reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Wpadłam się przywitać, bo małż mi zabiera laptopa:-D nie wiem kiedy się znowu do niego dorwę

Muńka pisz szybciutko co tam u Was, mam nadzieję, że nic strasznego się nie dzieje

p.s. dziewczyny dajcie spokój z tymi szpitalami - mamy dopiero kwiecień, strasznie się przez was boję :szok: w tym tygodniu spakuje torbę do szpitala

reklama
Witam się i ja :-D

Muńka trzymam mocno kciuki za Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja dziś bardzo niewyspana jestem a spałam jak zabita !!! Dosłownie mnie aż oczy bolą !!!!
W czwartek mam wizytę ale zapewne będzie bez USG, następna wizyta już będzie chyba w szpitalu !!! Bo mam iść na 1-2 dni w 35 tygodniu do szpitala.
Wczoraj zakończyliśmy dekorować pokoik dla małej jeszcze brakuje nam łóżeczka i przewijaka :-):-D

Witam!
U mnie święta podobnie - siedzenie przy stole i jedzenie... Jak dla mnie to mogłoby ich w ogóle nie być... :sorry2:

Muńka
czekam na na dalsze wieści od Ciebie! :tak:

Piszecie, że Wasze szkraby tak dokazują. A moje dziewcze jakieś takie spokojne zawsze. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, abym się przez nią obudziła, albo nie mogła zasnać...:no:

Cześć,

Na razie po powrocie zajęłam się moją nową zabawką, czyli maszyna do szycia. Na razie próbuję używać różnych ściegów, zacerowałam P spodnie na kolanie, przyszyłam guzik, zacerowałam koszulę. Muszę ćwiczyć, bo chcę uszyć pościelówkę i przybornik na łóżeczko dla małej.
Mam podobne plany! :tak: Mam śliczne bawełniane zasłonki z odzysku, ale nie zamierzam ich wieszać, dlatego przerobie je na pościel i na przybornik, jak starczy materiału.
Dzięki :)
Ja jutro zamierzam zamówić część wyprawki. Już wybrałam wszystko na allegro oczywiście i tylko muszę kliknąć kup teraz.
W związku z tym czy jest ktoś chetny na zestaw startowy Avent? Bo ja zdecydowałam sie jednak na Tommee Tippee, więc tamten mam do sprzedania. Sorki ze tu a nie na wątku wyprawkowym ale tam jednak nie wszystkie zagladaja.
Wrzuć link do niego to luknę sobie.

Alijenka
po co masz iść do szpitala?

Maćku, a bo mój gin stwierdził że nie będę biegać na badania te przed porodem i mnie położy w szpitalu aby mi je tam zrobić

Aga fajnie że udało Ci się w tej przychodni z ginem !!!!!

hejka:-)

aga miło tak wejść do przychodni i od razu zostać przyjeta:-D
Też trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalach, obyście wychodziły w 2pakach;*

ja dzisiaj też wyspana a nawet przespana:-D

Nie ma bata...od rana na Allegro...kompletuję torbę...jak skończę to na zakupowym podsumuję Wam ceny u różnych sprzedawców...bo istny zawrót głowy z tym...miłego i czekam na wieści od dziewczyn :*

witam sie i ja ociezale :-D weszlam na wage a tam 62,5 wiec nie najgorzej, 12,5 na plusie, po swietach kilogram wiecej, ale moze spadnie w tym tygodniu?
tesciow wyslalam na zwiedzanie i mam spokoj do 16. po poludniu ikea: musze zaplanowac zakupy do kuchni i byc moze cos dla malego, zastanawiam sie nad tym przewijakiem nasciennym ANTILOP Stolik scienny do przewijania - IKEA
bo komody jakos mnie nie przekonuja...

Witam,

Od jakiegos czasu mam taki niepokoj, ze cos bedzie z dzieckiem nie tak. A ze mam lozys ko na przedniej scianie z prawej strony, to ubzduralam sobie, ze zgniote Mala wielkim lozyskiem. I bedzie miala zgnieciona glowe. I bedzie brzydka. Z trapezem zamiast glowy.

Milego dnia wszystkim:-)

MsMickey to dobre, glowa jak trapez :)))) mysle ze nic nie zagraza malej ze strony lozyska, przeciez to miekka tkanka a nie kosc hehe

Nie ma bata...od rana na Allegro...kompletuję torbę...jak skończę to na zakupowym podsumuję Wam ceny u różnych sprzedawców...bo istny zawrót głowy z tym...miłego i czekam na wieści od dziewczyn :*

ja tez torbe kompletuje, nie ma zartow po tych wszystkich szpitalowych historiach! mialam zamiar spojrzec na ta liste od sicil ale nie wiem czy ja odnajde..

reklama
Hejka ja też zmęczona po tych świetach jestem a jeszcze na dodatek miałam kakieś dziwne skurcze i nie wiem co jest grane
Wv tym tygodniu chyba zaczne pakować torbe do szpitala bo nie ma żartów zaczynam chyba panikować
Miłego dnia

Do góry