reklama
blond_20
Czarownica
eee tam lenie juzspia a Ty dzielnie sie trzymasz i tu piszesz
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja jestem niedzielna i na dodatek pierwsze dziecko w szpitalu urodzone w pierwszy dzien stanu wojennego i jak mój synek ma być takim leniem jak mamusia to ok
Ale cofam tą niedziele, właśnie zobaczyłam, ze to 3.06 czyli imieniny mojego ojca, a jemu nie chcę takiego prezentu robić
Ale cofam tą niedziele, właśnie zobaczyłam, ze to 3.06 czyli imieniny mojego ojca, a jemu nie chcę takiego prezentu robić
Ruda1979
magnii trzymam za Was kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
No rzeczywiście czerwiec i stop,nikt nie rodzi:-)
Spadam pod prysznic bo za godzinkę trzeba otworzyć mleczarnie,coby se dziecko podjadło i spało do ranka.
Kolorowych snów!
AVO jeszcze tylko tydzień,dasz rade!!!!A może Natalka zrobi mamusi niespodziankę i jednak wcześniej zacznie wychodzić na świat!!!!&&&&&&&&&&&
No rzeczywiście czerwiec i stop,nikt nie rodzi:-)
Spadam pod prysznic bo za godzinkę trzeba otworzyć mleczarnie,coby se dziecko podjadło i spało do ranka.
Kolorowych snów!
AVO jeszcze tylko tydzień,dasz rade!!!!A może Natalka zrobi mamusi niespodziankę i jednak wcześniej zacznie wychodzić na świat!!!!&&&&&&&&&&&
blond_20
Czarownica
Zaza no wlasnie ja tez bym chodzila wczesniej spac jakby nie to ze jak pomyslec ile to rzeczy trzeba zrobic przed spaniem...tzn umysc sie, makijaz zmyc, zeby, poscielic lozko, kompa wylaczyc to sie odechciewa spac i to jest lenistwo dopiero. ale wlasnie sie zebralam do kuy i tylko komp mi zostal do wylaczenia
Aylin no wiesz co...taaaakie dobre rzeczy...kusisz strasznie.a bolu wspolczuje;/
Aga wiesz niedzielna jestes ale jak to pierwszy dzien stanu wojennego to waleczna bardziej niz leniwa
Aylin no wiesz co...taaaakie dobre rzeczy...kusisz strasznie.a bolu wspolczuje;/
Aga wiesz niedzielna jestes ale jak to pierwszy dzien stanu wojennego to waleczna bardziej niz leniwa
korzystajcie z lodów poki jeszcze mozna zrzucic ze ten brzuch to przez dzieciaczka taki okrągły :0
Potem bedziemy dzieliły sie przepisami na najbardziej dietetyczna kolacje
A teraz ide grzeczniie umyć zabki, upiekszyc się przed pójściem spać, zabrac pod pache kota i ksiązeczke i ide prawie ze spac.
Do jutra
Potem bedziemy dzieliły sie przepisami na najbardziej dietetyczna kolacje
A teraz ide grzeczniie umyć zabki, upiekszyc się przed pójściem spać, zabrac pod pache kota i ksiązeczke i ide prawie ze spac.
Do jutra
reklama
zaza26
Blond mam dokładnie tak samo
a z tymi niedzielnymi leniami to chyba rzeczywiście się nie sprawdza, bo mój też w niedziele urodzony,a na tyłku nie potrafi usiedzieć
Ruda czytałam twoją opowieść z porodówki i tak się zastanawiam jaką wagę szacował lekarz wg USG? dużo się pomylił czy USG tez pokazywało taką niską?
Aylin masz zupełną rację, dlatego ostatnio sobie zbyt wiele nie odmawiam ;-)
lecę pod ten prysznic i do łóżka
dobranoc!
a z tymi niedzielnymi leniami to chyba rzeczywiście się nie sprawdza, bo mój też w niedziele urodzony,a na tyłku nie potrafi usiedzieć
Ruda czytałam twoją opowieść z porodówki i tak się zastanawiam jaką wagę szacował lekarz wg USG? dużo się pomylił czy USG tez pokazywało taką niską?
Aylin masz zupełną rację, dlatego ostatnio sobie zbyt wiele nie odmawiam ;-)
lecę pod ten prysznic i do łóżka
dobranoc!