niezapominajka123
Fanka BB :)
Chyba idę spać...ehhhhhhhhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina- dobrze ze u Ciebie szyjka miekka i polozna glowke mogla wyczuc, to kto wie moze i szybciej akcja sie rozwinie bo u mnie to szyjka dluga i twarda wiec sie obawiam czy to wywolanie wogole mnie ruszy
Kifsi- od mojego usluszalam to samo, ze on moze mi dac nasienie a ja sama sobie je zaaplikuje ale po kilku wykladach na temat jak jego sprema jest potrzebna, namowach poloznej i gadaniu znajomych wkoncu sie zlitowal i powiedziela, ze dobra skoro ma to pomoc malej wyjsc to juz sie "przemeczy" normalnie szok jakby za kare musial nio ale kilka razy bylo i nic.... wiec stwierdzi, ze juz nie da sie wykorzystac bo to i tak nic nie daje :-(
Mlodak- dzieki nio wlasnie ile mozna czekac, ja sie czuje jakbym dostala dodatkowe 2 tyg za kare, ze cala ciaze dobrze sie czulam
pospałam godzinkę- samopoczucie niestety sie nie zmieniło.;( mogłabym chyba caly dzien spac;/ mlodak to sprawdzian Naszej cierpliwości z tym czekaniem;/;/;/