alijenka
Mamcia Nataszki :))
ja tu chyba jedyna chrzciny będę robić w następnym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze dostawałam zaproszenie (papierowe)i ja się witam :-) byłam dziś oddać krew na tsh, ft3 i ft4 a w środę idę do endo
dziewczyny czy na chrzciny to się zaproszenia daje czy raczej tak normalnie/ustnie
Ja zawsze dostawałam zaproszenie (papierowe)
choroba...
od wczoraj juz coś się działo, ale nie wiem co. Jakby bolał mnie ząb. A dziś jest gorzej,mam taki guzik pod policzkiem,na krawędzi wielkości 1cmx0,5cm...czy któraś coś takiego miała?
Pojawiło mi się to ze 2 lata temu i teraz jak jakies przeziębienie bierze, to najpierw to. Słyszałam, że tam saą tez węzy chłonne...czy to prawda?
W sumie nic mi takiego nie jest poza tym, ale jak to dotykam to boli:-(
A dziś siostra chce bym poszła do klubu uczcić jej 30 jeszcze z koleżankami z pracy. Już połowa się wycofała i nie będzie chciała słyszec, że i ja nie pójdę....
Mi T zrobił i wydrukował. W sumie sama rodzina, ale mają pamiątkę, bo na okładce jest zdjęcie. Do tej pory u mojej siostry(chrzestnej) stoi w pokoju.dziewczyny czy na chrzciny to się zaproszenia daje czy raczej tak normalnie/ustnie