Witam i ja
Miski - co za kochajaca babcia
polaa - no wlasnie on ze mna o to lozko walczy
a ja nie chce takiego wyra
bo ja nie uznaje TV w sypialni, dla mnie to miejsce odpoczynku i relaksu i w lozku to ja mam spac albo sie seksic, a filmy to ja w kinie lubie ogladac
. Nie wiem jak to sie skonczy - wojna trwa
AAAAA... i powiedzmy ze nie zazdroszcze ci tego wychodnego
A apropo tesciowki pisze o matce mezusia ( macocha jego jest super ) to ta za mala szaleje to prawda nawet przyleciala tu, ale my mamy 15letniego syna do ktorego nawet do szpitala nie przyjechala jak sie rodzil
i przez te wszystkie lata tylko jeden prezent mu dala - za mala czapke
jak mial 2lata. Niegy nas nie owiedzila jak mieszkalismy w Polsce a miala do nas az 3km
. Dla mlodego jest totalnie obca osoba
on do niej na pani mowi
. Teraz jej sie odwidzialo i wielka BABCIE gra
.
Ja niestety u gina tez jeszcze nie bylam ale tylko dlatego ze nie mam tu do niego dostepu, ale we wrzesniu do Polski lece wiec napewno odwiedze stare smieci:-)
EDIT
Mlodak - dopiero przeczytalam twoj post. Przykro mi ze tak sie nerwowo wykanczas, trzymaj sie dasz sobie rade i bedzie dobrze, bez wzgledu jak to wszystko sie potoczy. Olej to wszystko i ciesz sie Szymkiem - czas tak szybko leci i szkoda go tracic na to wszystko. Zbyt wiele cennych chwil umyka gdy czlowiek w tych nerwach jest , a tych chwil juz nic nie wroci.
My tu jestesmy aby cie wesprzec, pocieszyc i poprostu byc z toba takze mozesz nas tu obarczac swoimi uczuciami