reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
tialana w sumie to nie wiedziałam, męczyło mnie cały dzień i cala noc i dopiero pojechałam do szpitala...rozwarcie było na 7,ale i tak czekali aż mi wody odejdą:tak:i dopiero potem na cc

Ruda trzymam kciuki!!!!!

A mnie chyba znów łapią plecy. Już od 30 minut ledwo oddycham. Lekki ból w mostku już mam mimo no-spy. Ale sama sobie jestem winna - od rana ratuję kota, którego potrącił samochów i chyba trochę się przeforsowałam...... A jeszcze muszę przewieźć go do innej lecznicy na operację, bo tu gdzie jest nie podejmą się jej ze względu na ryzyko.

ojjaaa Ruda, Tialana 3mam kciuki moze to juz??:))

Ja dzisiaj mam dzien- depresji ... niewiadomo do konca o co mi chodzi ale humor do bani... ;/;/;/ w domu burdel nie mam sily dzis sprzatac i w ogole jakas sie czuje beznadziejna zona i gospodyni ;/

Witam.
Ja już po wizytach i zmęczona,ale wszystko dziś załatwiłam co miałam.Nawet paczka z pieluszkami jednorazowymi przyszła więc mały zaopatrzony w pamperki na cały miesiąc.

U gina wszystko dobrze wody się unormowały,szału nie ma ale nie jest źle jest w normie.
mały trochę mało przybrał ale przepływy są dobre więc głodny nie chodzi.
szyjka krótka miękka ale zamknięta także pewnie jeszcze w tym tygodniu nie urodzę.
Za tydzień idziemy na dopplera i za 2 tyg wizyta o ile nie urodzę do tego czasu.
U diabetologa też wszystko ok.

gratki!:-D

A mnie chyba znów łapią plecy. Już od 30 minut ledwo oddycham. Lekki ból w mostku już mam mimo no-spy. Ale sama sobie jestem winna - od rana ratuję kota, którego potrącił samochów i chyba trochę się przeforsowałam...... A jeszcze muszę przewieźć go do innej lecznicy na operację, bo tu gdzie jest nie podejmą się jej ze względu na ryzyko.

oj...biedny kotek, mam nadzieję, że mu pomogą, a Ty uważaj i nie przeforsuj się za bardzo!!

Ciężko mi uwierzyć, że powoli niektórym z nas zaczyna się rozkręcać i nie musimy już krzyczeć - zaciskać nogi!!!!:-D:-D

Ja sobie chwilę pospałam, bo przecież ostatnio niewyspana chodzę i oczywiście mam wielką ochotę na arbuza!!! mąż jeszcze nie wrócił z pracy, może będzie mu się chciało podjechać do jakiegoś sklepu!!
truskawki też bym zjadła, ale kurde, trochę się jeszcze boję, że za dużo w nich chemii...

Lena- to dopiero trzecie moje USG, tu pierwsze jest w 20 tyg., drugie w 32 tyg., trzecie w 38 tyg., i ew. w 40 tyg. (mam nadzieję, że juz się na to czwarte nie załapię).
No jak patrze na suwaczek to juz katrina możesz rodzić :tak: w takim bądź razie trzymam &&&&&& abyś tego w 40tyg nie doczekała :-)

mi się chce kawy w ogóle- ale chyba musze przestac ją pić ze względu na ten magnez.....napewno...:(

chcę urodzić, pić białe, zimne wino, kawę i byc chudszą z dnia na dzień:) hahaha
AVO pomarzyć dobra sprawa ;D też bym tak chciała :-)

dziewczynki a ja mam bóle co 5-7 minut,takie po 30 sekund...

Czy można mieć bóle krzyżowe i bezbolesne skurcze?

Od dwóch godzin potwornie boli mnie krzyż, takimi falami, skurczy kilka było ale bezbolesnych, wzięłam dwie nospy wypiłam podwójny magnez i trochę pomogło ale boli nadal, przeczyściło mnie jakieś półtora godziny temu w kroku boli jeszcze mocniej niż przez ostatnie 3 dni

kurde a wyskoczylam tylko na troche na zakupy bo pusto w lodówce :szok: przychodze czytam i tu takie wieści

dziewczyny trzymamy &&&&&&&&&& dawajcie znać co z Wami, może to już ten czas?

My nadal w domku!
Skurcze co ok 8 min -10 min, ja po kąpieli i leżeniu i nie przechodzi tylko bardziej boli...
Zobaczymy. Może się jeszcze wyciszy!

reklama
Dziewczyny ja dziś odebrałam Kartę Informacyjną z ostatniego pobytu w szpitalu, zaczęłam analizować pomiary z USG i jestem załamana:-:)-:)-(
FL- 6,17 cm- 31t 5d
BPD- 9,39cm- 37t 2d
Normalnie siedzę i beczę, tak się boję:-:)-:)-( wcześniej miałam robine USG ze 4 razy i wszystko było w porządku, muszę to skonsultować z moim ginem bo ten lekarz w szpitalu zrobił mi te USG w 3 min i mam nadzieje że to błędy w pomiarze. Wizyta dopiero w piątek, chyba umrę ze strachu do tego czasu:sad:

Do góry