reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aljenka, dzięki wielkie za wskazówkę!
To samo z dawkowaniem esputiconu - niby jest napisane, ze tylko 1-2 krople dla takich dzieci...błagam...to nic nie daje...a przynajmniej nie taką ilosc gazów jak u mojego małego...nawet pani doktor, ktora robiła mu usg brzuszka pytała, czy i jak on sobie radzi z tak dużą iloscią gazów :baffled: no własnie średnio sobie radzi :-(

reklama
pisałyście o ślinie-kiedyś - mała też zaczęła i do tego ma duży język/podejrzewali macroglosie ale wyniki ok/ i to był najprawdopodobnie powód teraz ani smoczka ani butelki tylko mój cyc i tak się kręci masakra a i jeszcze muszę przerywać karmienie żeby odpoczęła i czyść nochala co chwila żeby w razie mogła powietrze łapać nosem.

Na jakiej podst. podejrzewali? Kurcze moja ma tez stosunkowo duzy język

dziewczyny, ratunku...strasznie wypadaja mi włosy:szok:, bede lysa za moment. jak to dlugo moze trwac?

Witam.

Ja jestem na wojennej ścieżce z mężem na temat chrzcin. W końcu stwierdziłam, że nie będę się denerwować i jak pójdzie do księdza to wtedy ochrzcimy. Jak dla mnie może być nawet na Boże Narodzenie. Mam wybranych kilka opcji ubranek:)

Moj też łapki w dziobie:) Przeważnie jak głodny jest.

Addiena- mi też wypadają masakrycznie. Na 5 września umówiłam się na dekoloryzację. Nie wiem czy nie zrezygnować, bo to jeszcze je osłabi... kurcze...

U mnie też masakra z włosami :-:)-:)-(
Myslicie, ze podciecie moze zatrzymac te wypadanie???
Bierzecie jakies suplementy?

Addiena- mi też wypadają masakrycznie. Na 5 września umówiłam się na dekoloryzację. Nie wiem czy nie zrezygnować, bo to jeszcze je osłabi... kurcze...

Ja dzis kupilam suplementy bo sie przerazilam, przy myciu 3 garscie wlosow wyrzucam do kibla ....masakra.
Podciecie nic nie da, ja mam dlugie i zal mi bardzo. Orientujecie sie czy to wypadanie ma zwiazek z karmieniem, czy hormonami? Kiedy przestana wypadac?

Właśnie jesteśmy na spacerze, a po drodze zrobiłam zakupy i - wstyd się przyznać- po raz pierwszy kupiłam lody grycan o smaku cafe latte i . . . oszalałam. Są BAJECZNE! Mówiłyście że są pyszne ale nie ostrzegałyście że aż tak! ;) No to dzisiaj żegnaj dieto

My chrzcic bedziemy na Boze Narodzenie bo dopiero z P na dluzej bedziemy. W prawdzie bedziemy w PL we wrzesniu ja na 3tyg ale P tylko na weekend a mamy inne rzeczy do zalatwienia wiec Alijenka nie bedziesz ostatnia :-) Informacja o chrzcie raczej bedzie ustna nio chyba ze zrobimy jak Klusia i wydrukujemy sami zaproszenia ze zdjeciem na pamiatke. U nas bedzie bardzo mala impreza bo ok 10 osob tylko dziadkowie, chrzestni, prababcia i my.

Tesciowka juz poleciala.

Szkrab spi a ja sie zastanawiam co jej dolega bo ostatnie 3nocki budzi sie co 2,5 - 3 h i budza ja gazy :-( Diete trzymam wiec nie wiem o co chodzi. bylo juz tak ladnie po kapieli o 19 pobudka o 00:40 a pozniej o 5 a teraz cos sie pozmienialo, moze wizyta tesciowej? zobaczymy czy sie cos zmieni.

Mlodak- daj znac jak rozmowa

reklama
Witam :-)

widzę ,że znów na tapecie temat chrzcin :-)

nam w końcu udało się znaleźć chrzestną :-D i chrzcimy 1 września w sobotę :-) tylko najbliższa rodzina , zaproszenia ustne :tak:

co do problemów z brzuszkiem to mały dostaje biogaje ,zlecona przez lekarza na zielone kupki :-) kupa bez bólowa z reguły raz dziennie, czasem dwa razy :-)

Do góry