reklama
zaza26
Fanka BB :)
hej
Carla Sunshine gkvip &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamina ty to może wrócisz niebawem na porodówkę
Asik trzymam kciuki, żeby i ciebie fala porodów z wysp złapała ;-)
widzę, że ty masz tak samo jak ja - we wszystkim szukasz objawów porodu też mam strasznie częste gazy od wczoraj i też mam nadzieję, że to tak przed rychłym porodem ;-)
Viola fajnie że już jesteście w domku i wsio OK :-)
Carla Sunshine gkvip &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamina ty to może wrócisz niebawem na porodówkę
Asik trzymam kciuki, żeby i ciebie fala porodów z wysp złapała ;-)
Doświadczone mamy czy zwiększona ilośc gazów i baków to też jakis symptom przed porodem ...coś zasłyszałam a ile prawdy w tym Mnie męczy od rana 2 i tylko poprukuje.:-)
widzę, że ty masz tak samo jak ja - we wszystkim szukasz objawów porodu też mam strasznie częste gazy od wczoraj i też mam nadzieję, że to tak przed rychłym porodem ;-)
Viola fajnie że już jesteście w domku i wsio OK :-)
gkvip2505
Witam
udalo mi sie zasnac okolo 6tej ale o 8ej apiac od nowa bole I do tego ekipa remontowa. Bole nie as silne ale upierdliwe. Takze jeszcze tu z wami w dwupaku posiedze. Jakos mam przeczucie ze to nie to:-( wiec Iwon zostaje z toba!
December tez bym na IP pojechala
Sunshine I Carla - oby szybciutko wam poszlo
udalo mi sie zasnac okolo 6tej ale o 8ej apiac od nowa bole I do tego ekipa remontowa. Bole nie as silne ale upierdliwe. Takze jeszcze tu z wami w dwupaku posiedze. Jakos mam przeczucie ze to nie to:-( wiec Iwon zostaje z toba!
December tez bym na IP pojechala
Sunshine I Carla - oby szybciutko wam poszlo
Ja jeszcze też zostałam i czekam... wczorajszy dziki seks za bardzo nie pomógł. Pomyśleć, że 5 tygodni temu miałam takie skurcze, że leżeć kazali i bali się, że zaczynam rodzić a teraz NIC!
Ile nas jeszcze zostało??
Witajcie
Klusia, ja Ciebie szukałam w szpitalu) - ja 10 wyszłam chciałam nawet iśc na porodówkę jak rodziłas i spytac jak CI idzie, ale stwierdziałam, ze nie wypada.
Moja mała ciągle żółta i oczko jej ropieje czy ktoś jeszcze walczy z podobnymi przypadłościami?
a jak wasza waga? Ja jestem dokładnie 7 dni po cc i 9, 5 kilo do tyłu, ale waga dzisiaj pokazła tyle co wczoraj więc się boję ,że tak zostanie
Klusia, ja Ciebie szukałam w szpitalu) - ja 10 wyszłam chciałam nawet iśc na porodówkę jak rodziłas i spytac jak CI idzie, ale stwierdziałam, ze nie wypada.
Moja mała ciągle żółta i oczko jej ropieje czy ktoś jeszcze walczy z podobnymi przypadłościami?
a jak wasza waga? Ja jestem dokładnie 7 dni po cc i 9, 5 kilo do tyłu, ale waga dzisiaj pokazła tyle co wczoraj więc się boję ,że tak zostanie
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Jak ostatnio liczyłam to chyba z 17
veritaserum71
Kurcze a ja jeszcze od porodu na wage nie weszłam Nie mam w domu a sama jestem ciekawa.
Ja niestety na niedobór mleka cierpie :-( Chciałam karmić cyckiem przez min 4 miesiace, a tu po 8 dniach mam prawie sucho Małego dokarmiamy a własciwie to już karmimy enfamilem, a tak na jedno posiedzenie po 90ml je a tych posiedzen sporo ma:-) Mały głodomór.
Ja to uzbieram przez całą noc tyle mleka, zeby mu na rano dać a i tak po opróżnieniu obu mleka się dopomina Szkoda, ale co poradzić..
Za to wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i dzisiaj czuje się jak nowonarodzona
Ja niestety na niedobór mleka cierpie :-( Chciałam karmić cyckiem przez min 4 miesiace, a tu po 8 dniach mam prawie sucho Małego dokarmiamy a własciwie to już karmimy enfamilem, a tak na jedno posiedzenie po 90ml je a tych posiedzen sporo ma:-) Mały głodomór.
Ja to uzbieram przez całą noc tyle mleka, zeby mu na rano dać a i tak po opróżnieniu obu mleka się dopomina Szkoda, ale co poradzić..
Za to wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i dzisiaj czuje się jak nowonarodzona
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Avo oczka przemywaj solą fizjologiczną kilka razy dziennie i powinno być ok, to normalne że u noworodków oczka ropieją chociaż nie u każdego oczywiście ale tym się nie przejmuj.
A moja waga hm.. jest już o kilogram mniej niż przed ciążą ale ja miałam dużą nadwagę przed ciążą więc to o niczym nie świadczy, dla własnego zdrowia muszę ważyć tyle ile powinnam by nadwagi nie było
A moja waga hm.. jest już o kilogram mniej niż przed ciążą ale ja miałam dużą nadwagę przed ciążą więc to o niczym nie świadczy, dla własnego zdrowia muszę ważyć tyle ile powinnam by nadwagi nie było
reklama
siula
Jak ostatnio liczyłam to chyba z 17
to i tak dużo ja myślałam że mniej:-)