reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
AVO - daj znać jak wrócisz z Medicoveru.

Rysica - powodzenia z mężem i lampką, bo już od dawna piszesz, że czekasz na jej zawieszenie:-D:-D

Buziaku - no ciekawe kiedy urodzisz, a ciekawe kiedy ja, w końcu między nami tylko 1 dzień różnicy z tego co widzę;-);-)

witam miłe Panie :)

Ja z potężnym przeziębieniem cały czas, dziś wizytuję o 14 i to nie będzie łatwa wizyta czuję. Mam też plan spakować w końcu torbę :) Miłego dnia mamuśki :)

chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba:-D powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!:crazy:

Witam sie z wami serdecznie - i prosze trzymac kciuki abym broń boże rozic dzis nie zaczeła. Maz pojechal w delegacje jednodniowa i autko sie zepsoło po drodze. SWiec RODZENIE dzis definitywnie odpada....

Mój suwaczek mówi, że to dziś:szok:, wg terminu OM mam na sobotę, wg USG na niedzielę, a mi się wydaje, że przenoszę. Mimo, że jestem już gotowa, wreszcie spakowana na 100%:tak:, to jakoś nie czuję...nie mam skurczy, nie widziałam czopa(czy to możliwe??), jedyne co mi dolega to mega ból kręgosłupa i brzucha czasami. A w nocy budzenie się punkt 3.30...
Wg OM ja mam tremin na dzis i ciszaaaa, mam nadzieje, ze sie cos ruszy na weekendzie.
Co do czopa to mozliwe, wczoraj rozmawialam z moja przyjaciolka w PL i ona wlasnie mi powiedziala, ze nie odpadl jej czop, po seksiku z mezem o 23 poszla spac o 3 dostala delikatnych skurczy ale regularnych co 3-4min wiec pojechali do szpitala tam odeszly jej wody i nad ranem mieli juz corcie :-) tez bym chciala tak szybka akcje. Ale z tego wynika, ze czop nie jest wyznacznikiem :-(

Dzien doberek, dzis ostatni dzien pracy z tego stresu nie spie od 5ej. Co ja bede robic sama w domu o_O wszystko niby zrobione. Wiem glupia doopa jestem ale co zrobic jak ja cale zycie musze byc zajeta i zalatana.

Tez tak myslalam jak konczylam prace... a tu czas mi tak ucieka, ze szkoda gadac. Ja tez z tych co musza ciagle cos robic bo inaczej depreche lapie.... zobaczysz, ze czas szybko zleci nawet sie nie obejrzysz a bedziesz juz tulic malenstwo.

U mnie noc byla niezaciekawa, moj P tak sie krecil i co chwile budzil w nocy, i przy okazji mnie z pytanie czy wszystko OK, ze teraz padam na cycki do tego dzis deszczowa pogoda...:-( Widze, ze nie tylko ja przezywam dzisiejszy termin... :-D

Katrina- mysle, ze na weekendzie sie rozpakujesz, w koncu to nie pierwsze dziecko wiec powinno byc szybciej :tak:
AVO- zdrowka dla corci :tak:

Powodzenia na wizytach :tak:

Kobiety czy Wy tez macie problemy ze skora?mi od jakiegos czasu schodzi ciagle skora z twarzy. pije duzo, nawilzam kremami i i tak odhodzi platami:/jakas wylinke mam czy co...no i przy okazji wysypuje mnie co jakis czas. wkurza mnie to strasznie. rano jak sie obudze i przejade reka po twarzy to sie sypie normalnie:crazy:

Aylin to nie rodz dzisiaj:) na pocieszenie powiem ze ja sama do nastepnego czwartku a termin mam n apojutrze:rofl2:

Witajcie dziewczynki

Zycze szybkiego rozpakowania, niezle sie u nas rozkreciło.

Ja sie zakochałam w małym, jest cudny. Troche absorbujacy ale docieramy sie.
Mam nadzeje, ze wy tez zaraz bedziecie tulily swoje skarby:-D

powodzonka

reklama
chcialam pomarudzic ale widze ze nie trzeba:-D powiem tylko ze u mnie to samo, skurcze od 3 miesiecy prawie, teraz coraz bardziej bola, wczoraj od 13 co 7-15 minut wiec nieregularnie i w nocy oczywiscie sie uspokoilo i od rana co 15-20 czyli dooopa blada. wrrrrr
mlodemu tez juz chyba niezbyt wygodnie w tym brzuchu wiec czemu on niechce wylezc noooo!!!!!!:crazy:

Ojej to musi męczyć, takie częste skurcze. U mnie widocznie małej jest za wygodnie, bo prawie nic nie czuję:-pMam nadzieję, że poród będzie jak u mojej mamy. Całość trwała z 4 godziny i mało co bolało.
Tak się zastanawiam co dziś z sobą zrobić, bo miała wpaść koleżanka ale się rozchorowała. Może sobie do Ikei pojadę obczaić szafki na buty. No i może soię na chwilę na słoneczko wystawię.

Do góry