reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
zreszta ja sie nie dziwie , tez bym wolala na tylku czekac na porod niz wisiec do gory nogami![]()

Lena, nie ma opcji, żebym się dzisiaj podzieliła takim żarciem, nawet m. podjadłam pół zestawu, niewiele mu zostało, ale pozory zachować trzeba

zaza26
Fanka BB :)
dopiero co zjadłam wypasioną bułkę, ale jak przeczytałam o KFC to znowu zgłodniałam
co prawda kurczaki stamtąd mi się przejadły jak gdzieś koło 15tyg sama pożarłam cały mega kubełek
ale uwielbiam gotowaną kukurydzę i z chęcią bym teraz taką wszamała
Iwon ty narzekasz, że ci nie dowożą, a ja do najbliższego McDonalda czy KFC mam 50km
na takim zadupiu mieszkam, że pizzerie tylko do 22 czynne są:-(
ale to nic, jutro jadę do siorki, która co prawda też mieszka na zadupiu, ale od niej do McDonalda jest tylko 15km;-)
stokrotka synuś na pewno zdąży się obrócić

Iwon ty narzekasz, że ci nie dowożą, a ja do najbliższego McDonalda czy KFC mam 50km

ale to nic, jutro jadę do siorki, która co prawda też mieszka na zadupiu, ale od niej do McDonalda jest tylko 15km;-)
stokrotka synuś na pewno zdąży się obrócić

Iwon
Lipcowe Mamy '05
Iwon ty narzekasz, że ci nie dowożą, a ja do najbliższego McDonalda czy KFC mam 50kmna takim zadupiu mieszkam, że pizzerie tylko do 22 czynne są:-(
No dobra, przebiłaś mnie ;-) Już nie narzekam ...
mlodak a baleteki? ja chodze w baletkach bo jest mi wygodniej niz w adidasach a na japonki za wczesnie ;p
Lubię balerinki, ale u kogoś. Mam zdecydowanie za masywne nogi (a teraz całe ciało) i baleriny wtedy jeszcze mniejsze się wydają

A poza tym mają zawsze bardzo cieniutkie podeszwy, a ja mam tak niemiłosierne łaskotki w stopy, że szok. Nawet mój K. ich nie dotyka, a sama jak je np. smaruję kremem to też mnie łaskocze. A na samą myśl o ich masażu to już podkulam palce..... wiem dziwna jestem.
Kupiłam takie buciki

klusiaM
racja...ja właśnie jem chałke z masłem, ale myślę by jeszcze poprawić spagetti...ciągle ostatnio nienażarta jestemkurcze wszystkie o jedzonku i znowu głodna się zrobiłam ide przejtrzeć lodówkę![]()

reklama
mamina karierowiczka
Ja wszamalam karpatke grubo kremu karpatkowego dalam a co, przynajmniej wiem czemu tyje....