reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...

reklama
Hej :)

U mnie dzisiaj paskudna pogoda, deszczyk, szaro, buro i ponuro :confused2: Aż mi się nie chciało wstawać z łóżka. Ale cóż, trochę poprasowałam, wstawiłam pranie, jem śniadanko, a potem chyba zrobię sobie kąpiel, bo jakaś spięta jestem ....

Ciekawe co tam u BMR ?...

Miłego dnia kobitki!

magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...

a ja zaszalałam, kupilam sobie lakiery do paznokci- mietowy, kolarowy:) SPódnice długa zwiewną plisowaną w kolorze mięty, super sandałki. Dzisiaj przyciemnię włosy- nie robiłam tego od lat, ale jakos mi się wydaję,ze w ciemniejszych będę szczuplej wyglądać:)

Co do kolek- ja niestety nie przerabiałam i mam nadzieję,ze nie będę tego przerabiać tym razem. Jets do kupienia waptekach taka woda koperkowa- nie pamiętam nazwy, ale ponoc świetna jest:)

Esperanza - no pięknie:) szczęsliwa mamusia! :D a w jakim szpitalu rodziłas?

w Kopernika. Porodówka super, tydzien po remoncie. Bylam sama w prywatnym pokoju z lazienka i wszystkimi wygodami. Połoznictwo niestety nadal przed remontem i syfne dosc, ale personel spoko. Dziś idziemy do domu więc te kilka godzin wytrzymamy.
Mała więcej spi w dzień w nocy głownie chce jeść. Suty już mnie bolą, ale mleko jest więc mam nadzieję, że za kilka dni dojdziemy do wprawy. Wczoraj w nocy na chwile ja zabrali ode mnie bo nie spalam juz z wrazenia 3 dobe i ledwo zylam. No i caly czas chce mi sie plakac ze wzruszenia. To niesamowite emocje.
A fizycznie git - krocze sie ladnie goi, praktycznie poza tym nic nie boli. Skura na brzuchu wyglada juz jak w 4 miesiacu i stracilam juz ponad 7 kg wiec jeszcze drugie tyle do starej wagi. {Powinno szybko zejsc.

Pozdrawiamy!!!

Nanulika fajnie że się odezwałaś :-)
u mnie też pogoda okrutna:-( pada
z brzuszkiem bez zmian ja wczoraj się nałaziłam na sprzątałam i miałam nadzieję że coś się zacznie a tu nic ból kregosłupa mam,mała nisko jest jakieś skórcze też są ale to wszystko nic czekamy czekamy czekamy :-D:-D:-D
no też jestem ciekawa jak BMR
moje kochane kobietki miłego dnia

reklama
Obejrzałam nowe zdjęcia dzieciaków w galerii :tak:

Sunshine Aurelka ma śluczne, wielkie oczy :)
Lena skąd u Twojego Igora taka bujna, piękna czupryna?
Szymek Młodak wydaje się jużtakim zupełnie dużym bobaskiem :)
Natalka AVO wygląda w tych różach jak mała księżniczka :)
Zosia Esperanzy już na pierwszej fotce pokazała cały swój urok!

Sama słodycz :sorry::sorry::sorry:

Siula mnie nie bolą

Ostatnia edycja:
Do góry