reklama
blond_20
Czarownica
juz doczytalam w necie...trzymam kciuki!!!!!!
blond_20
Czarownica
a w zyciu od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...blond właśnie dojrzałam na twoim suwaczku, że u ciebie tylko jeden dzień do porodu - i co czujesz się jakbyś miała zaraz urodzić? :-)
no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hej na liście rozpakowanych mam wydaje się że jaest pomyłka chłopców jest 15 a dziewczynek 5.:-)
Poprawiłam już, dzięki :-)
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
a w zyciu od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...
no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe
blond to dobrze, młody czeka na tatusia pewnie
a dzisiaj nikt nie rodzi, bo nasze dzieci sprytne są i nie chcą obchodzić 2 świąt jednego dnia
chociaż z drugiej strony to dzień się jeszcze nie skończył
padłam!!! jesteście genialne
blond_20
Czarownica
wszystkie objawy ktore mamy to jakby nie patrzec objawy zblizajacego sie poroduno bo sie nie oddala nie? jakie to glebokie bylo wiem no ale coraz blizej i to nieuniknione. wreszcie musimy przeciez urodzic.chociaz w tm linku co Aga dzisiaj wrzucila
bylo ze rekordzistka chodzila w ciazy 375 dni:/ ponad rok? czyli rzeczywiscie czasami sie samo nie zacznie hehe. no ale to juz nie te czasy. nie ma bata-musimy sie rozsypac w koncu
Zaza tylko nasze dzieciaczki to jescze nie wiedza ze jak sie jutro urodza to i tak wiele to nie zmieni i beda miec jedna impreze hehe
bylo ze rekordzistka chodzila w ciazy 375 dni:/ ponad rok? czyli rzeczywiscie czasami sie samo nie zacznie hehe. no ale to juz nie te czasy. nie ma bata-musimy sie rozsypac w koncu
Zaza tylko nasze dzieciaczki to jescze nie wiedza ze jak sie jutro urodza to i tak wiele to nie zmieni i beda miec jedna impreze hehe
zaza26
Fanka BB :)
jeszcze nie, ale lepiej nie mówić głośno bo jeszcze usłyszą i jutro znowu nikt nie urodzi, a ja obstawiam, że katrina się jutro rozpakuje i chcę wygrać
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja bym chciała w niedziele urodzić ale chcieć sobie mogę
Magni trzymam za Was kciuki!!!
Magni trzymam za Was kciuki!!!