reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,
buziak my tez mamy dźwięki natury na karuzelce i Mały uwielbia:tak: mamy też Bacha i Mozarta ale to Go mniej interesuje:-D przeczytałaś na necie o tym "Placu Zbawiciela". co nie? Naprawdę polecam, świetny film i pokazuje jak to jest niekiedy, i strasznie to przykre, normalnie się pobeczałam:zawstydzona/y:

niezapominajka znowu kolejna "mądra" teściowa, współczuję.

Monika to super, że mąż sobie poradził. Mam nadzieję, że wszystko na dobrej drodze u Was:tak:

Czekam aż Wojtek się obudzi, żeby Go nakarmic i wyjść z chłopakami na spacer zanim się rozpada, ale czy zdążę ot nie wiem bo Mały spi w najlepsze:tak: mąż w tym tyg. jeżdzi do pracy na 23.30 i wraca o 12 w południe więc będę sama z Nimi cały czas:-( wiadomo, musi spać popoludniami. Koleżanka ma jutro wpaść więc będę miała do kogo się odezwać

reklama
buziak my tez mamy dźwięki natury na karuzelce i Mały uwielbia:tak: mamy też Bacha i Mozarta ale to Go mniej interesuje:-D przeczytałaś na necie o tym "Placu Zbawiciela". co nie? Naprawdę polecam, świetny film i pokazuje jak to jest niekiedy, i strasznie to przykre, normalnie się pobeczałam:zawstydzona/y:

wyglda na to ze mamy take same karuzelki hehe

jesli ma kolor zelony, jest firmy fisher pric'a i jest tam jeszcze i beethoven to bankowo.

No a film musze sobie załatwic ;)

ja karuzelke też mam fishera - i dobrze ze na allegro za grosze kupiłam bo pozeracz baterii z niej straszny :) Ja mam wersje z misiami. I dzwięki natury również są. Ale mojej melodyjki bardziej pasują.
Będziemy przerabiać na zasilacz. Maz juz wie jak :)

A na spacer chyba koło 7 pode bo u nas dzis 34 stopnie....

ja karuzelke też mam fishera - i dobrze ze na allegro za grosze kupiłam bo pozeracz baterii z niej straszny :) Ja mam wersje z misiami. I dzwięki natury również są. Ale mojej melodyjki bardziej pasują.
Będziemy przerabiać na zasilacz. Maz juz wie jak :)
.

Tez mamy tą i jak używamy bez światełka to dłużej baterie starczają, bo inaczej masakra :/

My mamy las tropikalny.
Bl jeden miał ta z misiami co0108 z projektorem to pilot nam zmieniał programy w tv :-D
P tez zmieniał zeby na prad były.

Teraz zastanawiam sie nad matami edukacyjymi

U nas chyba będzie burza. No i dobrze, bo na 16 jedziemy do lekarza ( 30 km) i lepiej jak pada niż mam go gotować w aucie. Muszę Wam powiedzieć, że z jednej strony zeszła mu ta" skorupa" i buzia jest w miarę gładka ale czerwona. Za to rozniosło się na drugą.... Ciekawe co alergolog powie. Trochę się martwię, bo jak to jakieś zakażenie to pewnie da maśc z antybiotykiem a jutro mamy szczepnienie.

monika - oby obyło sie bez!!! ;-)

DZIEWCZYNY PROSZE O POMOC!!!
Chcemy kupic chłopcom xboxa a ze my w ogole nie grywamy i nie znamy sie ompletnie na grach t poprosze o jakies wskazowki n co zwracac uwage i jaki model w ogole ???
Widze ze jest jakis 360? A 720 ma dopiero byc tak???
Poprosze o rady wskazówki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bylam dzisiaj na dworzu tylko pranie wywiesic. Porazka z tymi upalami. Nie mam sumienia dziecka kisic w wozku i tylko wychodze z nim na podworko polezec pod orzechem.
Zmieniajac temat, Szymek od tygodnia zjada swoje piesci potwornie sie przy tym sliniac. Czy Wasze pociechy tez tak maja? Nawet zaraz po jedzeniu pakuje cale rece do buzi, smok nie pomaga bo go wypluje i znow raczke kituje.

Do góry