kasia.natka
Fanka BB :)
raczej nie, zdarza się czasem ale dość sporadyczniekasia, a może to refluks? czy Twoje dziecię ulewa? bo wiesz, jak sobie popaliło przełyk, to nic dziwnego, że jeść nie chce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
raczej nie, zdarza się czasem ale dość sporadyczniekasia, a może to refluks? czy Twoje dziecię ulewa? bo wiesz, jak sobie popaliło przełyk, to nic dziwnego, że jeść nie chce...
Poza tym mam pewien problem...moje dziecko ktore dotad przy wyjsciu na spacer po paru minutach zasypialo i przesypialo cale nawet 3 godzinne spacery....teraz musze go nakarmic i uspic zeby wlozyc do wozka... pospi na spacerze z 20 minut potem nie wiedziec czemu sie wybudza....popatrzy z 10 minut i ryk ale taki jakby ze skory byl obdzierany ...czasem nawet sie nie patrzy tylko od razu ryk;// najedzony jest cieplo ani zimno raczej nie po karczek ma ok.... no i pielucha tez zawsze ok....nie wiem o co chodzi ....efekt jest taki ze spaceruje wokol domu zeby jak najszybciej wrocic jak sie rozryczy zeby gardla sobie nie zachorował.... a ludzie sie patrza na mnie jakbym komus dziecko porwala ;///
tak uwielbiam spacery i cooo ?(
Jakies rady ?? bede wdzieczna!
No ja odradzałam Wam X-landera ze względu wlasnie na to, ze nie jest amortyzowany, dlatego sprzedałam spacerówkę.Dzieki Mlodak, dzieki dziewczyny...no coz sporobuje w nosidełku a pozniej tak jak mowisz!! juz sie nawet zastanawialam czy to nie chodzi o to ze nic nie widzi i chcialam w spacerowce na plasko wozic...
Co do dydka to moj od 2 tygodnia sie na niego obrazil i ma odruch wymiotny jak mu daje
A co do MM moj juz nie raz 200 wytrąbi ale zazwyczaj 150 i troche zostaje no i wiekszosc karmien wciaz cycek.... na noc glownie butla!
Poza tym chcialam powiedziec ze sprzedajemy naszego x-lndera jak dla mnie mega przereklamowany ale dopiero teraz widze co to za gowno :/// dzieckiem dyga na kazdym wyboju....poza tym jak poloze dziecko u gory to po paru minutach zjezdza na sam dol.... lekko sie prowadzi to fakt ale jest ciezki ;/ bylam glupia ze sie napalilam.... teraz kupujemy spacerowke quinny