Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
U mnie nic, jestem po KTG i badaniu w Szpitalu ale pisze z komorkiwięc krótko. Wieczorem jak wrócimy napisze cos wiecej. Plan taki, ze w czwartek na KTG i jaktylko beda miejsca to na patologie liczy na wywołanie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas leżaczek-bujaczek z wibracjami też zdaje egzamin, kiedy Młode jest niespokojne. Dźwięk wibracji to i mnie uspokaja.
Co do patentów to warto sobie nagrac na telefon albo na płytkę CD dźwięk suszarki, tony bicia serca; do znalezienia m.in. tutaj ; u nas jak jest niespokojny i nie może zasnąc to pomaga
a co z dopajaniem herbatkami (typu koperek itp.)? dajecie je swoim "Dzieckom"?
bo zdania są podzielone...
Witam i ja![]()
Gratulacje nowym mamciom) no i kciuki za te nasze rodzynki na finiszu
)&&&&&
u nas srednio mlody dalej sie prezy i dostal jakis mega tradzik na twarzy czy cos podobnego ma wysypane policzki i brode a tak sie cieszylam ze ma taka piekna skorke;// w nocy skrzeczy i piszczy, dostalismy skierowanie do neurologa bo cos dziwne te jego dzwieki...beda sprawdzac czy to jakies nerwowe tiki te skrzeki czy cos innego... no i 11.07 idziemy do chirurga bo nie chce nam sie wchlonac wodniaczek na jaderku i tez dzis dostalismy skierowanie.
ehh poza tym moje mleczko robi sie chyba jalowe i to z mojej winy... czasem przez caly dzien zjem tylko sznytke chleba i banana albo jogurt i tyle... po moim mleku mlody spi albo pare minut albo gora godz... na probe podalam mu sztuczne hipp combiotyk i spal 3 h...wiec wiele mi to wyjasnilo....poza tym ciezko mlodemu ida prutki i mi serce peka jak sie meczy z baczkami;//
A ja..hmm szok bo wlasnie trwa 4 dzien mojego pierwszego okresu po ciazy... nawet moja ginka byla w szoku ze pomimo karmienia piersia plodnosc tak szybko wrocila... mam teraz mega uwazac podczas zblizen z malzonem ;pp waga ciagle idzie w dol...
Aha i na pewno nie zaszczepie skojarzonymi.