No nie bardzo kwaśny, bo na kapuście pekińskiej, która mi od wczoraj została...maćku, kapuśniak taki pysznyyyyyy i kwaśny i w ogóle mniam mniam? domowy? już mi cieknie ślina, ale oczywiście nie ma mowy, żebym zaiwaniała do sklepu po kapustę
reklama
Ja ostatnio dostałam szału na pierogi z jagodami i wyobraźcie sobie nigdzie w moim mieście ich nie było udało mi się je kupić dopiero po tygodniu wrr cały tydzień nic mi nie smakowało
Ja mam pół kilo pierogów z serem zamrożonych, ale nie mam ochoty...
A moje wyjście do sklepu po natchnienie na drugie danie zakończyło się kupnem 3 lodów, pączka i niczym, co bym mogła zjeść na obiad:-):-) odgrzeje sobie kaszankę, bo została taka samotna w lodówce!
polaa - &&&&&&
maćku, zatem mniej Ci zazdroszczę, co za ulga, zazdrość to takie niedobre, nieszlachetne uczucie
Muńka, nie pomagasz!!!
buziak, a właśnie, z tym clotrimazolem to piękna historia, zaproponuję mężowi, żebyśmy też się tak ponacierali, może mu się spodoba - zareklamuję, że koleżanka bardzo poleca
apdejt: mąż zachwycony pomysłem, zapowiedział, że zakupi 10 tubek w drodze z pracy i pochwalił, że wreszcie robię się perwersyjna, bo jak wsadzam tabletki do cipki to jednak mało erotycznie, takie są nieduże, tak szybko znikają, a potem to już tylko leżę plackiem, lipa :>
Muńka, nie pomagasz!!!
buziak, a właśnie, z tym clotrimazolem to piękna historia, zaproponuję mężowi, żebyśmy też się tak ponacierali, może mu się spodoba - zareklamuję, że koleżanka bardzo poleca
apdejt: mąż zachwycony pomysłem, zapowiedział, że zakupi 10 tubek w drodze z pracy i pochwalił, że wreszcie robię się perwersyjna, bo jak wsadzam tabletki do cipki to jednak mało erotycznie, takie są nieduże, tak szybko znikają, a potem to już tylko leżę plackiem, lipa :>
Ostatnia edycja:
polaa - kciuki za wizytę!!!
Ja wszamałam wczorajszą pomidorówkę przed chwilą. Teraz chyba się zdrzemnę bo o dziwo od rana jeszcze nie leżałam nawet. Majster poszedł na obiad to i troszku spokojniej w domu, nawet kot wyszedł z łóżka.
Potem czeka mnie lekkie prasowanie i przerzucanie bielizny pościelowej, kurtek itp. z szafy do drugiego pokoju bo czas szykować kolejny pokój do remontu. Jutro prawdopodobnie malowanie pierwszego, więc trzeba powoli ruszać cielsko do roboty
Ja wszamałam wczorajszą pomidorówkę przed chwilą. Teraz chyba się zdrzemnę bo o dziwo od rana jeszcze nie leżałam nawet. Majster poszedł na obiad to i troszku spokojniej w domu, nawet kot wyszedł z łóżka.
Potem czeka mnie lekkie prasowanie i przerzucanie bielizny pościelowej, kurtek itp. z szafy do drugiego pokoju bo czas szykować kolejny pokój do remontu. Jutro prawdopodobnie malowanie pierwszego, więc trzeba powoli ruszać cielsko do roboty
veritaserum71
Fanka BB :)
U mnie libido praktycznie zerowe i sny zdarzały się jakiś czas temu, a teraz cisza... M też jakoś niespecjalnie pobudzony chodzi...
To tak jak u mnie..sama nie wiem, bo normalnie to by mi spokoju nie dał a teraz ochoty nie ma Mam się martwić?? Moze to dlatego ze syn śpi z nami, albo dlatego, ze ja już taka duża??
Wczoraj sobie odbiłam i wyśnił mi się piękny orgazmik
Zaś co do wymmiarów dzieciaczka - moja ma nogi za długie w stosunku do reszty tj brzuszej i główki. I rozbieżność co do terminu porodu mam od 31 maja do 23 czerwca. Ale mówi - Pani ma długie, mąż ma długie to i dziecko bedzie miało długie.
Mi też gin powiedział, ze mały wyjątkowo długie nóżki ma...ale po kim Eryk też miał długie nogi wg usg i teraz ma super piękne nóżki , więc się nie martwię.
Solenizantom wczorajszym, dzisiejszym i jutrzejszym:
Wszystkiego Najlepszego!!!!!!
Ja dzisiaj 2 godzinki się poopalałam na ogródku. Cudowne słoneczko. Wywaliłam brzuch do słoneczka i zasnęłam...mały spał ze mną, zadowolony, ze w końcu włączyłam światło w jego pokoju
Co do zachcianek kulinarnych...mąż przed wyjściem do pracy mówi mi dzisiaj: " zrobiłem ci sałatkę, żebyś nie umarła z głodu. Jest w lodówce"
A ja z maści zmienię temat. Jakie ciasta na święta pieczecie????
Ja się chyba opier...i nic nie robię...święta i tak u rodziców...mam plan od nich coś wynieść ;D
Aylin, ja na pewno TO CUDO: Sernik Idealny - Przepis
Rodzina się zakochała od pierwszego kęsa i teraz co okazja, to muszę go piec z sosem truskawkowym jest po prostu powalający.
Rodzina się zakochała od pierwszego kęsa i teraz co okazja, to muszę go piec z sosem truskawkowym jest po prostu powalający.
reklama
buziak
Fanka BB :)
Cholera ja ta maśc musze kupić takie doznania a ja nic o tym nie wiem?????
Pisz dalej moze jjeszcze poznam kilka afrodyzjaków
mam w szafce jeszcze jedna maśc na cipkowe problemy - z antybiotykiem to juz wyzsza szkoła jazdy hehe:-):-)
No nie bardzo kwaśny, bo na kapuście pekińskiej, która mi od wczoraj została...
kapusnak na pekince????
pierwsze słysze jak to sie robi???
nie zapomnij o tarzanu:-):-) to najlepsze doznania
magnii - proponuje Wam dzisiaj kanapki )))
a piersi zostaw na jutro dokup frytki i dipy takie wiesz knoora czy winiary czosnkowy, serowy, słodko kwasny. Piersi mieszasz z ta przyprawa , robisz w piekarniku lbo na patelni jak chcesz - PALCE LIZAC!!!!!!!!!!!!!! I masz odpowiednia ilosc piersi