reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
hej

Carla Sunshine gkvip &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mamina ty to może wrócisz niebawem na porodówkę :yes:

Asik trzymam kciuki, żeby i ciebie fala porodów z wysp złapała ;-)

Doświadczone mamy czy zwiększona ilośc gazów i baków to też jakis symptom :dry: przed porodem ...coś zasłyszałam a ile prawdy w tym Mnie męczy od rana 2 i tylko poprukuje.:-)

widzę, że ty masz tak samo jak ja - we wszystkim szukasz objawów porodu :-D:-D też mam strasznie częste gazy od wczoraj i też mam nadzieję, że to tak przed rychłym porodem ;-):-D

Viola fajnie że już jesteście w domku i wsio OK :-)

Witam
udalo mi sie zasnac okolo 6tej ale o 8ej apiac od nowa bole I do tego ekipa remontowa. Bole nie as silne ale upierdliwe:wściekła/y:. Takze jeszcze tu z wami w dwupaku posiedze:-D. Jakos mam przeczucie ze to nie to:-( wiec Iwon zostaje z toba:tak:!

December tez bym na IP pojechala :tak:

Sunshine I Carla - oby szybciutko wam poszlo:tak:

Ja jeszcze też zostałam i czekam... wczorajszy dziki seks za bardzo nie pomógł. Pomyśleć, że 5 tygodni temu miałam takie skurcze, że leżeć kazali i bali się, że zaczynam rodzić a teraz NIC!

Ile nas jeszcze zostało??

Witajcie:)

Klusia, ja Ciebie szukałam w szpitalu) - ja 10 wyszłam:) chciałam nawet iśc na porodówkę jak rodziłas i spytac jak CI idzie, ale stwierdziałam, ze nie wypada.

Moja mała ciągle żółta:( i oczko jej ropieje:( czy ktoś jeszcze walczy z podobnymi przypadłościami?

a jak wasza waga? Ja jestem dokładnie 7 dni po cc i 9, 5 kilo do tyłu, ale waga dzisiaj pokazła tyle co wczoraj więc się boję ,że tak zostanie:(

Kurcze a ja jeszcze od porodu na wage nie weszłam :szok: Nie mam w domu a sama jestem ciekawa.

Ja niestety na niedobór mleka cierpie :-( Chciałam karmić cyckiem przez min 4 miesiace, a tu po 8 dniach mam prawie sucho :dry: Małego dokarmiamy a własciwie to już karmimy enfamilem, a tak na jedno posiedzenie po 90ml je:sorry: a tych posiedzen sporo ma:-) Mały głodomór.
Ja to uzbieram przez całą noc tyle mleka, zeby mu na rano dać a i tak po opróżnieniu obu mleka się dopomina :dry: Szkoda, ale co poradzić..

Za to wczoraj byłam na ściągnięciu szwów i dzisiaj czuje się jak nowonarodzona :-D

Avo oczka przemywaj solą fizjologiczną kilka razy dziennie i powinno być ok, to normalne że u noworodków oczka ropieją chociaż nie u każdego oczywiście ale tym się nie przejmuj.
A moja waga hm..:) jest już o kilogram mniej niż przed ciążą :p ale ja miałam dużą nadwagę przed ciążą więc to o niczym nie świadczy, dla własnego zdrowia muszę ważyć tyle ile powinnam by nadwagi nie było

reklama
Do góry