reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Klusia no rzeczywiscie mi sie cos pomieszalo bo rzeczywiscie nie wsyzstkie sa od 1 miesiaca, niektore sa po, ja mialam Esputicon i tez byl od urodzenia, tak jak Infacol. potem mialam Sab Simplex, ten "cudowny" niemiecki lek , niby sklad ma taki jak bobotic ale jest bardziej rozcienczony i dodaje sie go do kazdego karmienia i chyba dlatego lepiej dziala.

a stanik sliczny. jak uda mi sie karmic malego dluzej, tzn bede tego pewna i sie wszystko unormuje to zainwestuje w taki, bo jednak wygodniej bedzie. a te miekkie worki na ziemniaki sa okropne

reklama
Esperanza nam mowili ze tak po tygodniu mozemy spokojnie wyjsc ale to dlatego bo wtedy bylo akurat zimno a tydzien pozniej mialo byc 25 stopni:)jak jest ladnie to pewnie wyjsc mozesz

pytanie za 100 punktow...:) nosicie te zajebiscie seksowne staniki do karmienia?:rofl2::tak: ja juz tylko spie w nich zeby mi sie wkladki laktacyjne na czyms trzymaly a tak w dzien to w normalnych stanikach. no po prostu nie moge patrzec na siebie w nich, niby wygodniej sie karmi ale normalny po prostu do gory podciagam i tez jest ok. bo te do karmienia to psuja caly stroj ...

ja mam 2 z Alles. sa wygodne i ładne. tych koszmarkow bezstalkowych wogole nie kupowalam
mam takie:
ALLES Mama LILA B usztywniany do karmienia 75 C (2409592052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BIAŁY BIUSTONOSZ ALLES MAMA NEW ROZMIAR 80 I (2374751070) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
czym sie smarujesz? ja kupilam sobie nivea żel i czekam na efekty :-D

Na celulit mam to:
Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Kiedyś używałam i byłam zadowolona. Ale tak naprawdę czekam jak będę mogła wrócić do tańca bo to najlepszy sposób na uda :) A co do brzuszka to jestem nadal wierna Musteli bo w ciązy dała super efektyna mnie.

No własnie z tego co pamiętam to większość po skończeniu miesiąca. Pamiętam, ze na syrop Debridat czekaliśmy jak na zbawienie aż Kuba skończy miesiąc. On mu pomagał. Z Kubą wypróbowaliśmy chyba z 6 rodzajów kropelek, a przecież to w większości to samo, ale człowiek miał nadzieję, że któreś pomogą. Różnią się między sobą ilością tego simeticonu, jeśli dobrze pamiętam. I te krople z Niemiec miały go więcej.
Mój T przyniósł mi własnie z apteki Infacol, jest napisane, że od 1 miesiąca, a nie po 1 miesiącu:), więc chyba jest różnica. Póki co poranna masakra opanowana, na razie mała śpi, ale to pewnie dlatego, że zawinięta w pieluchy i rożek:tak:.
Tak mi szkoda Kuby, bo ciągle go uciszam, a on ostatnio ma fazę śpiewania, gdy bajka się zaczyna i przeżywania głośno wszystkiego.
Czy wasze pociechy tez są tak wrażliwe na wszelkie hałasy? Pamiętam, ze przy Kubie mogłam robić wszystko i chyba go to nie rozbudzało...choc może słabo pamiętam:sorry:
a tu ciekawy artykuł
Jak i co słyszy niemowlę - BabyBoom

Blond Wiem o czym mówisz. Te do karmienia sa jak worki na ziemniaki. Dlatego ja kupiłam sobie usztywniany, pisałam na zakupowym kiedyś.
Alles Mama LATOILA usztywniany do karmienia 80 D (2352850338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Po Kubie mam kilka takich miękkich, to zakładam na noc.

Co do hałasu to jestem pełna podziwu dla małej. Jak byłysmy w szpitalu to pietro wyżej był remont i cay dzień zrzucali gruz z okna a ona nic. Wróciłysmy do domu i centralnie pod oknem sypialni zmieniają chodnik i cały dzień się tłuka jak szaleni. Nie robi to na niej wrażenia.

w sumie w tych z alles nawet jak sie nie karmi to mozna chodzic nie?bo one normalnie wygladaja.

Klusia co do halasow to u mnie odwrotnie. przy Rafale musieli wszyscy na palcach chodzic bo jak ktos kichnal czy sie odezwal to ten juz nie spal , a Alan znowu nie reaguje, moze dlatego ze lozeczko ma w duzym pokoju gdzie ciagle tv gra, ja rozmawiam przez tel, gotuje(mamy cienka scianke z kuchnia bez drzwi), dzisiaj nawet przespal wirowanie pralki i moje mielenie miesa maszynka elektryczna wiec fajnie. no i 2 gole Polski w 2 pierwszych meczach jak W krzyczal z radosci tez ani drgnal hehe

Esperanza ja tez lubie to serum:)chociaz ja widze ze czym bym sie nie smarowala byleby 2 razy dziennie to wszystko dziala...czy to jest balsam z biedronki czy serum hehe. a te z eveline jest fajne no i cena tez fajna:)ja z tego mialam na biust jeszcze i taki niebieski i on chlodzil przy okazji

Zaza sto lat!:)

Na celulit mam to:
Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum antycellulit + przeciw nawrotom cellulitu - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
Kiedyś używałam i byłam zadowolona. Ale tak naprawdę czekam jak będę mogła wrócić do tańca bo to najlepszy sposób na uda :) A co do brzuszka to jestem nadal wierna Musteli bo w ciązy dała super efektyna mnie.

jak skończy mi się mój to pewnie wypróbuję i ten :) ja za swój dałam 25 zł a tu widzę 17zł za ten więc skoro taki dobry to trzeba spróbować;p

http://www.nivea.pl/Produkty/Pielegnacja-ciala/Q10plus/Zel-antycellulitowy-Q10

Zaza - ja tez sie dołączam do życzeń, STO LAT!!!! wygrania wycieczki, a na zakończenie dnia - może prezent w postaci dzidzi???
oj tak, przydałoby się :tak:;-)

a mi dzisiaj znowu opadł brzuszek, siedziałam w fotelu i grałam na PS, a jak wstałam to brzuch był dużo niżej, nawet m zauważył

esperanza ja też używałam kiedyś kremu na cellulit z tej serii, ale ten czerwony -rozgrzewający, też był bardzo dobry

reklama
Do góry