reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...

reklama
Hej :)

U mnie dzisiaj paskudna pogoda, deszczyk, szaro, buro i ponuro :confused2: Aż mi się nie chciało wstawać z łóżka. Ale cóż, trochę poprasowałam, wstawiłam pranie, jem śniadanko, a potem chyba zrobię sobie kąpiel, bo jakaś spięta jestem ....

Ciekawe co tam u BMR ?...

Miłego dnia kobitki!

magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...

a ja zaszalałam, kupilam sobie lakiery do paznokci- mietowy, kolarowy:) SPódnice długa zwiewną plisowaną w kolorze mięty, super sandałki. Dzisiaj przyciemnię włosy- nie robiłam tego od lat, ale jakos mi się wydaję,ze w ciemniejszych będę szczuplej wyglądać:)

Co do kolek- ja niestety nie przerabiałam i mam nadzieję,ze nie będę tego przerabiać tym razem. Jets do kupienia waptekach taka woda koperkowa- nie pamiętam nazwy, ale ponoc świetna jest:)

Esperanza - no pięknie:) szczęsliwa mamusia! :D a w jakim szpitalu rodziłas?

w Kopernika. Porodówka super, tydzien po remoncie. Bylam sama w prywatnym pokoju z lazienka i wszystkimi wygodami. Połoznictwo niestety nadal przed remontem i syfne dosc, ale personel spoko. Dziś idziemy do domu więc te kilka godzin wytrzymamy.
Mała więcej spi w dzień w nocy głownie chce jeść. Suty już mnie bolą, ale mleko jest więc mam nadzieję, że za kilka dni dojdziemy do wprawy. Wczoraj w nocy na chwile ja zabrali ode mnie bo nie spalam juz z wrazenia 3 dobe i ledwo zylam. No i caly czas chce mi sie plakac ze wzruszenia. To niesamowite emocje.
A fizycznie git - krocze sie ladnie goi, praktycznie poza tym nic nie boli. Skura na brzuchu wyglada juz jak w 4 miesiacu i stracilam juz ponad 7 kg wiec jeszcze drugie tyle do starej wagi. {Powinno szybko zejsc.

Pozdrawiamy!!!

Nanulika fajnie że się odezwałaś :-)
u mnie też pogoda okrutna:-( pada
z brzuszkiem bez zmian ja wczoraj się nałaziłam na sprzątałam i miałam nadzieję że coś się zacznie a tu nic ból kregosłupa mam,mała nisko jest jakieś skórcze też są ale to wszystko nic czekamy czekamy czekamy :-D:-D:-D
no też jestem ciekawa jak BMR
moje kochane kobietki miłego dnia

reklama
Obejrzałam nowe zdjęcia dzieciaków w galerii :tak:

Sunshine Aurelka ma śluczne, wielkie oczy :)
Lena skąd u Twojego Igora taka bujna, piękna czupryna?
Szymek Młodak wydaje się jużtakim zupełnie dużym bobaskiem :)
Natalka AVO wygląda w tych różach jak mała księżniczka :)
Zosia Esperanzy już na pierwszej fotce pokazała cały swój urok!

Sama słodycz :sorry::sorry::sorry:

Siula mnie nie bolą

Ostatnia edycja:
Do góry