reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ej ja chce już rodzić . już mi sie nie chce być w ciąży :/ ..
Kama ja mam to samo,mimo, że jestem w dupie z kilkoma rzeczami jestem mega cięzka, co wstane to się męczę i marzę by się położyć, a Kuba nie daje mi odpocząć. do tego chyba zaczynają się upały, u niego w pokoju jest mega słońce, on spać nie może w dzień, dziś nawet była zamiana, on zasnał u mnie, a ja poszłam do niego.

Mamina Mnie to tak wk.... te skórki, ze szok, mój T robi to nałogowo od zawsze, ja go tłukę po łapach, ale nic to nie daje, jak dziecko. I dziecko ma to w niego chyba, bo coraz czesciej to mu się zdarza, ze ma rany.

Dziewczyny, nie mam siły siedziec i czytać nawet, wchodzę teraz tylko na chwilę, zerkam na ostatnie posty i tyle.
Robi się tak ładnie, słoneczko itd, a ja coraz gorzej nastrojona słonica :-(

Która da mi ciutek energii???

reklama
ja tez wchodzę tu z chęcią popisania ale pare sekund i kręgosłup boli oczy pieką o nogach w dół spuszczonych nie wspomnę. tez jestem w d. z paroma rzeczami bo nie moge znalezc nigdzie odpowiednich.. jutro mam tez ciezki dzien bo bieganie po przedszkolach i sprawdzanie list do tego jeszcze 2 sklepy z artykulami dzieciecymi musze nawiedzic i targ heh..

120426_165700.jpgto moje dzisiejsza zakupy:/ ( nie patrzcie na DaDa 5 bo to wiktorowe ) :p + jeszcze całe stado rzeczy na allegro .

Ostatnia edycja:
ej ja chce już rodzić . już mi sie nie chce być w ciąży :/ ..
Kamila też bym chciała ale czasami tylko jak mam takie chwilowe ''załamanie'' bo ciężko, boli kręgosłup, męczę się nawet ubranie skarpetek sprawia mi problem czasami

Kama ja mam to samo,mimo, że jestem w dupie z kilkoma rzeczami jestem mega cięzka, co wstane to się męczę i marzę by się położyć, a Kuba nie daje mi odpocząć. do tego chyba zaczynają się upały, u niego w pokoju jest mega słońce, on spać nie może w dzień, dziś nawet była zamiana, on zasnał u mnie, a ja poszłam do niego.

Mamina Mnie to tak wk.... te skórki, ze szok, mój T robi to nałogowo od zawsze, ja go tłukę po łapach, ale nic to nie daje, jak dziecko. I dziecko ma to w niego chyba, bo coraz czesciej to mu się zdarza, ze ma rany.

Dziewczyny, nie mam siły siedziec i czytać nawet, wchodzę teraz tylko na chwilę, zerkam na ostatnie posty i tyle.
Robi się tak ładnie, słoneczko itd, a ja coraz gorzej nastrojona słonica :-(

Która da mi ciutek energii???
Dałabym ciutek energii ale u mnie brak :(

Proszę o jakieś rady nie mam kogo zapytać w sensie lekarza bo wizyta dopiero w środę 2maja :o

Więc od kilku dni mam problemy z wstawaniem, kładzeniem się a nawet chodzeniem boli mnie tak jak jest ta kość w internecie wyczytałam że może to spojenie łonowe i że się może rozchodzić i przygotowuje się do porodu aby dziecku było łatwiej przejść przez kanał rodny i jak nie przekroczy 10mm to normalnie ale jeżeli przekroczy to już mogą wystąpić jakieś problemy np, wskazanie do cc, później konieczność noszenia tych pasów itd wybaczcie że tak chaotycznie napisałam mam nadzieję, że zrozumiałyście o co mi chodzi.

Rzeczy dla malucha prawie wszystkie wyprane jeszcze 3 pralki zostały później prasowanie, układanie do szafki te od 0-3 a resztę schować no i torbę spakować.

ja tez wchodzę tu z chęcią popisania ale pare sekund i kręgosłup boli oczy pieką o nogach w dół spuszczonych nie wspomnę. tez jestem w d. z paroma rzeczami bo nie moge znalezc nigdzie odpowiednich.. jutro mam tez ciezki dzien bo bieganie po przedszkolach i sprawdzanie list do tego jeszcze 2 sklepy z artykulami dzieciecymi musze nawiedzic i targ heh..

Zobacz załącznik 459523to moje dzisiejsza zakupy:/ ( nie patrzcie na DaDa 5 bo to wiktorowe ) :p + jeszcze całe stado rzeczy na allegro .

a nas miala Ci nie przyślą- w Warszawie dostawaliśmy na maila , gdzie sie dziecko dostało...

Zobacz załącznik 459523to moje dzisiejsza zakupy:/ ( nie patrzcie na DaDa 5 bo to wiktorowe ) :p + jeszcze całe stado rzeczy na allegro .

widzę że zakupki udane :) dobrze że wstawiłaś zdjęcie ;D myślałam że mam wszystko prócz (szlafroka,koszuli,stanik) jeszcze mate do wanienki trzeba kupić

Nareszcie po pracy :happy2: Mówię Wam, że mnie już wykańcza może nie tyle sama praca, ile to siedzenie za biurkiem. Normalnie to bym gdzieś jeździła, załatwiała, ale teraz się oszczędzam z wiadomych powodów i głównie robota papierkowa. Jak wstaje od tego biurka, nieważne ile bym przy nim siedziała, to mnie boli brzuch i ledwo chodzę :dry:

Iwon ja również zazdroszczę!! Mój też tylko torby nosi, chociaż teraz w weekend robimy małe przemeblowanie i będzie przestawiał wszystko a ja tylko paluszkiem będę pokazywać co gdzie :-D Chciałabym taki masażyk plecków, nózek mmmmmm no ale co pomażyć można

My też zaczynamy ten weekend drobny remont, M.będzie robił, a ja na działeczkę :happy2:.

Kamila fajne zakupy :tak: Ja właśnie się zastanawiam, czy kupować all na allegro, czy takie kosmetyki i przybory raczej w sklepie..:confused: A Ty co jeszcze będziesz kupowała przez internet?

Avo u nas tez na maila nie bylo:) uans wyniki byly wywieszone na drzwiach przedszkola:)

Lena mnie tez tak kluje, boli jak cholera jakby mi dziecko chcialo glowe wystawic. ale chyba tak zle nie bedzie jak wyczytalas:)to z tymi wskazaniami do cc to juz chyba naprawde rzadkosc . ja to nigdy nie slyszalam nawet z opowiesci zeby komus sie tak rozeszlo zeby musieli ciac. musimy sie przemeczyc jeszcze troszke

Lena mnie też boli ta kość jak cholera, nawet w nocy jak się przekładam z boku na bok, to czuję, a przy wstawaniu szczególnie. Ale gin mnie badał i wszystko było ok, powiedział, że ma prawo boleć także spokojnie :happy2:

Jeść mi się chce, coś smażonego bym zjadła, jakiegoś kurczaka, może kfc? Szkoda że nie przywożą do domu :-p

Iwon co do kosmetyków wg mnie to można by w skelpie kupić np. w Rossmanie
blond no dokładnie jakby młody pchał się na dół najgorzej jak tak dłużej poleżę i wtedy chce wstać

P się ze mnie smieje jak wstaje albo jak chce się z boku na bok przełożyć i mówi do mnie że jak pełzam z boku na bok jak jakiś wielorybek :-D

reklama
Iwon KFC nie przywoza???ja w Warszawie zamawialam i do domu przywozili:) ale to pewnie od konkretnego punktu juz zalezy. bo numer byl jeden do KFC i Pizza Hut i tam pytali o adres i wtedy mowili czy jest dostawa itd. pizzy do nas wlasnie nie przywozili ale KFC tak;)

Do góry