reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam się;)
Ja cały weekend jak zwykle zabiegany. Całą sobotę sprzątałam, aż chyba troszkę przegięłam bo wieczorem aż płakałam z bólu. Mąż wypucował mi okna, dziś ma mi wieszać firanki. Została mi tylko łazienka- a tego najbardziej nie znoszę;/
Wczoraj cały dzień u mamy, zjadłam prawie całe ciasto, mało nie zwróciłam;))
Ja mam urodzinki 28 marca, ale to dopiero 23;)
Troszkę się denerwuję, jeżeli chodzi o małego. Jakiś taki bardzo cichy się zrobił. Rzadko go czuję, a jak czuję to takie bardzo delikatne ruchy. No ale może poprostu nie ma bąbelek miejsca już tyle. No ale lekko sie martwię.
AAsiia super, że wszystko dobrze. Trzymam kciuki;&

reklama
niezapominajka - ja też coś tą moją małą ostatnio mniej czuję. Przewala się po brzuchu, ale tak delikatnie. Od czasu do czasu kopnie, ale nie w takiej częstotliwości jak niedawno. Mam nadzieję jednak, że tak po prostu ma:-)

Witam i ja :) 3 noc spałam nieźle poszłam spać po północy 3razy wstałam, a o 5ej myślałam ze koniec spania, ale udało się do 9tej :) synek się lituje w końcu nad matką :)
W tym tygodniu jeszcze musze pare spraw załatwić- wymeldowanie itp i mogę ruszać :)

Carla fiu fiu :)

Sici trzymam kciuki!!

Hihi :)

mangii- trzymam kciukasy za mocz ;-) ale nie przejmuj sie, mi czasem tez tak plywa, staram sie przed nasilkaniem jak najlepiej podmyc, bo to chyba jednak bardziej sluz jest- podmyc, ale i tak nie zawsze mi sie udaje, bo rankiem to mam takie parcie na mocz ze hej ;-)
carla- a co to za interview?

Ja juz odchwaszczona :tak: no lazienka tesciowki to jednak daleka jest od idealu dla kobity nowoczesnej, bo ciemnica... niby z lusterkiem, ale jak wyszlam na swiatlo dzienne to pelno kepkow mialam hihih, nastepnym razem na balkonie sie bede ogarniac ;-)

Jakaś szmira...ale na początek dobre i to ;)

carla co to za wywiad? chcesz wygryzc reni jusis jednak? :-D

Nie śmiałabym...hihi...na zwolnieniu jestem...przygody mi się zachciało...laska trafiła na mojego bloga i przeboje ciążowe...poronienie, pozamaciczna i Matylka teraz...w sumie zgodziłam się z nudów...a okazało się, że za to płacą...może nawet szybciej niż zus...
Wyszła już...było miło...dam znać jeśli coś z tego wyjdzie...dziękuję za wsparcie :)

niezapominajka ja akurat ze wszystkiego to najbardziej lubię sprzątać łazienkę, bo nie ma tam tyle kurzu co np. przy sprzątaniu pokoi, a przy mojej alergii to fantastyczna zaleta, no i efekty są straszliwie widoczne,a to motywuje;-)

Ja prasować nie lubię, dlatego mój mąż wie, że koszule sam musi sobie prasować. Myślałam, że prasowanie ciuszków dla małej sprawi mi radochę, ale jak zobaczyłam tą stertę przed sobą to mi przeszło...a tyle jeszcze przede mną:-D już powiedziałam mężowi, że pieluchy on prasuje. Ja lubię sprzątać łazienkę i myć naczynia:tak:

reklama
Wyjęłam odkurzacz - 1,5 godziny temu - i tak leży na środku pokoju czekając aż go użyję . . .

kto ma ochote mieć mnie w znajomych na fb to proszę o namiary na pw

Do góry