reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
to znowu ja
małe pytanko czy jak ten czop odchodzi to jest dużo krwi bo ja właśnie mam krew na wkladce hm co prawda się goliłam ale m sprawdził i zadnych ran nie widział a jest tu ktoś jeszcze?

Kasia.natka- mnie lekarz powiedział, że dziecko na piersi może robić kupę jaką chce- zaczynamy się martwić wtedy gdy jest ewidentne rozwolnienie lub kupa z ropą. Mój Julek do teraz robi bardzo wodniste kupy i każdą pieluche brudzi...
Dziś dał mi popalić, ale go przechytrzyłam i wywiozłam go do dziadków by się trochę wczuli w rolę :tak:
Oni się zajmowali a ja odpoczywałam:-p jak przystało na wyrodnego rodzica.
Teraz już muszę lecieć bo się budzi na żarło:tak:.

siula,

mi najpierw poleciało kapkę takiej świeżej krwi,ale odrobinę i brzuch bolał jak na okres.Przy następnej wizycie wyleciał taki śluz zabarwiony na brązowe, no i potem się zaczęło:szok:

dzięki
aha no to idę się położyć może sytuacja się rozwinie ,mała się wierci więc wszystko jest ok a plechy troche bolą zobacze co da jutro :-)

Marta poczekaj jeszcze spokojnie w domku. Może zaczną Ci się skurcze lub odejdą wody. Nie ma co za wcześnie jechac. Hehe, szczerze mówiąc cały czas obstawiałam,że w niedzielę urodzisz. Bo ja też miałam miec indukcję i tak nie chciałam, ze az urodziłam:-p
Trzymam kciuki. Dawaj znaka co i jak.

reklama
Do góry