reklama
tialana
Fanka BB :)
buziak pewnie szybciej niż ja
AVO - daj znać jak wrócisz z Medicoveru.
Rysica - powodzenia z mężem i lampką, bo już od dawna piszesz, że czekasz na jej zawieszenie
Buziaku - no ciekawe kiedy urodzisz, a ciekawe kiedy ja, w końcu między nami tylko 1 dzień różnicy z tego co widzę;-);-)
Rysica - powodzenia z mężem i lampką, bo już od dawna piszesz, że czekasz na jej zawieszenie
Buziaku - no ciekawe kiedy urodzisz, a ciekawe kiedy ja, w końcu między nami tylko 1 dzień różnicy z tego co widzę;-);-)
december
witam miłe Panie
Ja z potężnym przeziębieniem cały czas, dziś wizytuję o 14 i to nie będzie łatwa wizyta czuję. Mam też plan spakować w końcu torbę Miłego dnia mamuśki
Ja z potężnym przeziębieniem cały czas, dziś wizytuję o 14 i to nie będzie łatwa wizyta czuję. Mam też plan spakować w końcu torbę Miłego dnia mamuśki
blond_20
Czarownica
chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!
Sunshine6
Wg OM ja mam tremin na dzis i ciszaaaa, mam nadzieje, ze sie cos ruszy na weekendzie.Mój suwaczek mówi, że to dziś, wg terminu OM mam na sobotę, wg USG na niedzielę, a mi się wydaje, że przenoszę. Mimo, że jestem już gotowa, wreszcie spakowana na 100%, to jakoś nie czuję...nie mam skurczy, nie widziałam czopa(czy to możliwe??), jedyne co mi dolega to mega ból kręgosłupa i brzucha czasami. A w nocy budzenie się punkt 3.30...
Co do czopa to mozliwe, wczoraj rozmawialam z moja przyjaciolka w PL i ona wlasnie mi powiedziala, ze nie odpadl jej czop, po seksiku z mezem o 23 poszla spac o 3 dostala delikatnych skurczy ale regularnych co 3-4min wiec pojechali do szpitala tam odeszly jej wody i nad ranem mieli juz corcie :-) tez bym chciala tak szybka akcje. Ale z tego wynika, ze czop nie jest wyznacznikiem :-(
Dzien doberek, dzis ostatni dzien pracy z tego stresu nie spie od 5ej. Co ja bede robic sama w domu wszystko niby zrobione. Wiem glupia doopa jestem ale co zrobic jak ja cale zycie musze byc zajeta i zalatana.
Tez tak myslalam jak konczylam prace... a tu czas mi tak ucieka, ze szkoda gadac. Ja tez z tych co musza ciagle cos robic bo inaczej depreche lapie.... zobaczysz, ze czas szybko zleci nawet sie nie obejrzysz a bedziesz juz tulic malenstwo.
U mnie noc byla niezaciekawa, moj P tak sie krecil i co chwile budzil w nocy, i przy okazji mnie z pytanie czy wszystko OK, ze teraz padam na cycki do tego dzis deszczowa pogoda...:-( Widze, ze nie tylko ja przezywam dzisiejszy termin...
Katrina- mysle, ze na weekendzie sie rozpakujesz, w koncu to nie pierwsze dziecko wiec powinno byc szybciej
AVO- zdrowka dla corci
Powodzenia na wizytach
blond_20
Czarownica
Kobiety czy Wy tez macie problemy ze skora?mi od jakiegos czasu schodzi ciagle skora z twarzy. pije duzo, nawilzam kremami i i tak odhodzi platami:/jakas wylinke mam czy co...no i przy okazji wysypuje mnie co jakis czas. wkurza mnie to strasznie. rano jak sie obudze i przejade reka po twarzy to sie sypie normalnie
Aylin to nie rodz dzisiaj na pocieszenie powiem ze ja sama do nastepnego czwartku a termin mam n apojutrze
Aylin to nie rodz dzisiaj na pocieszenie powiem ze ja sama do nastepnego czwartku a termin mam n apojutrze
Witajcie dziewczynki
Zycze szybkiego rozpakowania, niezle sie u nas rozkreciło.
Ja sie zakochałam w małym, jest cudny. Troche absorbujacy ale docieramy sie.
Mam nadzeje, ze wy tez zaraz bedziecie tulily swoje skarby
powodzonka
Zycze szybkiego rozpakowania, niezle sie u nas rozkreciło.
Ja sie zakochałam w małym, jest cudny. Troche absorbujacy ale docieramy sie.
Mam nadzeje, ze wy tez zaraz bedziecie tulily swoje skarby
powodzonka
reklama
chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
Ojej to musi męczyć, takie częste skurcze. U mnie widocznie małej jest za wygodnie, bo prawie nic nie czujęMam nadzieję, że poród będzie jak u mojej mamy. Całość trwała z 4 godziny i mało co bolało.
Tak się zastanawiam co dziś z sobą zrobić, bo miała wpaść koleżanka ale się rozchorowała. Może sobie do Ikei pojadę obczaić szafki na buty. No i może soię na chwilę na słoneczko wystawię.