reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam
esperanza - oj wspolczuje przezyc :(, my 5tyg temu uspilismy mojego kochanego psa KAZIKA :-( jakiegos wirusa zlapal i niestety musial odejsc.

U nas tu w miasteczku tez wczoraj bardzo smutny dzien byl - nacpany kierowca zabil mloda dziewczyne 19lat, dopiero co college skonczyla, strasznie sympatyczna i wesola byla, Mia od niej misia dostala - ciagle nie moge uwierzyc ze jej juz nie ma.
Ajjjjj co to za sprawiedliwosc na tej ziemi :wściekła/y: temu cpunowi nawet wlos z glowy nie spadl, a gdy ludzie ratowali dziewczyne on siedzial na krawezniku i smsy wysylal :szok::wściekła/y:, a 3godz pozniej stal przez barem z piwem w reku i dobrze sie bawil:wściekła/y::szok: no myslalam ze go rozszarpie :no:

esperanza bardzo współczuję z obu powodów :(((((
Wczoraj cały wieczór właśnie myślałam jak tam Twój kicio..... strasznie przykre jak za tęczowy most odchodzą nasi bracia mniejsi....

Delwer, ale sie usmiałam czytajac Waszą rozmowę ;-) słodka ta Twoja córeczka :tak:
My baaaardzo dużo rozmawiamy z P., ale zastanawiam się też, czy to tez nie kwestia płci...że dziewczynki szybciej zaczynają rozmawiac...hmmm...na pewno przekonam się :tak:

Witam,
Esperanza- współczuję.

Z tym gadaniem to różnie. Mój Marcel miał 1,5 roku jak zaczął gadać i do tej pory buzia mu się nie zamyka. A kuzynki synek miał 2,5 i dopiero uczył się podstawowych stów typu mama/tata/baba itp. Gracjan też "gada" jak najęty, zwłaszcza do żyrafek ( ma na ochraniaczu, na bujaczku, na macie) i inne zwierzaki narazie go nie interesują:)

A tak ostatnio myślałam co z AVO???? Bo chyba dawno jej nie było, albo przeoczyłam jej wpisy....

Witam i ja, moje dziecię śpi a ja mam chwilkę na narobienie...
Esperanza- bardzo mi przykro z powodu kota. To takie smutne kiedy musimy pożegnać naszych przyjaciół.

Josie nie martw się czekoladą, ja jadłam, fakt, że niewielką ilość i nic. W sumie to nie znalazłam nic co by mojemu dziecku nie pasowało... No może kalafior bo była po nim zielona kupa.

Właśnie patrzyłam na listę czerwcowych mamuś i bardzo dużo z nich zniknęło...

Esperanza- wspolczuje kociaka wiem jak to jest uspic malego przyjaciela - sciakam

Ja muffinki czekoladowe uwielbiam i zajadam i mlodej nic nie jest. Przy moich wczorajszych ekscesach tez wciagnelam kilka kostek czekolady i wszystko ok bylo.

My dzis idziemy na pierwsza szczepionka i boje sie jak to bedzie :sorry:

Ja juz po wizycie z kolanem, lekarz stwierdzil, ze moge juz rane zamoczyc o odkleic plastry wzmacniajace ciecie i szwy rozpuszczalne powinny sie zmyc razem z zaschnieta krwia :shocked2: boje sie troche i chyba jeszcze sie wstrzymam :sorry:

Jak tak czytam, ze wasze dzieci tak dlugo spia to Wam zazdroszcze :-( moja spi po 3 - 3,5h w nocy na weekendzie udalo sie i przespala 4,5h :szok: chyba cos sie jej pomylilo :-D a jaka wyspana bylam :tak: a teraz znowu to samo :-( nie wiem juz sama moze za malo je :-( w sumie szybko zasypia na cycu po kapieli a dostaje z dwoch.

W ciagu dnia nie mam problemow z zasypianiem po czasie aktywnosci ktory teraz juz trwa po 1,5h zasypia w 5min :tak: ogolnie z zasypianiem nie ma problemu tylko z przesypianiem dluszych chwil :zawstydzona/y:

HEJ LASECZKI
jak mi się dziś nudzi młoda już dawno tyle nie spała :-D a ja buszuje po necie obiad zrobiony i zjedzony a co tam trochę lenistwa dla mnie
Marcela spała od 20 do 2.30 czyli 6,5 h świetnie i teraz też cały czas tylko budzi się na papu i dalej w kimkę zobaczymy co będzie dalej ha ha

reklama
Dziewczyny a czy czekolada oprócz tego że może uczulić może też powodoważ zatwardzenia u dzieci lub brak kupki?

U nas najdłuższa przerwa w karmieniu trwa 5 godzin, między 19.30 a 1 w nocy :tak: Potem to już lecimy z koksem co 2, 3 godziny ;-)

Do góry