reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ojj też zjadłabym jakiegoś fast food'a ale u mnie tylko mcdonald jest a samej nie chce mi się iść tak daleko :-D
w mc są bardzo dobre lody :) a kfc może będzie zobaczymy ;D narazie zastanawiam się nad pójsciem do sklepu po jakies lody i wziąć sie za prasowanie

Iwon, blond dzięki za odpowiedź a już się przestraszyłam po tym co wyczytałam w internecie no boli jak cholera no ale jakoś damy radę wtedy :D jeszcze troszkę już bliżej końca

reklama
a zapomniałam dodać najgorzej jak np. stoje i na stojąco chciałabym ubrać spodenki masakra lewą noge w miare podniose ale prawa to najlepiej usiasc i wtedy ubrac bo na stojaco bardzoooo bardzooo boli ;o

Maminka na razie jeszcze nie rodze mam nadzieję że dotrwam choćby do maja.
A z tym że na początku ciąży jak podają termin wg usg jest najbardziej miarodajny to masz rację też to wczoraj od lekarza usłyszałam.

po drzemce mam troszkę energii, ale bez przesady:-D, tyle co do usmażenia naleśników Kubie, bo obiadu nie chciał.
Może jeszcze dziś poprasuję z 1/20 tego co leży i czeka.

Syn mnie strasznie podbudowuje jeszcze...kilka razy dziennie słyszę: Ale jesteś ogromniasta, ale masz wielki brzuch. A teraz "jak zjesz to wszystko, to pęknie Ci brzuch i wyskoczy moja siostra":-D

Kamila My dostalismy maila o zakwalifikowaniu się do przedszkola nawet 2 godziny wcześniej niż oficjalne ogłoszenie wyników.
A to ze się dostał powiedzieli nam jak poszliśmy potwierdzić wolę zapisu dziecka. Także jutro jest niby sprawdzenie czy dziecko się dostało, a nam powiedzieli to już....także uffffffffff ulga

Dla warszawianek:
http://warszawa.naszemiasto.pl/arty...-sobote-zdjecia,2518549,id,t,zid.html#galeria
jak ja zazdroszczę nadmorskim dziewczynom prawdziwej plaży....

Ostatnia edycja:
Iwon ja zapomnialam ze Ty tak blisko jestes:)jeszcze blizej niz Macku hehe i nie gadaj ze na wsi bo nam tu KFC otworzyli niecaly tydzien temu....jeszcze nie bylam bo pewnie kolejki kilometrowe po otwarciu hehe. kiedys byla Pizza Hut, wiele lat, i ja zamkneli:wściekła/y: a ja naprawde uwielbiam a nie ma:/

reklama
a wy nadal o jedzeniu, do sklepu coś wybrać się nie mogę.

Waris a wiesz ile Twój maluszek waży? Bo my chyba na tym samym etapie ciąży, zaciskaj nóżki i do maja niedaleko :tak:

Do góry