tialana
Fanka BB :)
Ruda to skąd wiedziałaś że to już?
Muszę wyprasować to co dziś wyprałam dla dzidzi i idę do wanny
Muszę wyprasować to co dziś wyprałam dla dzidzi i idę do wanny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam.
Ja już po wizytach i zmęczona,ale wszystko dziś załatwiłam co miałam.Nawet paczka z pieluszkami jednorazowymi przyszła więc mały zaopatrzony w pamperki na cały miesiąc.
U gina wszystko dobrze wody się unormowały,szału nie ma ale nie jest źle jest w normie.
mały trochę mało przybrał ale przepływy są dobre więc głodny nie chodzi.
szyjka krótka miękka ale zamknięta także pewnie jeszcze w tym tygodniu nie urodzę.
Za tydzień idziemy na dopplera i za 2 tyg wizyta o ile nie urodzę do tego czasu.
U diabetologa też wszystko ok.
A mnie chyba znów łapią plecy. Już od 30 minut ledwo oddycham. Lekki ból w mostku już mam mimo no-spy. Ale sama sobie jestem winna - od rana ratuję kota, którego potrącił samochów i chyba trochę się przeforsowałam...... A jeszcze muszę przewieźć go do innej lecznicy na operację, bo tu gdzie jest nie podejmą się jej ze względu na ryzyko.
No jak patrze na suwaczek to juz katrina możesz rodzić w takim bądź razie trzymam &&&&&& abyś tego w 40tyg nie doczekała :-)Lena- to dopiero trzecie moje USG, tu pierwsze jest w 20 tyg., drugie w 32 tyg., trzecie w 38 tyg., i ew. w 40 tyg. (mam nadzieję, że juz się na to czwarte nie załapię).
AVO pomarzyć dobra sprawa ;D też bym tak chciała :-)mi się chce kawy w ogóle- ale chyba musze przestac ją pić ze względu na ten magnez.....napewno...
chcę urodzić, pić białe, zimne wino, kawę i byc chudszą z dnia na dzień hahaha
dziewczynki a ja mam bóle co 5-7 minut,takie po 30 sekund...
Czy można mieć bóle krzyżowe i bezbolesne skurcze?
Od dwóch godzin potwornie boli mnie krzyż, takimi falami, skurczy kilka było ale bezbolesnych, wzięłam dwie nospy wypiłam podwójny magnez i trochę pomogło ale boli nadal, przeczyściło mnie jakieś półtora godziny temu w kroku boli jeszcze mocniej niż przez ostatnie 3 dni