reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam :-)

Ja tez sie teraz dobrze czuje a jestem ponad tydzien po terminie. I tak jak czekalam co dziennie, ze to juz dzis, moze jutro itd. to teraz juz stracilam nadzieje, ze co kolwiek sie ruszy i czekam na 18 czerwca na wywolanie:-) i jestem w 100% pewna ze nic mnie wczesniej niestety nie ruszy :-(

To nasz ostatni weekend jakies propozycje, jak mozna zaszalec przed porodem? o seksik musze sie prosic wiec odpada... :sorry2:

POWODZENIA NA WIZYTACH OBY JUZ OSTATNICH :tak:

Witajcie
To jednak niebyła najważniejsza noc mojego życia..................raczej najgorsza jaką miałam jak na razie w ciąży.
Jak zaczeły Mnie boleć biodra tak brzuch i oczywiście przeczyściło po olejku tak się położyłam spać ale sen nie przychodził tylko straszne zimno telepało Mną i zaczęły tak nogi boleć jakby mi ktoś je miażdżył...dostałam od mojego taką poduszkę która jest podgrzewana w mikrofali żeby troche rozbić ten ból i nic to nie zmieniło....
Zaczęły się skurczę trwające 3 minuty w dole brzucha i po 3 minuty przerwy masakra już myślałam że się zaczęło na maksa a po 1h stanęło
założyłam na pidżamę dress i bluzę polarową i ok 1 w nocy budziłam B zeby mi zrobił herbatę bo już miałam jazdy chodziłam po mieszkaniu przysiady nogi do góry kładłam i czułam zimno
i zasnęłam po tej herbacie do rana.....
a od rana ból od nowa i gorący bardzo prysznic na nogi pomógł potem doktorkowa pani ale to już na lekarskim.
Tak więc rekacja na olejek taakaaaaaaaaaaaaaa szkoda kasy i tych problemów .

Aga , Tialana, Muńka , Agulex- trzymam kciuki za was dziś i za resztę na przyszłe dni bo jak Mnie ruszy po masażu szyjki to nie wem kiedy tu zajrzę!!!!!!!!
:-);-):tak::-D

Sunshine - Ja w 40 i 3 dniu jestem i za 7 dni na wywołanie jak nie ruszy!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-)

melduje, że dalej 2 w 1 :-(
również czuje się dobrze nic mi nie doskwiera , siada mi jedynie powoli psychika :wściekła/y:
jutro udało mi się załatwić wizytę u gin , niestety nie mojej na ale cóż , L4 trzeba przedłużyć no i sprawdzi czy z małym ok :-)

december - zazdroszcze wykorzystania męża :-) mój się zaparł i nawet jak mu strzeliłam wykład o zbawiennym działaniu męskiego nasienia to stwierdził , że to to mi może dać, ale sama sobie muszę zaaplikować :-D bo on syna nie będzie krzywdził :no:

czerwcówki w szpitalach &&&&&&&

Paulina- dobrze ze u Ciebie szyjka miekka i polozna glowke mogla wyczuc, to kto wie moze i szybciej akcja sie rozwinie :tak: bo u mnie to szyjka dluga i twarda :szok: wiec sie obawiam czy to wywolanie wogole mnie ruszy :confused:
Kifsi- od mojego usluszalam to samo, ze on moze mi dac nasienie a ja sama sobie je zaaplikuje :szok::-D ale po kilku wykladach na temat jak jego sprema jest potrzebna, namowach poloznej i gadaniu znajomych wkoncu sie zlitowal i powiedziela, ze dobra skoro ma to pomoc malej wyjsc to juz sie "przemeczy" :szok: normalnie szok jakby za kare musial :-D nio ale kilka razy bylo i nic.... wiec stwierdzi, ze juz nie da sie wykorzystac bo to i tak nic nie daje :-(
Mlodak- dzieki nio wlasnie ile mozna czekac, ja sie czuje jakbym dostala dodatkowe 2 tyg za kare, ze cala ciaze dobrze sie czulam :dry:

Paulina- dobrze ze u Ciebie szyjka miekka i polozna glowke mogla wyczuc, to kto wie moze i szybciej akcja sie rozwinie :tak: bo u mnie to szyjka dluga i twarda :szok: wiec sie obawiam czy to wywolanie wogole mnie ruszy :confused:
Kifsi- od mojego usluszalam to samo, ze on moze mi dac nasienie a ja sama sobie je zaaplikuje :szok::-D ale po kilku wykladach na temat jak jego sprema jest potrzebna, namowach poloznej i gadaniu znajomych wkoncu sie zlitowal i powiedziela, ze dobra skoro ma to pomoc malej wyjsc to juz sie "przemeczy" :szok: normalnie szok jakby za kare musial :-D nio ale kilka razy bylo i nic.... wiec stwierdzi, ze juz nie da sie wykorzystac bo to i tak nic nie daje :-(
Mlodak- dzieki nio wlasnie ile mozna czekac, ja sie czuje jakbym dostala dodatkowe 2 tyg za kare, ze cala ciaze dobrze sie czulam :dry:

pospałam godzinkę- samopoczucie niestety sie nie zmieniło.;( mogłabym chyba caly dzien spac;/ mlodak to sprawdzian Naszej cierpliwości z tym czekaniem;/;/;/

No szczerze Wam współczuję. Ale tylko sobie wyobraźcie nagrodę....

Ale się rozkręciłyście, później Was nadrobię.
Powiem tylko, że ja dzisiaj się goszczę, najpierw byłam z Szymkiem u koleżanki klatkę obok, Szymek pobawił się z rok młodszą Klaudią, zaraz obiad, a po obiedzie idę do sąsiadki z pietra, co ma synka 1,5 rocznego, więc się chłopaki pobawią a my pogadamy ;P
Mąż co 2h dzwoni i pyta jak się czuję, po wczorajszym siedzi w robocie jak na szpilkach ;P Biedny.. No ale co zrobić?

reklama
Do góry