reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej:-)

Witam Wszystkie Nowe Mamusie;-):tak:

alijenka bardzo się cieszę, że wszystko w porządku:tak:

goldenlucy nie martw się, u Ciebie też będzie wszystko ok;-)
Trzymam kciuki! Ja mam w środę wizytę u położnej:tak:

nanulika powodzenia przy zdawaniu prawka:tak: a gin powie, że jest ok i tego się trzymaj;-):-)

Co do sikaniA to ja w ciązy z Kubą latałam co 5 minut do kibelka:tak: zwłaszcza na początku, masakra to była:/ co wyszłam z domu to pierwsze gdziekolwiek np. wmieście szukałam WC:zawstydzona/y: ale w nocy nie było najgorzej:tak:
Teraz chyba mniej sikam ale też czesto chodzę.

reklama
NIOO jestem :-)
Wróciłam z USG wszystko w jak najlepszym porzadku, tetno 163, 8t 4d zas mam zmiane terminu porodu :-), wkleje zdjecie w zdjecia naszych fasolek choc nie bardzo mam je wyrazne :-(, nastepny termin 1 grudnia badanie przeziernosci karkowej.
Dzieki Wam kochane za trzymanie kciukow i wspieranie na duchu tak sie balam tego usg, a nastepny strach w 12 tygodniu :-(

Tralalala!!!!!!!!!!!!! Serducho jak dzwon! Hura!

Hejka z rana.
Maćku - jeśli chodzi o sałatę powinno się myć - ja myję zawsze choćby z tego względu że często jest w niej piach :/
Alijenka Gratulacje super wiadomość :)
Dziwne uczucie kiedy na zmiane przeplatają sie dobre wieści z tymi bardzo przykrymi.
Jeśli chodzi o forum to rzeczywiście tematy takie bardziej osobiste typu zdjęcia powinny być na forach zamkniętych :) Większe poczucie bezpieczeństwa:)
Życzę miłego dnia. Buźkam :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z rana
Ja już chce być po I trymestrze niech mi t wymioty już przejdą bo zdechne normalnie dziś o 1 w nocy obudziłam się bo mi było niedobrze i oczywiście jak tylko napiłam się wody to od razu wylądowałam w kibelku dziś pójdę chyba do apteki po tą herbatkę na mdłości może mi coś pomoże

gosikkk dlaczego my jesteśmy takie zestresowane :)

Do góry