reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

tez kibluje na kanapie... i u mnie bylo podobnie kąsał cyca i sie wyrywał...poza tym bolesnych piardow ciag dalszy ;//

gdzie nad morze z dzieckiem? jakies fajne,spokojne miejscówki?

reklama
witam
no dzisiaj przynajmniej nie pada - jak na razie:tak: to szansa ze na spacerek pojdziemy bo od dwoch dni w domu pierdzimy:tak:.
A co do pierdzenia to malej malo dupolca nie rozerwie od tej ilosci baczkow:-D po za tym nocka bylo ok natomiast teraz walczy ze mna, od 2 godz przysypia na 5min i zaczyna marudzic i za chwile znowu przysypia i ta w kolko. Wsadzilam ja teraz do lezaczka i jak na razie przysnela ale zobaczymy na jak dlugo.

W sobote bylismy odwiedzic mlodego bo pojechal na oboz wojskowy i byl taki dzien rodzica. Bylo calkiem fajnie i Mijeczka grzeczna byla. Po wizycie u mlodego wybralismy sie na zakupki i.....
to byl blad :-( wszystko co mierzylam bylo albo za male albo wygladalam jak potwor. To byl koszmar przeryczalam cale zakupy i najgorsze ze nie moglam przestac wyc, mezulek oczywiscie probowal mnie pocieszac ale tylko mnie tym pocieszaniem dobijal i wylam mocniej:no: az podeszla pani z obslugi zapytac co sie stalo a ja jeszcze gorzej w ryk:szok:. Nigdy tak paskudnie sie nie czulam patrzac na siebie w lustrze. Te zakupy tylko mnie dobily. Moje cialo jest poprostu obrzydliwe.
Jak wy to robicie ze wam tak szybko te kilogramy lecialy po porodzie i dalej leca? Bo u mnie to ku...wa nic nie leci ciagle jak prosie wygladam.

DOrota, ja jade 18 sierpnia do Bialogory- bylam tam w zeszlym roku i nie dyskotek i mlodzieZy. Typowo rodzinna miejscowka:) a my dalej walczymy. Mloda na badaniu wagi itd. Z uwagi na chorobe L dzisiaj nie szczepimy.

DOrota, ja jade 18 sierpnia do Bialogory- bylam tam w zeszlym roku i nie dyskotek i mlodzieZy. Typowo rodzinna miejscowka:) a my dalej walczymy. Mloda na badaniu wagi itd. Z uwagi na chorobe L dzisiaj nie szczepimy.

moi rodzice tam jezdza co roku i tez to samo mowia pieknie i spokojnie :)

Gkvip mam to samo....nie rycze ale jak patrze na swoje odbicie i duupe ktora zyje wlasnym zyciem to niedobrze mi sie robi. Do tej pory sie nie zwazylam bo sie boje. Uda mi sie ocieraja w gornej parti masakra. Nie widac mi kosci obojczyka a cyce mam tak duze ze nie moge spac na brzuchu (miska c) ale czuje jakby to bylo z
Jak skacze to slonina na mnie tez sobie skacze. Zalamka. Ciagle tez jestem glodna. K.u.zwa jak sie ogrnac. Chyba musze stanac na wadze dopiero wizja mojego obtluszczenia da mi sile do diety. Poki co myslalam o diecie zycia....ponoc szybko sie chudnie, nie wyklucza normalnego jedzenia. Albo dietetyk i tyle. Ja pitole nie jest lekko. Gdybym mogla wrocic na klasy stepu to tez byloby inaczej. Bym sie stonowala i ujedrnila.

Natalka wazy 5 kilo, a Lilce po 3 dawce antybiotyku temperatura skoczyla i tak do 39,5- jestem zalamana:( kiedy to zacznie dzialac:(

Gkvip <przytul> wiem jak się czujesz, ostatnio pojechałam z mamuśka do galerii i jak masakra jak się zobaczyłam w czymkolwiek to wycie :( oczywiście nic nie kupiłam i jakoś unikam ludzi jedynie spacerki z małym, bo do ludzi nie mam w co się ubrać :( I pomyśleć, ze 18sierpnia mam być świadkiem na ślubie to znowu wyć mi się chce, a o cyckach nie będę pisać, bo są większe od głowy małego.

gkvip mi co prawda kg wiele nie zostało i ogólnie raczej szczupła jestem, ale brzuch mi został ogromniasty:-( wygladam jakbym dalej w ciąży była, ale najgorsze jest to że jestem cała w rozstępach:-:)-:)-( cały brzuch, uda, a teraz nawet na biodrach mi wychodzą i cycach:-:)-:)-( no i ten brzuch taki sflaczały ... masakra jakaś

ech mam nadzieję, że my po prostu z tych co potrzebuja więcej czasu żeby wrócić do formy, że to już nie na zawsze tak zostanie

a nawet mnie nie denerwujcie.
Tez bylam na zakupach...
kupilam na sile kilka bluzek bo nie mam w czym karmic. A tak to sie ciesze ze sa dresy i getry bo na dupe nic nie wlazi. A kg niby mam tyle co przed ciaża. Tylko jakim cudem skoro uda wieksze, dupa wieksza o brzuchu i cyckach nie wspomne. AAAA stopy tez mam wieksze....

reklama
Ja też jestem obtłuszczona. Mam nerwy na swój wygląd i w nic się nie mieszczę.

Mój Julek trochę lepiej ze spaniem ale dalej szału nie ma:-(. W dzień prawie nie śpi a czasem uda mu się drzemnąć tyle co na spacerze... W nocy śpi tylko ze mną bo jak się zaczyna rzucać, wiercić i drapać i stękać to szybciej mi się udaje go uspokoić i uśpić jak jest koło mnie. Uspokaja się jak położę na nim rękę lub go przytulę, czasem jak się bardzo wierci to muszę go za rączki złapać. Idę niedługo do lekarza to zapytam co to może być, bo obawiam się, że on się tak nauczy spać ze mną, że go z łóżka nie wywalę przez najbliższe 2 lata.

Do góry