reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wlasnie sie obudzilam. Deszcz pada, siedze sama to i przysypiam niczym babulenka. Wszystkie mamy te same objawy czyli jest dobrze : )

Tez nie mam co robic wiec ogladam filmy, szukam pomyslow na blogach..

reklama
No nareszczie mam internet. Witam was kobitki.

U nas bez zmian czyli dwupaczek:tak:.
Remont kuchni na calego I juz mam go dosyc bo jak zwykle sama jestem I to ja musze urzerac sie z ekipa. Normalnie jeden madrzejszy od drugiego. No ale najgorsza robota juz zrobiona tzn. Stare mebli juz nie ma, sciana rozwalona, elektryka cala nowa polozona I jutro powinni plastry/tynki klasc zobaczymy. Ale juz mam dosyc bo syf I kurz jest wszedzie:wściekła/y: I oczywiscie nie ma komu sprzatnac :wściekła/y:. Nie ma to jak byc w 9tym miesiecu ciazy I miec remont.

Gratki za wszystkie wizyty.

Ajtam cos mi wygląda ze wy czekacie na mecz polska czechy. Jak czerwcówki to czerwcówki. Zobaczycie - po kolejnym meczyku nieliczne tu zostana :)

Ajtam cos mi wygląda ze wy czekacie na mecz polska czechy. Jak czerwcówki to czerwcówki. Zobaczycie - po kolejnym meczyku nieliczne tu zostana :)

no ba, pewnie że czekamy i nogi zaciskamy:-):-):-)
a tak na marginesie- chciałabym dotrwać do poniedziałku bo wtedy moja lekarka jest na dyżurze a chciałabym przy niej rodzic.
cytat z mojego P: "jestem rozczarowany zaistniałą sytuacją, pozdrawiam wszystkie Panie cierpiące":sorry2:

Mój dzisiejszy zestaw:

bujaczek wibrujący
i dzidzia moja śpi tak, że zdążyłam zjeść i porządnie się umyć :-)
jak któraś oglądał Sex w wielkim mieście to w jedym z odcinków (to chyba już 6 seria) jest taki motyw jak Miranda zostawia swojego synka pod opieką Samanthy. mały ma właśnie taki bujaczek wibrujacy ale sie psuje i on wyje niemiłosiernie. Dzielna Samantha kładzie na bujaczku wibrator i wszystko wraca do normy:-D:-D:-D:-D.
znacie to?

Ale macie z tym seksem, u nas odwrotnie, to ja uciekam, bo się boję, ale jakbym tylko rzuciła hasło M. na pewno by się długo nie zastanawiał :-D:cool2:

Rysica no to miałaś towarzyski dzionek, ja też dzisiaj na lajcie, była u mnie siostra, zjadłyśmy obiadek, a teraz sobie leniu****ę ;-)

Zaza no jak gin kazał, to męzuś nie ma wyjścia ;-) Fajnie, że coś się ruszyło u Ciebie ...

Gkvip życzę wytrwałości ze specami od remontu, może pozwól im Ciebie trochę wnerwić, ponoć emocje też sprzyjają szybszym porodom ;-)

Iwon - od samego patrzenia na nich cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a jest ich teraz w kuchni 5ciu. Zeby chociaz jakis wyglad mieli to bym przynajmnienj oko obcym chlopem nacieszyla a tu porazka ;-)

reklama
December nie spać, zwiedzać ;-)

U nas dzisiaj pogoda też byle jaka, ale o dziwo trzymam się nieźle, zero drzemek, za to wczoraj i przedwczoraj szukałam wszędzie miejsca do spania ...

Wiecie co, stwierdziłam, że odkąd jestem na wolnym nie mam wcale zbyt wiele czasu.. mówiono mi, że będę się nudzić, czytać książki, dłubać w nosie ... nic z tych rzeczy, ciągle coś.. Przyszły, być może jeden z ostatnich tygodni przed porodem też już wypełniony na maksa - fryzjer, manikiurzystka, zebranie rodziców dzieci klas pierwszych w szkole Kornelka, zakończenie przedszkola .... i gdzie ten czas na nudę? Się pytam? :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry