reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

my na razie na naturalnych metodach + probiotyki...ale teraz jeszcze mu doszło problem z wypróżnianiem, bo robi nie dość że raz dziennie to jeszcze twardą kupkę wiec na to dostaje łyżkę oliwy z oliwek...kurde z Tuśką miałam jakoś lżej
mój milan ostatnio robi co 2-3 dni jedną kupke ... a po oliwie nie wymiotuje ??

reklama
Mamina, Zaza - trzymam kciuki za Was!!!
Siula - GRATULACJE!!! :D

December, gkvip, nie zostawiajcie mnie samej błagam :-D żartuję, rozpakowujcie się Mamuśki!!!

Kasia - próbowałaś kropelki na kolkę? Sab Simplex albo Espumisan, albo syrop regulujący trawienie na kolkę Debridat?

gkvip - to samo pomyślałyśmy :D to co, rodzimy razem jutro? ;P u mnie też zero oznak porodu...

Ostatnia edycja:
Rysica - jutro!!! -dobre ja nie sadze ze przez nastepne 2tyg urodze:-D no ale ktos musi byc ostatni wiec moze MY:-D. Po za tym mamy czerwcowe bobaski urodzone w kwietniu I maju :tak: No to z lipca tez jakies musza byc no nie:-D.

Hej Wam :)

Ja już miałam tyle razy szwy zdejmowane... raz z ręki, raz po CC i 4 razy z kostki... Nie bolało tylko jak zdejmowali szew śródskórny po CC, taka jedna nitka wystająca z dwóch stron rany. Każde supełkowe źle przeżyłam przy zdejmowaniu i źle teraz to wygląda :/ Mam nadzieję, że uda mi się uniknąć nacięcia czy pęknięcia, bo w moim szpitalu preferują ochronę krocza...

U mnie dalej nic, mąż ostatni dzień w pracy, powiedział, że nie chce mu się siedzieć do 20 i że mam zacząć rodzić w dzień ;P tia....

U mnie też ochrona...czyli robiła co mogła, ale nie dało i nacięła :/ Ile rozpuszczają się szwy? Też mają czarne twarde końcówki? Czy mi położna mijaka zrobiła?

December - oby juz sie wszystko zaczelo:tak:

I ciekawe jak tam karamija ? Ktos cos wie co tam u niej?

Ostatnia edycja:
nie..daje mu łyżkę do mleka i nie wymiotuje...ale żeby to pomogło to na razie nie widze, a daje już mu 3 dzień...może ten typ tak ma - po mamusi:-)

reklama
a ja raz mam wszytsko zalane(zwłaszcza w nocy musze 2 razy zminiac koszulki)a raz flaczki z piersi- nie wiem o co chodzi:(

no i jak z tą Wasza kondycją co Dziewuszki?

Do góry