reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

I ja sie melduje:tak:
U nas dzisiaj leje potwornie:-(

A Mia wlasnie oglada bajke Tom i Jerry :-D. Wsadzilam ja do lezaczka po karmieniu o10tej i wlaczylam TV zeby wiadomosci obejrzeci i poszlam zrobic sobie kawke wracam a tu bajka leci a mloda galy wlepone i pelne skupienie:-D Chyba kolejny fan telewizji mi rosnie:-D ale syna to chyba nie pobije :-D.

Iwon - tu w Szkocji to oni na codzien w tych gajerkach do szkoly chodza z jednej strony fajna sprawa ale prac to i prasowac no-stop ti mnie wykancza:tak:

reklama
Melduję się, że żyjemy. Milan chyba ma jakis kolejny skok rozwojowy bo już dwie nocki miał kiepskie, cały czas chce się przytulać a jak go odkładam to płacze.. oby szybko to minęło ;-) A i pojawiły się pleśniawy.. :/

hello

a ja godzę się z m. ;-) śniło mi się że przyszła do nas jakaś blond lafirynda pożyczyć silnik i mój m. poszedł z nią do jej auta pomóc go zamontować a ja widziałam przez okno że się całują :szok: w jej aucie. a że byłam w kuchni i pod ręką mialam jabłka - to celowałam z okna w nich :-D
no koszmar taki miałam, on w tym śnie mówił że ma dosyć, a ja błagałam żeby mi tego nie robił :szok: rano wstałam w wielkim szoku :szok::szok::szok: dotarło może do mnie że czasami za dużo wymagam od niego, i fo****ę się gdy nie czyta w moich myslach :zawstydzona/y: no i teraz dążę do zgody
kochanego mam faceta, jakby nie patrzeć :-) kłocimy się często ale w 99% to moja wina, wiem to. aha, wczoraj nie pojechał na ten mecz, zajmował się dzielnie dziećmi ;-)głupia jestem czasami, nie wiem jak on ze mną wytrzymuje ????????????????????????????

zaraz idę się szykować bo dziś mam wizytę u gina. jakoś się stresuję. mam nadzieje że wszytsko ok, bo przed ciążą miałam mega nadżerkę, którą widziały położne przy porodzie nawet :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kamila - wspolczuje plesniawek:-(ja zapobiegawczo Aftin codziennie podaje i mam nadzieje ze mloda miec ich nie bedzie:tak:

Gosikkk - alez sen :-D gdyby mi sie cos takiego przysnilo to pewnie moj by jeszcze zj..by za to dostal.

December - bylam raz na jarmarku dominikanskim i strasznie mi sie podobalo. Oj chcialabym byc teraz w Polsce:-(

gkvip2505 jak już się pogodzimy na dobre, to nie omieszkam opowiedzieć jemu tego snu i pewnie zj.ebki też dostanie :tak:póki co, ona na spacerze z małym a ja relaksik w wannie mialam :-) teraz czekam az paznokietki wyschną, umyje i wyprostuje włosy :-) obiadek i do gina :zawstydzona/y: można zapobiegawczo stosować aftin? michaś nie ma narazie pleśniawek, ale starszak miał i pamiętam że nieżle było :baffled:

Hej;) wpadłam tylko na momencik powiedzieć, że zyje-ledwo bo ledwo ale zyje;) jestem tylko mega nie wyspana;) Mój Piotrus miał pleśniawy- Aftin pomógł i teraz tez stosuje zapobiegawczo-a nieźle było.Poza tym wczoraj poplakalam wieczorem nad tym jaka ja brzydka;) Ale cała reszta ok;) uciekam dziewczęta moze sie poloze bo mały spiocha;) buziak

gosikkk - jak syn byl maly ( czyli dawno dawno temu:-D)to tez dawalam Aftin na smoka po kropelce kilka razy dziennie i nigdy nie mial plesniawek. A do tego Aftin jest slodkawy wiec niezle sie sprawdza jak maluch dydka wypluwa - odrobina na dydka i juz nie ma szans na wyplucie:-D . Taki zloty srodek 3w1:-D:-D:-D LECZY ZAPOBIEGA I SWIETNY DO USPOKOJENIA .A co najwazniejsze nieszkodzi.
Mia tez tak dostaje Aftin i to od narodzin:tak: i napewno plesniawek miec nie bedzie.

Ostatnia edycja:
hej kobietki
pamiętacie mnie jeszcze
u nas już ok byłyśmy w szpitalu bo mała się dusiła ale teraz jest wszystko dobrze:-) Marcelina miała pierwsze szczepienia i była gorączka płacz spuchnięta nóżka ale to już było i mam nadzieję że dalej już będzie ok
pozdrawiam

reklama
Do góry