reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

cześć no po świętach jeszcze siostra wyjedzie i spokój :-)
mała ma nowy zwyczaj pokazuje jaka jest duża odpycha się o mój pęcherz moczowy i wypycha główkę przy pępku a ja z tego wszystkiego posikuje w majtki jak dobrze że wymyślili wkładki higieniczne:-D
dziewczyny w szpitalach szkoda mam nadzieje że wszystko będzie ok trzymam kciukasy
idę posprzątać poświątecznie a jutro to przeleże cały boży dzień
miłego dnia

reklama
Witam Was wszystkie mamuśki ;D

Bardzo długo się nie udzielałam. Mam nadzieje, że mnie pamiętacie jeszcze i uda mi się wbić w rozmowy z Wami. U mnie dużo się pozmieniało ale i dużo jest jeszcze nie wiadome. Ale o tym to później. Mam nadzieje że u Was wszystko dobrze, wiem że mamy już pierwsze czerwcowo-kwietniowe maluszki :-) W środę trafiłam do szpitala z podejrzeniem przedwczesnego porodu, skraca mi się szyjka, ale o tym napisałam w wątku ''...wieści ze szpitala'' Pewnie już nie nadrobie co napisałyście przez ponad miesiąc ale od teraz postaram się być na bieżąco. Lece teraz coś zjeść i do sklepu. Postaram się przejrzeć chociaż co napisałyście w ciągu ostatnich 2-3dni.

Pozdrawiam

macku - i co mi z karnego jak ja nie moge do czerwca, potem tez jeszcze regeneracja a w lipcu to juz dawno zapomnicie ze mi karny przypada ;)))

widze ze sie sypiemy.... oj sypiemy sie..
oby do maja!!!

buziak jak miło że się odezwałaś :) co ci się z netem dzieje i kiedy to się skończy, bo strasznie nam brakuje twojego poczucia humoru:-)

siula mój się z pęcherza ewakuował już na szczęście, ale teraz kopie mnie dosłownie po żebrach, a zawsze mnie się wydawało, że to taka przenośnia jak któraś pisała, że dostała kopniaczka w żebra :-D

Lena oczywiście, że pamiętamy! super, że do nas wróciłaś, mam nadzieję, że już nie znikniesz ;-)
trzymam kciuki za to żebyś jak najdłużej w dwupaku została

zaza - mam nadzieje ze w tym tyg juz sie za to wezmą tak, ze wroce na dobre ;)) Tylko zebym tu jeszcze mała z kim pisac o fiutkach bowidze ze sporo z nas sie dziwnie rozkłada ;////
zaciskac nogi kochane !!!

snoopy12, nie wkręcaj się, śpiocha, leży gdzieś głębiej, ma dzień leniucha - opcje są różne naprawdę. mój lekarz przestrzegał, żeby nie dać się zwariować z tą obserwacją aktywności, bo to ani dobre dla dziecka, ani dla mamy. Na pewno się ożywi niebawem, już to było przerabiane wiele razy na forum przecież :)

buziak, na mnie zawsze możesz liczyć w temacie fiutkowym :D:D:D:D

a wieści szpitalne też mnie trochę wystraszyły, więc od rana przegrzebuję allegro i inne w poszukiwaniu brakujących rzeczy, a brakuje wieeeeeeeeeeeeeelu... nie dajcie się laski!

reklama
zaza- nie nie znikne już zostane :) Mam nadzieje ze na bardzooo dlugo ;D
buziak- jeżeli chcesz możesz ze mną. ;D Tylko dopiero tak za godzinke dwie bo muszę na miasto wyjść:-D no zaciskam nóżki żeby mały brojek mi tam się nie pchał na ten świat jeszcze niech te 6tygodni jeszcze w brzuszku posiedzi jakoś wytrzymam te kopniaki ;P
snoopy możliwe ze mała sobie spokojnie śpi :) aż zazdroszę ja od rana dostaje takie kopniaki ze szok:shocked2: ze tak powiem podczas siedzenie troszke sie zgarbie i buch kopniak w żebra ;o hihih taki mały wierci pięta w brzuszku mi rośnie ;D

Do góry