magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej
U mnie dzisiaj paskudna pogoda, deszczyk, szaro, buro i ponuro Aż mi się nie chciało wstawać z łóżka. Ale cóż, trochę poprasowałam, wstawiłam pranie, jem śniadanko, a potem chyba zrobię sobie kąpiel, bo jakaś spięta jestem ....
Ciekawe co tam u BMR ?...
Miłego dnia kobitki!
U mnie dzisiaj paskudna pogoda, deszczyk, szaro, buro i ponuro Aż mi się nie chciało wstawać z łóżka. Ale cóż, trochę poprasowałam, wstawiłam pranie, jem śniadanko, a potem chyba zrobię sobie kąpiel, bo jakaś spięta jestem ....
Ciekawe co tam u BMR ?...
Miłego dnia kobitki!
magnii zgadzam sie. j dwa dni temu probowwalam doprowadzic sie do porzadku. umylam wlosy zalozylam nowa bluzke i chcialam paznokcie pomalowac. ale maly zaczal plakac bluzka zalala sie.mlekiem i znow wygladalam jak strasszydlo :-/ ja tez mam nadzije ze wszystko jakos sie ustabilizuje i znow bede mogla byc soba...
a ja zaszalałam, kupilam sobie lakiery do paznokci- mietowy, kolarowy SPódnice długa zwiewną plisowaną w kolorze mięty, super sandałki. Dzisiaj przyciemnię włosy- nie robiłam tego od lat, ale jakos mi się wydaję,ze w ciemniejszych będę szczuplej wyglądać
Co do kolek- ja niestety nie przerabiałam i mam nadzieję,ze nie będę tego przerabiać tym razem. Jets do kupienia waptekach taka woda koperkowa- nie pamiętam nazwy, ale ponoc świetna jest
Esperanza - no pięknie szczęsliwa mamusia! a w jakim szpitalu rodziłas?
w Kopernika. Porodówka super, tydzien po remoncie. Bylam sama w prywatnym pokoju z lazienka i wszystkimi wygodami. Połoznictwo niestety nadal przed remontem i syfne dosc, ale personel spoko. Dziś idziemy do domu więc te kilka godzin wytrzymamy.
Mała więcej spi w dzień w nocy głownie chce jeść. Suty już mnie bolą, ale mleko jest więc mam nadzieję, że za kilka dni dojdziemy do wprawy. Wczoraj w nocy na chwile ja zabrali ode mnie bo nie spalam juz z wrazenia 3 dobe i ledwo zylam. No i caly czas chce mi sie plakac ze wzruszenia. To niesamowite emocje.
A fizycznie git - krocze sie ladnie goi, praktycznie poza tym nic nie boli. Skura na brzuchu wyglada juz jak w 4 miesiacu i stracilam juz ponad 7 kg wiec jeszcze drugie tyle do starej wagi. {Powinno szybko zejsc.
Pozdrawiamy!!!
siula
Fanka BB :)
Nanulika fajnie że się odezwałaś :-)
u mnie też pogoda okrutna:-( pada
z brzuszkiem bez zmian ja wczoraj się nałaziłam na sprzątałam i miałam nadzieję że coś się zacznie a tu nic ból kregosłupa mam,mała nisko jest jakieś skórcze też są ale to wszystko nic czekamy czekamy czekamy
no też jestem ciekawa jak BMR
moje kochane kobietki miłego dnia
u mnie też pogoda okrutna:-( pada
z brzuszkiem bez zmian ja wczoraj się nałaziłam na sprzątałam i miałam nadzieję że coś się zacznie a tu nic ból kregosłupa mam,mała nisko jest jakieś skórcze też są ale to wszystko nic czekamy czekamy czekamy
no też jestem ciekawa jak BMR
moje kochane kobietki miłego dnia
mamina karierowiczka
Jade di szpitala na rutynowa kontrole. Moze dzis sie dowiem kiedy urodzi sie Mischa.
december
mamina kciuki )))
siula
mam pytanko
bolą was kobietki cycki bo teraz nie wiem czy źle spałam czy od wczorajszego masowania sutów ale cholera bolą
mamina powodzenia:-)
bolą was kobietki cycki bo teraz nie wiem czy źle spałam czy od wczorajszego masowania sutów ale cholera bolą
mamina powodzenia:-)
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Obejrzałam nowe zdjęcia dzieciaków w galerii
Sunshine Aurelka ma śluczne, wielkie oczy
Lena skąd u Twojego Igora taka bujna, piękna czupryna?
Szymek Młodak wydaje się jużtakim zupełnie dużym bobaskiem
Natalka AVO wygląda w tych różach jak mała księżniczka
Zosia Esperanzy już na pierwszej fotce pokazała cały swój urok!
Sama słodycz
Siula mnie nie bolą
Sunshine Aurelka ma śluczne, wielkie oczy
Lena skąd u Twojego Igora taka bujna, piękna czupryna?
Szymek Młodak wydaje się jużtakim zupełnie dużym bobaskiem
Natalka AVO wygląda w tych różach jak mała księżniczka
Zosia Esperanzy już na pierwszej fotce pokazała cały swój urok!
Sama słodycz
Siula mnie nie bolą
Ostatnia edycja: