reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ruda Jasiek szybko nadrobi wagowo :)

A ja poszłam spac po północy i od godziny już nie śpię :baffled:mam taką ochotę na owsiankę, ale poczekam do jakieś normalnej godziny.

I nareszcie widzę 37na swoim suwaczku <jupi> i w końcu dziś spakuję torbę dla siebie i małego.

reklama
no to o tej porze mnie jeszcze tu nie bylo:eek:
od godziny lapia mnie takie skurcze ze o spaniu nie ma mowy, wiec odpuscilam spanie i leze. jakos mi ise wierzyc w nie nie chce bo niemozliwe zebym w terminie rodzic zaczela ale powiem tylko ze boli w cholere. co 6-8 minut.zaraz do wanny sie wybiore bo nie wyrobie.

Witam dolaczam do ciezarowek ktore maja bole krzyzowe ........oooooooo fuck pierwszy to az zawylam ...mysleli ze zawalu dostalam bo az mnie zgielo w pol i na podlodze siadlam :baffled:

skurcze dlugosci 10-15 minut puscily mnie po 5 h a tak co i rusz........dzownilam do poloznej powiedizala ze jak zjada do 7-8minut to jechac na razie sie uspokoiloale po prysznicu ciagle czuje lekkie bole..koszmar niedosc ze leje caly dizen ponuro to jeszcze czuje sie fatalnie a mlody rusza sie jakby to byl normalny dzien...........no wiec doktorze spradza sie slowa ze to juz tydzien ten ???????????????????:eek::happy:

Mangii i Tomeczek duzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooooooooooooo zdorwia dla was i modlitwa :-(

no to Paulina witaj w klubie:/ja sie wykapalam i jeszcze gorzej. Rafal sie obudzil i patrzy sie na mnie i nie wie co sie dzieje:/pytya sie co mi jest to mowie ze brzuszek mame boli a on( pocieszajaco bardzo z usmiechem na twarzy): a mnie nie boli:rofl2:
Paulina skurcze DLUGOSCI 10-15 minut??!! czy co 10-15?moje trwaja troszke wiecej niz poltorej minuty i nie wyrabiam:baffled: oczywiscie krzyzowe jak z rafalem. normalnie pieknie

dobra uciekam poki co bo na raty pisze juz z 10 minut

Blond, Paulina, czyżby to dziś??? :tak:

Młodak, oby żółtaczka Szymka szybko minęła!

Magnii, &&&&&&&&&&&
Coś mi się nie zgadza z tym zespołem hellp = on chyba groźny, ale przed urodzeniem...a Magnii przecież już ma synka przy sobie...no ale może jeszcze dziś coś napisze...

FATALNIE MI SIĘ ŚPI! FATALNIE! Brzuch twardnieje, ale nie od skurczy, tylko z tej niewygody...dramat...

Dziś kolejny, przedostatni dzień nadrabiania jedzeniowego przed szpitalem, czyli truskaweczki, czereśnie itp.
No i oby się cieplej zrobiło!!!!! bo w Warszawie słoneczko jest, ale chyba brrrrrrrrrrr...na dworzu...

Dzień dobry!
Matko boska - ileż można się budzić na siku? Dziś wstawałam co godzinę, a dodatkowo miałam taką zgagę, że prawie 0.5l wypiłam mleka w nocy!!! I te mdłości...
O 5 zaczął mnie obiecująco bardzo boleć brzuch, ale przeszło!

PaulinaMaria i blond kciuki zaciśnięte aby to było to :-)

Ruda dziękuję za kolejną opowieść z porodówki! Zazdroszczę maluszka w domku!
Młodak - idź do lekarza. Nie ma opcji innej moim zdaniem - konsultacja telefoniczna to trochę mało!

Miłego dziewczyny!

hej

ale mam teraz high life - jem śniadanko a m z psami na spacerze -teraz to już na pewno zamienię się w lenia, bo m to mi nawet sprzątać nie pozwala, więc mi tylko gotowanie i pranie zostanie:-D

mlodak bardzo mi przykro z powodu tej żółtaczki, szkoda że was nie potrzymali dłużej, no ale kto mógł wiedzieć?... niestety takie "przygody" się zdarzają, a szkoda
trzymam kciuki, żeby udało wam się zwalczyć żółtaczkę jak najszybciej!!!!

Ruda czyli jednak zmieścił się w granicy błędu, ale w sumie to waga Jaśka nie była jakaś straszna, tylko przy tych wszystkich wielkoludkach które się teraz rodzą, to się taka straszna wydaje
no ja jestem ciekawa jak ten mój, bo waży 2800g +/- 200 wg gina, więc wychodzi, że w 2 dni tylko 100g przybrał, więc mój też z tych mniejszych będzie

blond Paulina trzymam za Was kciuki!!!!!!!!!!!!!!
ale nie ładnie się tak przed Katrinę bez kolejki wpychać;-):-D

mój plan na dziś to jechać na targ po truskawki i polskie pomidory, a potem do apteki (20km -uroki mieszkania na zadupiu) po krem na rozstępy, mam nadzieję, że jest wart swojej ceny
wieczorkiem wybieramy się ze znajomymi na pizzę też do innego miasta, bo chcę przed porodem zjeść pizzę z mojej ukochanej pizzerii:-D

reklama
Witam z ranca....pobudka o 6ej a co tam. Pierwsze co to sprawdzam czy ktos sie rozpakowal :) mam wrazenie ze bede ostatnia. Jeny jak mnie wzruszaja wasze opowiesci z porodowki, kazda prawie oplakuje. I jak pomysle ze i mnie czeka taki cud to znow bym plakala.

Do góry