reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

U mnie oznak porodu nadal nie widać. Czuję się tylko troszkę ociężała.

Tym, któe mają objawy życzę rozwinięcia akcji.

polaa - trzymam kciuki o 10:30 naszego czasu &&&&&&&&&&&&&

rruurrkkaa - czekamy na Twoje maleństwo. Powodzenia!!!

Kopy w tyłek tym wszystkim, które tego potrzebują. Mi to trzeba wymyślić coś do robienia, bo z nudów o głupotach myślę i się stresuję tylko. Wczoraj w ramach zabijania czasu zrobiłam zernik na zimno..... na maślance :szok:, bo tylko ją i galaretki miałam w domu. I muszę przyznać, że nawet fajnei wyszło. Tyle, że ja nie mogę tego zjeść, ale K. pochwalił mnie za inwencję twórczą - nie wiem czy naprawdę tak mus makuje czy po prostu się cieszył, że się czymś zajęłam i jemu spokój dałam.....

nanulika - kochana, wiem że łatwo nie będzie, ale trzymaj się dzielnie. Wszystkie myślami jesteśmy z Tobą

reklama
Hej ja tylko dziewczyny na chwilke. Od soboty mama moja jest,wiec nie zagladalam.
Cala nocka do d... skurcze co 3 min,ale kolo 4 zaczely sie uspokajac - teraz lapia co jakis czas i zaczal odchodzic brazowy czop.
Trzymam za was kciuki i pozdrawiam

Szczęściara!!! :wściekła/y:

Ale My też za Ciebie trzymamy kciuki! :-D

Ruda my tu dwie zostaniemy wymęczone, a one wszystkie w jedną dobę od wystąpienia skurczy urodzą i powiedzą - eeee nie było tak źle :baffled: :happy2: :-D

Rureczko, powodzenia :) ale cudnie...:)
Nanulika, wiesz, że wszystkie jesteśmy myślami razem z Tobą...
MsMickey, a jak tam atmosfera w pokoju? Jesteś sama, czy masz kogoś do towarzystwa? Ja byłam na sali z 2 dziewczynami i w sumie było ok :) choć warunki w szpitalu, nie mówiąc o jedzeniu średnie...

Ja dziś na cotygodniowe ktg na 12.00...ciekawa jestem, co wyjdzie, bo dziś skurcze konkretne i ból podbrzusza jak na okres...
Muszę też sprawdzić, czy w mojej karcie w szpitalu są wyniki na paciorkowca. Pobierali mi wymaz jak przyjmowali mnie do szpitala te 3 tygodnie temu, ale nic nie powiedzieli o wyniku w trakcie pobytu, a ja zapominałam zapytać...mam nadzieję, że się gdzieś nie zapodziały.

Miłego dnia, Dziewczynki!

Dzień doberek :happy2:

Ja już w pracy i po śniadanku, ale zaraz jeszcze chyba skoczę po kawkę bo mam w torbie kawałek jablecznika od teściowej i chyba nie wytrwam do 10-tej :-p

Wczoraj przyszła paczka z moimi koszulami do karmienia, są już wyprane więc oficjalnie ogłaszam, że mogę zacząć pakować torbę :-) PS. Polecam te koszule z muzzy, bardzo przyjemne w dotyku, elastyczne i gustowne :tak:

BMR 3maj się! To już na pewno tuż, tuż :tak: Na pewno bliżej, niż dalej i tego Ci zazdroszczę ;-)

Katrina a ja liczyłam, że przy kolejnym dziecku poród się zaczyna szybciej :dry: A Ty mi tu mówisz, że wszystkie Twoje przenoszone, buuu...

Mamina dzisiaj biegnę po masło orzechowe :-p

Iwon narobilas smaka ta algidą jak nie wiem, jak tak można?!;-)

Aaaaa była pycha, prawdziwy smak krówek z dzieciństwa, a nie jakiś wodnisty szajs :tak:

Rurka czekamy na fotorelację :tak:

......................

Nanulika to już dzisiaj .... jestem z Tobą myślami ....

Witam.

To ja też przyłączam się do tego kopa chociaż i mnie by sie przydał, ad tygodnia zbieram się żeby wyprasować ostatnie rzeczy dla maluszka (40 min) i ciągle odkładam.

Polaa kciuki zaciśniete.

Ruurka &&&&&&&&&&&&&&&&

Nanulika myślami z Tobą.

Niestety dziś trochę pracy w biurze. Blee

... I muszę przyznać, że nawet fajnei wyszło. Tyle, że ja nie mogę tego zjeść, ale K. pochwalił mnie za inwencję twórczą - nie wiem czy naprawdę tak mus makuje czy po prostu się cieszył, że się czymś zajęłam i jemu spokój dałam.....

Tak czy inaczej zachowal się b. fajnie :tak::tak::tak:

Nanu jestem z Tobą myśami <przytul>
Rurka czekam na zdjęcie szkraba :)

A ja pakowałam torbe od miesiąca i chyba dziś w końcu muszę to zrobić dostałam skierowanie do szpitala :( cały czas to ciśnienie, a na skierowaniu jest napisane, ze objawy "gestozy" :baffled::baffled::baffled:
Więc czekam jak siostra skończy pracę i około 13tej jadę- ciekawe czy mnie tym razem przyjmą.

Nanu jestem z Tobą myśami <przytul>
Rurka czekam na zdjęcie szkraba :)

A ja pakowałam torbe od miesiąca i chyba dziś w końcu muszę to zrobić dostałam skierowanie do szpitala :( cały czas to ciśnienie, a na skierowaniu jest napisane, ze objawy "gestozy" :baffled::baffled::baffled:
Więc czekam jak siostra skończy pracę i około 13tej jadę- ciekawe czy mnie tym razem przyjmą.

Aga no skoro masz skierowanie to chyba muszą przyjąć....

reklama
Witajcie ja kolejny kilogram na plusie, a tak duzo chodzę:( 14 kilo już do przodu:(
A u Was jak to wygląda?

Rureczka,a le CI dobrze:)

Nanulinko- trzymaj sie dzielnie, jestemz Tobą myslami.

A mnie rano przy podnoszeniu prawej reki do góry zaczeły drętwieć 3 palce....mam dosc tej ciązy ostatnio ciągle cos mi doskwiera:(

Do góry