reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,
Nadrobiłam Was.
Asik już po? :-D
Ja wczoraj padłam po całym dniu aktywności - nigdy w ciąży tyle się nie ruszałam :-)
Oczywiście ja nadal z brzuszkiem - mój Syn sam nie chce wyjść i już!
Dziś przewozimy łóżeczko do nowego mieszkania i własnego pokoju Małego i wszystkie jego rzeczy. Będę wieszać, układać, i robić wszystko na tip top bo może jeszcze przed weekendem wrócimy z Małym do już nowego mieszkania :-)
Jeśli dziś i w nocy nic się nie ruszy to jutro po 13 KTG i wizyta i zobaczymy - albo już zostanę: przejdę z przychodni na IP, albo wrócę we wtorek rano! Osobiście wolę zostać - nie mam już sił jeździć przez całe miasto, ale zobaczymy jak będzie.
Dzięki tej przeprowadzce mało myślę o wywoływaniu co mnie strasznie cieszy.
Jedynie noce mam mało przespane bo myśli kotłują się w głowie. Dziś obudziłam się do WC o 5.20 i już nie dałam rady zasnąć :no:

Kochane Moje Mamy już - pięknej Niedzieli Wam życzę z Waszymi Maluszkami!
Śliczne ciężarne - cierpliwości. Zaplanujcie coś fajnego na dziś - jest duża szansa, że to TA ostatnia NIEDZIELA :-)

Ja nie mogę uwierzyć, że to ostatni weekend we dwoje - choć może i dobrze, bo Mój Mąż wczoraj cały dzień mnie zahaczał jak obok mnie przechodził - jak to określił: nie jest w stanie wziąć poprawki na mój brzuch - taki się duży zrobił! Hehe co racja to racja!

Aaaaa co do głodu! Ja też mam dosłownie wilczy apetyt: przez całą ciążę jadłam 2 posiłki dziennie - czasem plus przekąska. Tak od 3 dni muszę po pierwszym śniadaniu zjeść drugie, obiad iiiiii kolację!!! Gdybym tak jadła przez całą ciążę to nie wiem ile bym ważyła! SZOK :szok:

Miłego dnia Wam!

Aaaaaaaa 41 TYGODNI DZIŚ! To dopiero wynik :-):-D:tak::szok:

reklama
BMR no ładny masz już wynik na suwaczku :)) Ja bym nie dała rady tyle czasu w ciąży chodzić :D Dobrze że rozpakowali mnie przed skończonym 39 tygodniem hi hi :D

Asik powodzeniaaaa..........U Mnie 41 tyg. minie za dwa dni i nic się nie dzieje poza zwiększoną ilością gazów i bąków...:rofl2::-);-):tak::-D:szok::happy::sorry2::baffled:... i wilczym apetytem.
Siedzimy teraz na rybach żeby czas szybciej leciał.
Miłego dnia niedzielnego wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam

dzisiaj pospałam :) m mi śniadanko zrobił -super początek dnia :-)

Rysica super te fotki :tak:

AJa właśnie jestem załamana, ze jutro urodzę , bo już jednego niedzielnego leniucha w domu mam :confused:
to tylko przesąd, ja i m jesteśmy z niedzieli, o ile ja uwielbiam poleżeć z książką na kanapie, to m pół minuty na tyłku nie usiedzi

zresztą po co ja to piszę jak Asik już pewnie za szybko nie przeczyta, bo już tuli w ramionach swoje maleństwo;-)

Obudzil mnie glod...lodowka mnie wola :)
skąd ja to znam:-D

BMR mnie się wydaje że twój maluch to czeka na tą przeprowadzkę właśnie, bo mu się pewnie nie uśmiechało żyć na walizkach ;-):-D

A wiecie co ja to cichutko zazdroszcze tym co jeszcze maja brzuszki mimo ze tak mi sie duzylo... brakuje mi kopniaczkow i glaskania brzuszka... teraz co najwyzej moge sobie poglaskac skore ktora zostala bo duzym brzusiu ;p hehh a jedyne co "kopie" to bąki błąkające sie po jelitkach ;p

Mocno zaciskam kciuki za te u ktorych sie rozkreca!!!:))
Gratuluje tym nowo-rozpakowanym :))

U nas juz w porządku jeden dzien kryzysu kupkowego byl..ale herbatka koperkowa go zazegnala... teraz synio czasem sie prezy przy baczkach i kupce ale daje w miare rade...dzis w nocy przespal 7 h obudzila go kupa wlasnie ...dalam mu cycka i spal do 7 ...znowu dostal cycka i spi do teraz w ogrodku...:))

Kochane, mam pytanko... czy moge juz zaczac cwiczyc pomalu ?? nie leci juz kompletnie nic ze mnie uzywam od tygodnia cienkich wkladek i sa na nich mikrokropki krwi albo w ogole nic.. szwow nie mialam zadnych wiec.. czy juz moge ...chce sie pozbyc tego brzucha.... nie wiem jak to jest ze kg leca w dol...tzn aktualnie stanely w miejscu ...a ten bebzuch zostaje bez zmian... szukam intensywnie na grouponie jakis zabiegow ujedrniajacych i antycelulitowych i wykupie sobie pare pakietow chyba;pp

Pozdrawiam Was wszystkie seredecznie!!

u mnie kilogramy poki co wdol codziennie o 1. dzis juz 55,7 czyli tylko 5do zrzucenia :-D
my wczoraj mielismy kryzysowy dzien nie moglam malego za nic uspic za kazdym razem po 2 goddz walki... co prawda w nocy si tylko raz obudzil o 4 ale do 6 nie spal i teraz sie wybudza juz.

pytan ie do dziewczyn po cc - mam na blizniew jednym miejscu taka gulke jak fasola... mam sie martwic?!

Witam się, nie urodziłam jeszcze ;)
Dziś do mamy na serniczek :D a no obiad też będzie, ale ja już na ten serniczek czekam ;P i chyba ogórki małosolne mężowi na liście zakupów zapiszę ;P

ciekawe jak tam Asik.
a Esperanza to chyba się wkirzyła meczem aż rodzić zaczęła ;P
BMR - no 41 tc - wynik zacny ;]
Zaza - dziękuję :) może to ostatni moment na takie fotki ;P a jeszcze "wizję" miałam jak chcę, żeby to wyglądało :D

reklama
A wiecie co ja to cichutko zazdroszcze tym co jeszcze maja brzuszki mimo ze tak mi sie duzylo... brakuje mi kopniaczkow i glaskania brzuszka... teraz co najwyzej moge sobie poglaskac skore ktora zostala bo duzym brzusiu ;p hehh a jedyne co "kopie" to bąki błąkające sie po jelitkach ;p

Kochane, mam pytanko... czy moge juz zaczac cwiczyc pomalu ?? nie leci juz kompletnie nic ze mnie uzywam od tygodnia cienkich wkladek i sa na nich mikrokropki krwi albo w ogole nic.. szwow nie mialam zadnych wiec.. czy juz moge ...chce sie pozbyc tego brzucha.... nie wiem jak to jest ze kg leca w dol...tzn aktualnie stanely w miejscu ...a ten bebzuch zostaje bez zmian... szukam intensywnie na grouponie jakis zabiegow ujedrniajacych i antycelulitowych i wykupie sobie pare pakietow chyba;pp

ja moze nie zazdroszcze ale wiem ze te czasy minely bezpowrotnie i jak patrze na mago to tez trohe mi szkoda, ze to juz odległe czasy..
Wiem ze teraz bedie tylko lepiej bo szafa sie na mnie otworzy i bede sprawa fizycznie (nie moa o sekse haha ) ale jakos zoda ze juz po :rofl2:

Dorota
co do cwczen poczekaj jeszcze, niech minie te 6tyg po porodzie!!

Asik - i co???

Do góry