reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Z tym dorastaniem u facetów to ciężka sprawa :tak:
A Wiktor ładnie drzemki sobie robił w dzień jak byłam chora ,to spalismy codziennie , teraz jak już dochodze do siebie to już mu się znudziło troche spanie w dzień ;-)

ja chcę już urodzić !

dokładnie! :tak: a ze spadniem to naprawde nie zazdroszcze, ale może będzie taki kochany i pozwoli mamusi walnąć kimke chociaż na godzinke :tak:

BMR to powodzenia w sprzątaniu mieszkana i nie przemeczaj sie za bardzo, i && aby wtedy ten skurcz nie wrocil tzn jeszcze nie teraz:tak:

reklama
Ja licze na to że ze wzgl. na to że tak wcześnie wstał i jest pogoda za oknem jaka jest czyli szaro buro deszczowo to pójdziemy sobie spac kolo 13 :D mam nadzieje:D

Sicil dzien dobry :))

Dzień doberek :)

Witam się z Wami pierwszego dnia na L4 :sorry: Qrde, trochę dziwnie się czuję ze świadomością, że wrócę do pracy dopiero za pół roku. Tyle mam jeszcze do zrobienia, a jak co do czego przyszło - nie wiem, za co się zabrać :-p

Na właściwym wątku napisałam szczegóły wczorajszej wizyty, tutaj tylko powtórzę, że na plusie 14 kg :zawstydzona/y: W dodatku muszę przejść na dietę bezsolną ze względu na te duże pbrzęki nóg, więc zaczynam dzień od kanapeczki z sałatą, wędliną i pomidorem bez soli :confused2: Jak ja to przetrwam? Lubię porządnie przyprawione potrawy..

Ok, czas na plan: dzisiaj sprzątanie szafki z butami i pozbycie się wszystkich zimowych :tak: Potem obiadek i ogarnięcie chaty. Na pierwszy dzień wystarczy, prawda? ;-)

dzień dobry!!!!

wstałam i mi się nie chce :/

ale muszę się zebrać,bo dziś wizyta u gina...ciekawe,co wymyśli ????

kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj i miłego dnia!!!!

Iwon pierwszy dzień to powinnaś przeleżeć i przepachnieć :-)

Dzięki ;-) A z tym moim ambitnym planem rzeczy do zrobienia na wolnym trochę się skomplikowało, bo lekarz nakazał dużo odpoczywać ograniczając stanie i siedzenie… pozostaje mi jeszcze opcja wiszenia w powietrzu ;-)

Lena, Ruda
powodzenia na wizytach!

Słuchajcie, ostatnio czytałam, że rodzaj aktywności, jaką dziecko przejawia na tym etapie ciąży odpowiada temu, co będzie tuż po nardzinach. Ja nie chcę nic mówić , ale młody nadal buszuje tylko w ciągu dnia, a całe noce spokój i pobudka o 6-tej ….. :szok::-p:-p:-p

Oglądacie YCD? Ale fajnie, że Igor przeszedł dalej, wczorajsze wyniki były po mojej myśli :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry:)
Iwon, co do spraw na dzić , to masz rację. Nie możesz za bardzo szarżować:) Pociesz się tym L4 ;) Odpoczywaj i siły zbieraj:)

Ja dzisiaj od rana sprzątam, bo ok 9 teściowa ma przyjechać.
Ogólnie miła babka, ale plotkara niesamowita. Jak do mnie przyjeżdża to całą noc spać nie mogę. Bo zagląda mi w każdy kąt, sprawdza czy mam czysto, czy Marcel nie ma przypadkiem jakiejś plamki itp. a potem jedzie do szwagierki i gadają. Masakra....

Dziewczynki, dostałyście może od gina plan porodu? Ja wczoraj dostałam. Mam wypełnić i mieć przy sobie na porodówce. Razem z informację, jakie mają stosować znieczulenia itp.

Do góry