go kołysała:szok:. Pomocy!!!

reklama
Moja mała też od piątku coś jest marudna i z prawego cyca ciągnie natomiast z lewego nie chce i muszę odciągać do butli i wtedy je. W nocy nie mam problemu bo na śpiocha je a w dzień to jakas masakra. Też nie chce zasypiać choć oczka malutkie i ziewa non stop. Sama już nie wiem, może w taki etap rozwoju wchodzą albo te ząbki idą jak u Antka Violi ( gratki :tak:)

Witajcie niedzielnie!

My kontynuujemy sprzątanie, bo tyle się tego nagromadziło, że sobota nie wystarczyła.

Oki czekam ;p
:-(

No więc dobrymi preparatami na wypadanie włosów jest szampon, żel do wcierania i odżywka z firmy DERMENA - dostępne w aptekach.
Doustnie można brać ONOZIS, no ale pewnie podczas karmienia to tylko kosmetyki.

Wiecie co, ta moja córcia to jest od dwóch dni tak wygadana, że w szoku jestem. Guga do wszystkiego i wszystkich ! A jaki ma zasób "słów" raczej dźwiękó hahaha
hał, hej, gu, ga, ehe, ele, eł i kilka innych które nie sposób zapisać :-D - ja już współczuję mojemu mężowi jak mu kiedyś obydwie zaczniemy nad głową gadać :-D :-p

Moja też tak gada, krzyczy i piszczy, że czasami myślę, że mam skrzeczącą papugę w domu:-D jej ulubionym "słowem" jest " AŁU " i nawet czasem MA-Ma jej wyjdzie:-D

Gratuluję pierwszych ząbków!

Lecę robić naleśniki!

Violapop- gratki! moj nawet nie pozwoli sobie do buzi zajrzec ;-)

Katrina- no wlasnie zaczynam dopuszczac do siebie te ewentualnosci z AZS :no: mam nadzieje, ze sie myle

Julcio dzisiaj taki grzeczny, ze szok, poszedl z tatusiem na spacer i nawet udalo im sie nie wrocic w poplochu przed czasem ;-) a bylo to pierwsze ich wyjscie solo :tak: Niby krotko, ale troche sobie odetchnelam, choc i tak czasu dla siebie nie bylo, scielenie lozek, pranie, kapiel...
Teraz szkrab spi na tarasie a mi juz teskno :zawstydzona/y:

Ja podwojnie zobaczylam dopiero w pazdzierniku, ale za to niedlugo z mezem bedziemy swietowac "poczecie" ;-)
Chyba wypadaloby wrocic do tego miejsca hiihihi

pierwsze zabki juz :eek: ja ostatnio zobaczylam biala kropke u mojego na dziasle ale postukalam lyzeczka i to chyba nie zabek raczej cos ostrego przygryzl i ma skorke taka

jestem uzalezniona od kappahl... znow obkupilam jasia

jem rosół jedyny w swoim rodzaju:-D poprosiłam męża żeby wrzucił do rosołu natkę pietruszki i mówię, że to pierwszy po prawej pojemnik, ale zapomniałam że zrobiłam "przemeblowanie" w zamrażarce i mam rosół z koperkiem:-D

u nas "pierwszy" roczek będzie 30 września:-)

Hej baby :)

Qrde, ja nie zapisalam nigdzie tej waznej daty (dwie krechy, bo poczecie okolo 3 pazdziernika).... troche zaluje teraz :zawstydzona/y:

Viola gratuluje zeba! :-) Szybko prawda? Chyb jeszcze tez Ruda pisala, ze mlodemu idzie...

Verita kapela istnieje 13 lat, nazwa nie byla za mojej kadencji (wpadla na nia ponoc pierwsza wokalistka), wiec nie wiem co autor mial na mysli ;) Ale raczej chodzilo o gorace emocje, a nie o fizjoterapie :-D;-)Tak czy inaczej, za pozno zeby cos zmieniac, bo zespol ma juz swoja marke :)

Iwon - matko już mi na mózg pada - oczywiście, że Mam Talent... Już mi się chrzanią te programy ;P
Jutro Must Be The Music na Polsacie ;)

Aaaa no to all jasne, pomyslalam sobie, ze niezla ze mnie gula, zeby nie wiedziec, ze zaczal sie x-factor, bo to przeciez moj ulubiony show :)

Iwon dzięki. Wstawiałam zdjęcia na ukrytym.

Przegapilam :sorry:

Ale ślinił się,pchał piąstki do buzi i jak jadł to bardzo nerwowo, butlę wyciągał i wkładał do buźki,wyginał się. Odbijałam go co chwilę bo nie wiedziałam o co chodzi.

Matko, objawy identyczne jak u nas musze mu obadac dziasla! :szok: Kompletnie nie wzielam tego pod uwage zakladajac, ze to jeszcze zdecydowanie nie ten etap..

Ostatnia edycja:
Rysica właśnie nie aż tak bardzo,ale pierwsze ząbki niby naj mniej boleśnie wychodzą.Ale ślinił się,pchał piąstki do buzi i jak jadł to bardzo nerwowo, butlę wyciągał i wkładał do buźki,wyginał się. Odbijałam go co chwilę bo nie wiedziałam o co chodzi.
Kurczę, to podobnie jak u nas - może to to, mam nadzieję, bo u nas od trzech dni taka masakra, że ja już płaczę razem z nim.
u nas dzisiaj rocznica dwoch kresek....w dzien moich urodzin....taki sobie prezencik zrobilam, chociaz maz twierdzi ze to on mi zrobil
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin w takim razie. U mnie też dzisiaj rocznica kresek..

reklama
Monika śpi, syn z mężem w Biskupinie - mogłam sobie dzisiaj Karmi kupić, albo piwko... Jutro kupię sobie i mężowi to sobie razem wypijemy ;P

Kto się wieczorem melduje? ;)

Do góry