reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond właśnie dojrzałam na twoim suwaczku, że u ciebie tylko jeden dzień do porodu - i co czujesz się jakbyś miała zaraz urodzić? :-)

blond właśnie dojrzałam na twoim suwaczku, że u ciebie tylko jeden dzień do porodu - i co czujesz się jakbyś miała zaraz urodzić? :-)
a w zyciu:dry: od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...

no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?:)wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila:p chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe

blond to dobrze, młody czeka na tatusia pewnie:tak:

a dzisiaj nikt nie rodzi, bo nasze dzieci sprytne są i nie chcą obchodzić 2 świąt jednego dnia
chociaż z drugiej strony to dzień się jeszcze nie skończył:-D

a w zyciu:dry: od paru tygodni czuje sie podobnie, no w sumie mozna tak nazwac ze od paru tygodni czuje sie jakbym zaraz miala urodzic ale nawet ostatnio mam mniej skurczy...no nie liczac 2 dni kiedy byly dosc regularne ale oczywiscie w nocy przeszlo...wiec bujamy sie dalej ;-) moje dziecie sobie ze mnie jaja robi. ale rafala przenosilam, moja mama przenosila i mnie i brata, bratowa to samo wiec nie licze na szybsza akcje. ja marze zeby mi odeszly wody i wtedy bylabym pewna ze cos sie dzieje...

no wlasnie nikt dzisiaj nie rodzi???przyszedl czerwiec i co?stopujemy?czekamy na lipiec?:)wypadaloby zeby dzisiaj ktoras urodzila:p chociaz pewnie za pare dni okaze sie ze dzieci sie porodzily tylko my nie zauwazylysmy ze ktos zniknal bez sladu hehe

blond to dobrze, młody czeka na tatusia pewnie:tak:

a dzisiaj nikt nie rodzi, bo nasze dzieci sprytne są i nie chcą obchodzić 2 świąt jednego dnia
chociaż z drugiej strony to dzień się jeszcze nie skończył:-D

padłam!!! jesteście genialne :-D:-D:-D

wszystkie objawy ktore mamy to jakby nie patrzec objawy zblizajacego sie porodu:)no bo sie nie oddala nie? :D:D:D jakie to glebokie bylo wiem:-D no ale coraz blizej i to nieuniknione. wreszcie musimy przeciez urodzic.chociaz w tm linku co Aga dzisiaj wrzucila
bylo ze rekordzistka chodzila w ciazy 375 dni:/ ponad rok?:szok: czyli rzeczywiscie czasami sie samo nie zacznie hehe. no ale to juz nie te czasy. nie ma bata-musimy sie rozsypac w koncu:)

Zaza tylko nasze dzieciaczki to jescze nie wiedza ze jak sie jutro urodza to i tak wiele to nie zmieni i beda miec jedna impreze hehe

reklama
Do góry