reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja ostatnio dostałam szału na pierogi z jagodami i wyobraźcie sobie nigdzie w moim mieście ich nie było udało mi się je kupić dopiero po tygodniu wrr cały tydzień nic mi nie smakowało :tak:

Ja mam pół kilo pierogów z serem zamrożonych, ale nie mam ochoty...

A moje wyjście do sklepu po natchnienie na drugie danie zakończyło się kupnem 3 lodów, pączka i niczym, co bym mogła zjeść na obiad:-):-) odgrzeje sobie kaszankę, bo została taka samotna w lodówce! :tak:

polaa - &&&&&&

maćku, zatem mniej Ci zazdroszczę, co za ulga, zazdrość to takie niedobre, nieszlachetne uczucie ;)
Muńka, nie pomagasz!!!

buziak, a właśnie, z tym clotrimazolem to piękna historia, zaproponuję mężowi, żebyśmy też się tak ponacierali, może mu się spodoba - zareklamuję, że koleżanka bardzo poleca :D

apdejt: mąż zachwycony pomysłem, zapowiedział, że zakupi 10 tubek w drodze z pracy i pochwalił, że wreszcie robię się perwersyjna, bo jak wsadzam tabletki do cipki to jednak mało erotycznie, takie są nieduże, tak szybko znikają, a potem to już tylko leżę plackiem, lipa :>

Ostatnia edycja:
polaa - kciuki za wizytę!!!

Ja wszamałam wczorajszą pomidorówkę przed chwilą. Teraz chyba się zdrzemnę bo o dziwo od rana jeszcze nie leżałam nawet. Majster poszedł na obiad to i troszku spokojniej w domu, nawet kot wyszedł z łóżka.
Potem czeka mnie lekkie prasowanie i przerzucanie bielizny pościelowej, kurtek itp. z szafy do drugiego pokoju bo czas szykować kolejny pokój do remontu. Jutro prawdopodobnie malowanie pierwszego, więc trzeba powoli ruszać cielsko do roboty :)

U mnie libido praktycznie zerowe i sny zdarzały się jakiś czas temu, a teraz cisza... M też jakoś niespecjalnie pobudzony chodzi... :sorry2:

To tak jak u mnie..sama nie wiem, bo normalnie to by mi spokoju nie dał a teraz ochoty nie ma:dry: Mam się martwić?? Moze to dlatego ze syn śpi z nami, albo dlatego, ze ja już taka duża??
Wczoraj sobie odbiłam i wyśnił mi się piękny orgazmik :-p

Zaś co do wymmiarów dzieciaczka - moja ma nogi za długie :) w stosunku do reszty tj brzuszej i główki. I rozbieżność co do terminu porodu mam od 31 maja do 23 czerwca. Ale mówi - Pani ma długie, mąż ma długie to i dziecko bedzie miało długie. :)

Mi też gin powiedział, ze mały wyjątkowo długie nóżki ma...ale po kim :confused: Eryk też miał długie nogi wg usg i teraz ma super piękne nóżki :-D, więc się nie martwię.

Solenizantom wczorajszym, dzisiejszym i jutrzejszym:
Wszystkiego Najlepszego!!!!!!

Ja dzisiaj 2 godzinki się poopalałam na ogródku. Cudowne słoneczko. Wywaliłam brzuch do słoneczka i zasnęłam...mały spał ze mną, zadowolony, ze w końcu włączyłam światło w jego pokoju :-D

Co do zachcianek kulinarnych...mąż przed wyjściem do pracy mówi mi dzisiaj: " zrobiłem ci sałatkę, żebyś nie umarła z głodu. Jest w lodówce" :-D :-D

reklama
Cholera ja ta maśc musze kupić :) takie doznania a ja nic o tym nie wiem?????
Pisz dalej :) moze jjeszcze poznam kilka afrodyzjaków :)

mam w szafce jeszcze jedna maśc na cipkowe problemy - z antybiotykiem to juz wyzsza szkoła jazdy hehe:-):-)

No nie bardzo kwaśny, bo na kapuście pekińskiej, która mi od wczoraj została... :sorry2:

kapusnak na pekince????
pierwsze słysze jak to sie robi???

buziak, a właśnie, z tym clotrimazolem to piękna historia, zaproponuję mężowi, żebyśmy też się tak ponacierali, może mu się spodoba - zareklamuję, że koleżanka bardzo poleca :D

nie zapomnij o tarzanu:-):-) to najlepsze doznania:-D

magnii - proponuje Wam dzisiaj kanapki ;))))
a piersi zostaw na jutro dokup frytki i dipy takie wiesz knoora czy winiary czosnkowy, serowy, słodko kwasny. Piersi mieszasz z ta przyprawa , robisz w piekarniku lbo na patelni jak chcesz - PALCE LIZAC!!!!!!!!!!!!!! I masz odpowiednia ilosc piersi ;)

Do góry