reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

katrina ja właśnie w jednej z tematycznych gazet czytałam, że te środki w których pierzemy ciuszki dla niemowlaka odkażają je nawet już w 40 stopniach prania także teraz nie wiadomo w co wierzyć, osobiście ja też nic nie prasuję w domu dla mnie to katorga prasuję jak już muszę !!!! I się zastanwiam nad ciuszkami ale chyba na początku będę je prasować

Lena jak fajnie że wróciłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-D

reklama
hahaha macku pojechałaś:-D a mała przeżarta napewno:-D miałam już serie pol godzinna i musiałam leżeć bo chyba szaleju się najadła:-D

hehehe buziak ja o ptakach marzyć nie muszę (chyba że w tyg) bo mój się spisuje świetnie nawet i bez sexu:-D a masarzyk w jego wykonaiu jest przeboski:-D

chwalipieta ;p ;p ;p
tez chce taki masaz ;((((((

katrina ja właśnie w jednej z tematycznych gazet czytałam, że te środki w których pierzemy ciuszki dla niemowlaka odkażają je nawet już w 40 stopniach prania także teraz nie wiadomo w co wierzyć, osobiście ja też nic nie prasuję w domu dla mnie to katorga prasuję jak już muszę !!!! I się zastanwiam nad ciuszkami ale chyba na początku będę je prasować

nie wiadomo w co wierzyc... czytałam opis i porownanie naszych srodkow pioracych ze srodkami niemieckimi - u nas jest wiecej syfu i mniesza skutecznosc ;///
i to musi miec w sobie cos z prawdy bo sam zapach zachodnich prozkow czy płynow jest intensywniejszy i trwalszy ;///

Ponadto roztocza unosza sie wpowietrzu jak pranie juz schnie ;)

ja też nie cierpię prasować, ale maluszkowi na pewno na początku będę, wiadomo, że byle jak, tylko po to właśnie, żeby wygrzać te roztocza, bo tak jak buziak pisze, pranie się kurzy już w czasie schnięcia
myślę, że małemu nie będzie przeszkadzać, że ma kanty na rękawkach hehe:-D

mamina myślę, że możesz iść na pilates, niby jest odpowiedni dla kobiet w ciąży, ale moim zdaniem to zależy od intsruktora czy wie co z zajęć nie nadaje się dla ciężarnych itp.

ja też nie cierpię prasować, ale maluszkowi na pewno na początku będę, wiadomo, że byle jak, tylko po to właśnie, żeby wygrzać te roztocza, bo tak jak buziak pisze, pranie się kurzy już w czasie schnięcia
myślę, że małemu nie będzie przeszkadzać, że ma kanty na rękawkach hehe:-D

hehe mojemu nie bedzie ;))
Zdradze Wam sekret, ze pięcioletnim dzieciom tez nie przeszkadzaja heh :-D

Witajcie,

Jak zobaczyłam wiadomość na "szpitalu" to nie na żarty się przestraszyłam.
Dziewczyny wracajcie z tych szpitali!!

Lena oczywiście, ze Cie pamiętamy:tak:
Ostatnio ktoś wspominał, że sie nie udzielasz.

buziak oo wrociłaś, jak miło;-)
Co sie dzieje u Was z netem??

co do prasowania juz wspominalam, ze kocham to robic i nie mogę się doczekaż az bede prasować ciuszki dla Małego:tak: Zamierzam wyprac pod koniec kwietnia:tak:

Lenia dzisiaj mam strasznego:zawstydzona/y:
i ledwo chodzę, masakra:confused:
Kube wlasnie polozylam na drzemkę, idę powiesić pranie:tak:
Zrobilam obiad i chyba na dzisiaj sie narobiłam:zawstydzona/y::-D

z tym prasowaniem można dyskutować bo co z tego że poprasujesz jak wkładasz do szafki w której są roztocza także to trzeba by było prasować i odrazu ubierać, także z której strony nie spojżymy to wszędzie są roztocza.
niooo i buziak masz rację te zachodnie proszki to naprawdę jest coś i staram się właśnie tylko w takich prać na całe szczęście mój K czasami zachacza o zachodnie rejony i może takie proszki lub płyny mi zakupić, naszego proszku używam tylko do prania ciuchów roboczych :-D

alijenka nie wiem czy do mnie pisalas ale ja akurat nic o roztoczach nie wspominalam;-) Ja po prostu bardzo lubie prasować i dlatego to bede robic:tak: a po drugie milej chyba Malenstwu w takim mięciutkim wyprasowanym:-) ale to moje zdanie oczywiście:tak: każda ma prawo mieć inne:-)

ja z Alą prasowałam tylko raz...:zawstydzona/y: przed jej narodzinami...

ja dla nas używam E bo jakoś i zapachowo i dopiera dobrze ale jak plyn to juz lenor, aaaaa dzidzi lovela i jelp. tylko kurde prochu jelpa nie moge nigdzie rowac, ale widzialam ze i na bialego jelenia mozna sie przerzycic;-) prala juz ktoras w nim ubranka? jaki efekt??:-p

reklama
Do góry