reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Siula niezły pomysł:-) Ja ma pewno będę pamiętać zawsze ten widok dwóch kresek i latanie na betę i pierwsze usg... Jak się baliśmy nastawić od początku i dopiero wtedy do nas dotarło:-):-):-) z całą powagą. Aż lekarz wrzucił: ależ pani spowazniala ... a mi wszystkie mięśnie opadły na twarzy. P się uśmiechał z boku ale też widziałam emocje pod skórą. Ale to było dopiero w listopadzie na początku. Wrzesień przebiegał pod hasłem: kiedy w końcu zawieziemy P plemniory do badania bo coś nam nie idzie...:-):-):-)
MsMickey
Acha jeszcze mi powiedziała, że posiłek może trwać od 7 do 45 minut. U nas wczoraj jak go karmiłam przy niej, to młody najadł się po 14 min.
Siula wow, to już rok? Wzruszyłam się
No tego też wieczorem będę musiała pilnować, żeby nie za długo.
Witam się i ja:-)Nie wyspana i cała obolała. nie dość, że mały się w nocy budził co chwile to jeszcze mąż bo go głowa bolała a żadna tabletka mu nie działała.
Kurcze mój mały ma chyba jakiś skok rozwojowy, spać nie chciał choć już tak ładnie spał a mleka zamiast 120 ml to wypił tylko 60 ml.
Dzisiaj szczepienie II dawka WZW oj to znowu będzie Las Vegas, więc trzymajcie kciuki za NAS :-)
Miłego Dnia
Kurcze mój mały ma chyba jakiś skok rozwojowy, spać nie chciał choć już tak ładnie spał a mleka zamiast 120 ml to wypił tylko 60 ml.
Dzisiaj szczepienie II dawka WZW oj to znowu będzie Las Vegas, więc trzymajcie kciuki za NAS :-)
Miłego Dnia
claudette
Dzień doby
Iwon dziękujemy za zdanie relacji. Teraz jestem spokojna, bo ja zawsze daję tylko jedną pierś podczas karmienia i ostatnio jak pisałyście wszystkie, że dajecie dwie to mnie zmartwiłyście i już się bałam, że taka wyrodna matka ze mnie
Lenka je od 7min do 15min, ale to raczej tylko wieczorem :-) chociaż na początku też wisiała non stop na mnie i ciągle był płacz.. jednak od czasu jak nauczyła się ssać piąstkę, a potem załapała smoczek to już jest spokój. Po godzinie od jedzenia zwykle po dwóch krótkich dźwiękach "le" dostaje smoka i leży sobie grzecznie, albo idzie spać :-)
Smoczka załapała jak po karmieniu zamieniałam jej pierś na smoczek. Na początku był bunt i to ogromny i krzyki i żale i bunty, a potem chwilę ssała i wypluwała, aż w końcu z nim zasnęła i tak już zostało :-)
Teraz jeszcze jest na etapie łapania, więc żeby zasnąć potrzebuje mieć pieluszkę (albo ma takiego zajączka małego - grzechotko/przytulankę) przy buzi i w rączce, żeby mogła miętolić
Iwon dziękujemy za zdanie relacji. Teraz jestem spokojna, bo ja zawsze daję tylko jedną pierś podczas karmienia i ostatnio jak pisałyście wszystkie, że dajecie dwie to mnie zmartwiłyście i już się bałam, że taka wyrodna matka ze mnie
Lenka je od 7min do 15min, ale to raczej tylko wieczorem :-) chociaż na początku też wisiała non stop na mnie i ciągle był płacz.. jednak od czasu jak nauczyła się ssać piąstkę, a potem załapała smoczek to już jest spokój. Po godzinie od jedzenia zwykle po dwóch krótkich dźwiękach "le" dostaje smoka i leży sobie grzecznie, albo idzie spać :-)
Smoczka załapała jak po karmieniu zamieniałam jej pierś na smoczek. Na początku był bunt i to ogromny i krzyki i żale i bunty, a potem chwilę ssała i wypluwała, aż w końcu z nim zasnęła i tak już zostało :-)
Teraz jeszcze jest na etapie łapania, więc żeby zasnąć potrzebuje mieć pieluszkę (albo ma takiego zajączka małego - grzechotko/przytulankę) przy buzi i w rączce, żeby mogła miętolić
zaza26
dziewczyny wypilam dwie duze lampki wina, ile musze odczekac do karmienia?
PS i jestem pijana
ponoć jak alko znika z kwi matki, to w mleku też już go nie ma
tak jak wczoraj pisałam mlody poszedl spac bez cyca bo przy przystawianiu urządzał histerię, a spał od 20 do 0.45
nocka fajna bo następna pobudka dopiero o 4.15 i o 7.15 wstaliśmy
młody jadl do niedawna z jednej piersi i to krótko bo 5-7minut, ale ostatnio je z 2 i JE bo ssie aktywnie nawet 20 minut
Ostatnia edycja:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Miłego Dnia
Trzymamy ;-)
Claudette mój smoka nie akceptuje, były próby, były różne smoczki, nawet przez chwilę jakoś się udało, ale potem znowu na nie. Wiele bym dała, żeby go polubił
kurcze gdyby moje dziecko nie mialo tyle energii to byloby aniolkiem. on placze tylko gdy sie nudzi lub gdy klade go na dzienna drzemke. nie przeszkadza mu glod, mokra pielucha, nawet kupa w pieluszce jest ok
a z ta dzienna drzemka - sam smok juz nie dziala ale dzis jak zaczal sie drzec w lozeczku to siegnelam po grzechotke, gdy sie zainteresowal wcisnelam mu smoka i zalapal i zasnal w kilka chwil a ja grzechotalam coraz ciszej.... ile to sie czlowiek musi nakombinowac!!!!!
a z ta dzienna drzemka - sam smok juz nie dziala ale dzis jak zaczal sie drzec w lozeczku to siegnelam po grzechotke, gdy sie zainteresowal wcisnelam mu smoka i zalapal i zasnal w kilka chwil a ja grzechotalam coraz ciszej.... ile to sie czlowiek musi nakombinowac!!!!!
reklama