Ja dziś po pracy w końcu ruszę swoje szanowne dupsko do USC. Muszę załatwic odpis aktu urodzenia bo w tym tyg. bedziemy w końcu załatwiać formalności związane ze ślubem cywilnym. Jak wszystko dobrze pójdzie to w maju będziemy już małżeństwem :-) Koscielny weźmiemy jak Zosia troszkę podrośnie. Hehe bedę grubaśną panna młodą w 8 miesiącu. Co ja ubiorę??
reklama
gosiaczek30
Fanka BB :)
Melduje sie,ze u nas ok. Pogoda super,ale powoli mi juz ciazy brzuszek,do tego bol czasem przy chodzeniu itd. sporo by wymieniac - kazda chyba to juz zna
Kamila nie spiesz sie,masz caly dzien na odkurzenie
Super ze u Asii ok - dlugo nie dawala znac i kazda sie martwila - Asiu kciuki za was trzymam.
Ktoras miala wczoraj urodzinki (przelecialam pobierznie i wylecialo mi z glowy ) tak wiec STO LAT
Moi starsi w przedszkolu - po 14 musze po nich jechac,a moj najmlodszy wlasnie usnal pod stolikiem
Milego dnia
Kamila nie spiesz sie,masz caly dzien na odkurzenie
Super ze u Asii ok - dlugo nie dawala znac i kazda sie martwila - Asiu kciuki za was trzymam.
Ktoras miala wczoraj urodzinki (przelecialam pobierznie i wylecialo mi z glowy ) tak wiec STO LAT
Moi starsi w przedszkolu - po 14 musze po nich jechac,a moj najmlodszy wlasnie usnal pod stolikiem
Milego dnia
Ja dziś po pracy w końcu ruszę swoje szanowne dupsko do USC. Muszę załatwic odpis aktu urodzenia bo w tym tyg. bedziemy w końcu załatwiać formalności związane ze ślubem cywilnym. Jak wszystko dobrze pójdzie to w maju będziemy już małżeństwem :-) Koscielny weźmiemy jak Zosia troszkę podrośnie. Hehe bedę grubaśną panna młodą w 8 miesiącu. Co ja ubiorę??
Fajna tak pana młoda na pewno znajdziesz coś ładnego. Moja szwagierka uszyła sobie sukienkę na cywilny, była wtedy też w 7msc.
Fajna tak pana młoda na pewno znajdziesz coś ładnego. Moja szwagierka uszyła sobie sukienkę na cywilny, była wtedy też w 7msc.
Szyć to chyba nie będę musiała bo mieszcze sie w większośc ciuchów tylko takich troche luźniejszych (zaczynałam od S więc nie mam tak drastycznej zmiany). Tyle, że smiesznie będzie wyglądał taki duży brzuchol na ślubie - dlatego nie chcialam od razu brać kościelnego (pomijając oczywiscie kwestie niemożności napicia się na własnym weselu)
:-)
Szyć to chyba nie będę musiała bo mieszcze sie w większośc ciuchów tylko takich troche luźniejszych (zaczynałam od S więc nie mam tak drastycznej zmiany). Tyle, że smiesznie będzie wyglądał taki duży brzuchol na ślubie - dlatego nie chcialam od razu brać kościelnego (pomijając oczywiscie kwestie niemożności napicia się na własnym weselu)
:-)
Nie myślałam tu pod kątem tego, że pewnie teraz jesteś "wielka" i w nic się nie mieścisz tylko bardziej miałam na myśli kreację odpowiednią na tak ważny dzień, ale teraz faktycznie jest duży wybór sukienek nadających się również dla kobiet ciężarnych, więc na pewno coś znajdziesz.
zaza26
Fanka BB :)
Kamila co się odwlecze, to nie uciecze tym sposobem przeleżałam przedpołudnie na kanapie ale czas się zabrać za siebie w końcu
Esperanza myślę, że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem sukienki na allegro
a swoją drogą to troszkę zwlekaliście hehe
Esperanza myślę, że nie będziesz miała problemu ze znalezieniem sukienki na allegro
a swoją drogą to troszkę zwlekaliście hehe
Pamiętam jak miałam stracha przed swoim Ślubem abym nie była w ciąży :-) Zwłaszcza jak już kupiłam sukienkę - to było szaleństwo - kupiłam zbyt małą z myślą, że to mnie zmobilizuje do schudnięcia - i się udało, ale jak teraz o tym myślę to tylko mam jedno w głowie - nienormalna!!
No własnie ono dalej jest? Bo cos mi sie o uszy obiło , że w 2012 mieli je zlikwidować bo Kraków nie ma kasy :/
no wlasnie czytalam ze jedyne co zmienili to ze trzeba na żądanie przedstawic rachunki na ten 1000zl na potrzeby dziecka, poza tym sie nie zmienilo
powodzenia z tym slubem )
reklama
no wlasnie czytalam ze jedyne co zmienili to ze trzeba na żądanie przedstawic rachunki na ten 1000zl na potrzeby dziecka, poza tym sie nie zmienilo
powodzenia z tym slubem )
No to pięknie Każda kasa sie przyda. Ostatnio tez się dowiedziałam, że dostaniemy kasę z ubezpieczenia na życie, po urodzeniu dzieciaczka więc gitara:-)
Zaza, a bo myśmy się tak zbierali troche do tego jak pies do jeża. U nas przez ostanie pół roku było tyle zmian, że nie nadążaliśmy. Ja dostałam nową pracę, przeprowadzilismy się na nowe mieszaknie, zaręczyliśmy, dowiedzielismy o dziecku.....Cięzko było to wszystko ogarnąć dlatego ten slub był tak spychany na dalszy plan. No ale w końcu nadszedł czas na ten kolejny ważny krok. Nasi rodzice chcieli oczywiście od razu koscielny, ale nie dajmy się zwariować. Postawiliśmy na swoim, że wszystko w swoim czasie. Jesteśmy z soba już 4 lata, kochamy się, mieszkamy razem i tak na prawde ten slub niewiele zmienia poza kilkoma formalnościami w urzędach.