no dokładnie całe życie bo nawet za kilkanaście lat będziemy sie martwić o nasze dzieci coraz częściej zastanawiam się czy P oby napewno sobie poradzi jak chce być przy mnie przy porodzie ehhh tyle obaw, niepewności kiedy to nastąpi masakraJuż całe nasze życie tak będzie wyglądało...strach, że coś nie tak...strach o poród...o pierwsze doby życia...o katar, gorączkę...pierwszy ząb...kolkę...szkołę...całe życie mamy przykichanie przestraszone ;D
reklama
Ja też mam taką nadzieje - teraz szukam 800zł na jego operację. Muszą mu zamknąć przeponę i przesunąć wątrobę z klatki piersiowej do jamy brzusznej.
brzmi nieciekawie i dość poważnie...trzymam kciuki za kociaka!!!
dziewczynki ja idę do szpitala,bo M. ma obłęd w oczach:-)
jakby co to poślę smska
trzymajcie kciuki;-)
&&&&&&
Coraz bardziej przekonuję się, że te pomiary z USG to tyko potrafią zestresować... Naprawdę kiedyś spokojniej kobiety przechodziły przez ciążę, nie było tyle poronień, a wszystko może siedzi po prostu w naszej psychice i jak tylko zajdziemy w ciąże to chodzimy poschizowane i mały organizm tego nie dźwiga.
malinka - rozumiem Twój niepokój bo sama troszkę miałam stresa jak po ostatnim badaniu okazało się ,że malutka ma troszkę mniejszy brzuszek niż powinna. Teraz już staram się o tym nie myśleć, bo jak piszą inne kobiety nic im dzieciom nie było. Poza tym zawsze brzuszek mógł być przyciśnięty i od razu inny wynik. Mam nadzieję, że na kolejnym badaniu nie będzie wielkiej różnicy, bo z pewnością będę spokojniejsza.
Ostatnia edycja:
gkvip2505
Fanka BB :)
kciukasy zacisniete;-)dziewczynki ja idę do szpitala,bo M. ma obłęd w oczach:-)
jakby co to poślę smska
trzymajcie kciuki;-)
W pierwszej ciazy rozstepy byly gora troszku ich sie pojawilo szczegolnie na udach i cycuchach za to zero celulitku, ale tym razem walke miedzy celulitkiem a rozstepami wygral celulitek i moje uda juz nie sa udami tylko jednym wielkim celulitkiem. Ale po wszystkim czy to z rozstepami czy celulitkiem na plaze i tak wylegne chocby w stroju pletfonurka ale i tak wylegneheh gkvip - tez mial gdzie sie schować skubańczyk P zyje nadzieją ze wiecej sie nie pojawi ich... chcialabym sie jeszcze pokazac w stroju dwuczesciowym na plazy :/
Ostatnia edycja:
dziewczynki ja idę do szpitala,bo M. ma obłęd w oczach:-)
jakby co to poślę smska
trzymajcie kciuki;-)
Oczywiście! Trzymamy! Dawaj znać!
kciukasy zacisniete;-)
W pierwszej ciazy rozstepy byly gora troszku ich sie pojawilo szczegolnie na udach i cycuchach za to zero celulitku, ale tym razem walke miedzy celulitkiem a rozstepami wygral celulitek i moje uda juz nie sa udami tylko jednym wielkim celulitkiem. Ale po wszystkim czy to z rozstepami czy celulitkiem na plaze i tak wylegne
No baaaaa....hihi...ja się tak wstydzę moich ud, że nie wiem jak na porodówce się rozbiorę ;D Jak przyjdzie co do czego to pewnie nawet o tym nie pomyślę z bólu ;D
(proszę się o jeża)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
katrina115
Potrójna Mama
Dorota - niekoniecznie muszą wyjść na brzuchu, ja mam pamiątkę po pierwszej ciąży na udach, pośladkach i na piersiach - brzuch gładziutki.
Ruda, tialana - jakby co, to dawajcie znać co u Was.
Ruda, tialana - jakby co, to dawajcie znać co u Was.