reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

malinka myślę że lekarz coś by powiedział gdyby coś było nie tak, mam nadzieję że to wynik niedokładnego pomiaru

xdorotaa u mnie też się ostatnio pojawił jak grzyby po deszczu na udach i pod pośladkami

Ruda1979 powodzenia

BMR jakie masz przeczucia?

U nas narazie ciszej, zobaczymy co będzie dalej. Z jednej strony bardzo bym chciała żeby to już było to ale z drugiej wiem ilu rzeczy jeszcze na uczelni nie załatwiłam a w tej chwili to jasne myślenie całkiem mnie już opuściło, dwa razy nałożyłam szampon na włosy a potem wyszłam z łazienki z odżywką na włosach

reklama
kciukasy zacisniete;-)

W pierwszej ciazy rozstepy byly gora troszku ich sie pojawilo szczegolnie na udach i cycuchach :tak: za to zero celulitku, ale tym razem walke miedzy celulitkiem a rozstepami wygral celulitek i moje uda juz nie sa udami tylko jednym wielkim celulitkiem:tak:. Ale po wszystkim czy to z rozstepami czy celulitkiem na plaze i tak wylegne:-D chocby w stroju pletfonurka ale i tak wylegne:-D

też bym chciala tak na plazy polezec poopalac sie i wgl ajjjj a cellulit ojj :( tez mam troche na udach :zawstydzona/y:

No baaaaa....hihi...ja się tak wstydzę moich ud, że nie wiem jak na porodówce się rozbiorę ;D Jak przyjdzie co do czego to pewnie nawet o tym nie pomyślę z bólu ;D

(proszę się o jeża)
no co do ud to tez sie wstydze bo wydaja mi sie takie masywne :szok:

No kobitki jeszcze tylko 30min i mezulek oczy wywali:szok: i jego zlosc bedzie przeplatac sie z blagalnym wzrokiem:-D:-D:-D

Oh dziewczynki nic dziwnego że już zaczynamy się powoli sypać :) Ja trzymam mocno kciuki za bezbolesne porody :) I czekam na wieści czy to już czy jednak tylko fałszywe alarmy :) Ja czuję po sobie że też już nie długo pociągnę w dwu paku ale znając moje szczęście ... hm ... przenoszę :)
BMR Mocno trzymam kciuki

Tialana Za Ciebie również
Ruda czekam na wieści z kciukami w górze ;-)

Gkvip nie zapomnij zrobić fotki mężowi jak wejdzie do domu i zauważy braki ;-)

Zmobilizowałam się. Spakowałam już drugą torbę, tą dla Milana. Jeszcze tylko dopakuję jutro tetry i będzie wszystko :) A no i jeszcze wyparzają się smoczki i butelka no i oczywiście laktator :p Zaraz wyjmę , wypoleruję i dopakuję. Wszystko RRRAAAACCZZZEJ dopięte na ostatni guzik :p

Ostatnia edycja:
Oh dziewczynki nic dziwnego że już zaczynamy się powoli sypać :) Ja trzymam mocno kciuki za bezbolesne porody :) I czekam na wieści czy to już czy jednak tylko fałszywe alarmy :) Ja czuję po sobie że też już nie długo pociągnę w dwu paku ale znając moje szczęście ... hm ... przenoszę :)
BMR Mocno trzymam kciuki

Tialana Za Ciebie również
Ruda czekam na wieści z kciukami w górze ;-)

Gkvip nie zapomnij zrobić fotki mężowi jak wejdzie do domu i zauważy braki ;-)

Zmobilizowałam się. Spakowałam już drugą torbę, tą dla Milana. Jeszcze tylko dopakuję jutro tetry i będzie wszystko :) A no i jeszcze wyparzają się smoczki i butelka no i oczywiście laktator :p Zaraz wyjmę , wypoleruję i dopakuję. Wszystko RRRAAAACCZZZEJ dopięte na ostatni guzik :p
No weź ;D Moja torba tu...(czyli u rodziców) pusta...reszta tam (czyli u nas) upchnięta to w garażu to w łazience...szafka łazienkowa dodatkowo zafoliowana na malowanie ;D Nawet jakbym chciała to nie dam rady wszystkiego skompletować ot tak ;D Więc jak coś jadę goła i wesoła ;D
gkvip - jeszcze 7 min ;p hehh tez oczekuje na relacje ;ppp a najlepiej fotorelacje hahaha:DD

Nooooo fotorelacja...miny męża w pierwszej kolejności ;D

reklama
Do góry