reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień dobry mamuśki :-)
Coś nam się dziś pogoda zepsuła i chyba nie będzie ogródkowania :zawstydzona/y:

buziak przekaż mężowi życzenia owocnej pracy ;-)

Aylin o ile dobrze wyczytałam to 100 lat :-) szybkiego i bezstresowego porodu

snoopy12 dom w takiej cenie to super okazja,super wam się udało,
ach a my dopiero piwnicę mamy

leydykiss witaj prawie już na mecie ;-)

Dziś na śniadanko zjedliśmy sobie jajecznicę ze świeżym szczypiorkiem z własnego ogródka :-) PYCHA

Dobrego dzionka wszystkim życzę
Pogłaszczcie brzuszki od cioci :tak:

Ostatnia edycja:
własnie mam juz jedna córeczka która nie daje zbyt duzo wolnego czasu i dlatego tak długo sie zastanawiałam czy do was dołaczyc ... powiecie mi kochane jak dac suwaczek?

leydykiss Witaj!:-)
sueno ja skierowanie na grupę krwi dostałam na pierwszej wizycie jak tylko poszłam potwierdzić, że jest fasolka:-) więc nie powinno być problemu.

A tak w ogóle to Dzień Dobry:-) Jak minęła nocka? Ja muszę przyznać,że dziś się nawet wyspałam jupi:)
Dobra zmykam się ogarnąć i do Gina "na przegląd" ruszam;-) Miłego Dzionka Laseczki:-)

Dzień Dobry z rana:-)

U mnie trochę pochmurno ale temp. powyżej 10'C więc nie jest źle.
Mam w planach trochę posprzątac szafy dziś jeśli mnie wena nie odejdzie.
Humor mam dziś "taki se" więc dobrze, że D poszedł do pracy bo pewnie na nim by się to skupiło :-(
Leydykiss- Witaj:tak:

Aylin- WSZYTKIEGO NAJ!!!! Urodzisz się o 11:30 tak? To toast za Twoje i maleństwa zdrowie!

reklama
Witajcie,
Ja dziś już o 6.40 zakończyłam sen - poszłam 3 raz do WC i już zasnąć nie mogłam :no:
Ja wczoraj zakończyłam prasowanie ciuszków 56 i 62, wyprałam też ostatnie 3 pralki rzeczy dla małego (kocyki, pajacyki, ochraniacz na szczebelki itp + większe ciuszki) więc pod tym kątem koniec przygotowań. Jeśli chodzi o rzeczy do szpitala to brakuje mi kapci plus muszę dokupić dwa staniki do karmienia. Niby mamy jeszcze czas - jedne więcej drugie mniej, ale Sicil też miałaby go jeszcze bardzo dużo prawda?
Ja z każdym dniem coraz bardziej czuję brzuszek - na dole strasznie kłuje i skurcze zaczynam odczuwać coraz mniej "przyjemnie" - taki nacisk + plus małe igiełki po bokach i jakby w szyjce - mam nadzieję, że jeszcze długo będzie wszystko w porządku, ale jakoś tak mam dziwne przeczucia :baffled: Bez no-spy 3 razy dziennie już się nie da :-(

Nie mam kompletnie planów na dziś - może zacznę od śniadania - wszystkim, które jedzą: SMACZNEGO!

Do góry