Nanulinka.... nie wiem co powiedzieć, strasznie mi przykro...
Aylin prosze mi natychmiast wywrozyc cos innego
Ja nie chce czekac do polowy czerwca. Ja chce byc w tych pieciu procentach, ktore rodza w terminie ;-)
Jesli ktos ma jakis sprawdzony przepis to ja bardzo prosze o wklejenie.
Ajtam ktos wyjatkiem byc musi
Ale zawsze mozesz ręcznie ciasto drożdzowe wyrobić.... poród podobno przyspiesza
W sprawie przepisów na chleb polecam tą strone.... nie zdarzył mie sie taki który by nie wyszedl, Ale nie przerobilam wszystkich. Moze kiedys wróce do pieczenia.... szczególnie tych na zakwasie....
Pracownia Wypieków
Witam Was wszystkie
Josie nie wiem czy wiesz ale pikantne, ostre jedzonko może też wywołać poród ;-) a poza tym smacznego życzę.
Ajtam, ajtam to ja juz powinnam dawno urodzić. Uwielbiam ostra kuchnie... Z Tajlandii przywiozłam sobie pół kg suszonej papryczki niewiadomego pochodzenia i nazwy która ma ostrość masakryczną. Jedna dodana do 5 l rosolu potrafi ostro pobudzić... Własnie pracuje nad jej wyhodowaniem w warunkach mieszkaniowych. Z pesteczek. I cos tam sie podnosi, ale czy wyjdą z tego papryczki???
Generalnie jak wrocilam w zeszłym roku z wyjazdu wakacyjnego to szukałam ostrych kuchennych smaków w knajpach. Prosiłam o dodawanie podwójnych porcji ostrych papryczek do dań przy których juz było ostrzeżenie o ostrości. I spowodowalismy z mężem tylko to ze kucharze z zainteresowaniem wyglądali przez dzwi czy damy rade zjeść.... Niestety, zadna z potraw nie zadowoliła moich kubków smakowych
Byłam dziś na akcji szczesliwa mama = szczęsliwe dziecko. Zrobilismy sobie kilka zdjęc z meżem i nasza kluską. Zaliczyłam USG (niestety tylko 2 d bo na 4 d ciaża juz za stara) i hmmm we wtorek mój gin powiedział ze mała wazy 2650, dziś 2300
Więc albo młoda schudła albo sobie mam średnią wyciągnąć. Ilośc wód ok, ułozona dalej główka w dół, i zdjęcia sobie pyszczka zrobic nie dała. łożysko ok.
Porozmawiałam z połozna na temat emiolientów, z panią z poradni laktacyjnej na temat karmienia. I tyle atrakcji
Kupiłam farbę do pomalowania łózeczka... więc w koncu moze się za to zabiore....
AAAAAA i zapomniałabym DZIEWCZYNKA POTWIERDZONA