reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja idę dopiero 14 listopada, nie wiem jak wytrzymam :happy2:

To tak jak 14 listopada dopiero:-(

Ja pol roku temu bylam na diecie dunkana i schudlam 15 kg w 1.5 miesiaca. Na poczatku bylo ciezka ale potem ok, niektore elementy tej diety stosuje do dzis.:-)

A z tym siusianie to co chwile latam do toalety nawet w nocy musze wstawac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
KamilaLublin sproboje moze to cos pomoze jutro na badania ide :( morfologia glukoza na czczo i mocz-badanie ogolne tylko zapomnialam wziac pojemnika z przychodni wiec pewnie w piatek doniose.
Mam nadzieje ze pomoze we wtorek mam wizyte u gina i z wynikami badan mam przyjsc jakby nie przeszlo to zapytam gina. Bo naprawde okropnie sie czuje zwlaszcza to ciagle uczucie ssania w brzuszku :(
Zmykam spac bo rano trzeba wstac papatki dobranoc :) Milego wieczorku Wam zycze

Schudlam i to jedzac nawet dwie bulki dziennie plus obiad i przekaski..grunt to nie jesc za malo bo spada metabolizm. tylam od owocow ktore jadlam kilogramami, niejedzeniem obiadow na cieplo aa i sniadania jadlam o 11 lub 12dopiero. Zmienilam diete dodalam areobik i step, gubilam ok 4-5kilo na miesiac czujac sie pelna

gkvip2505 ja też byłam na Dukanie i schudłam podobnie jak Ty bo 14 kg ale nie w 1.5 miesiaca tylko w ponad 3:tak:

mamina karierowiczka tez jestem ciekawa tego jadłospisu w tej diecie:tak:
Lena mam nadzieję, że Ci przejdzie;-) przerąbane tak się czuć:-(
nie mam pojęcia nawet jak to jest, współczuje i życzę poprawy samopoczucia :)

Kamila ja schudlam 25 kg :-), troszke pomogly mi w tym nerwy ale pozniej juz tylko i wylacznie dieta z tym ze ja odzywialam sie wedle swojej grupy krwi i bardzo sobie ta diete chwale :-D
Super ja planuje pożądnie wziąć się za siebie jak skończę karmić piersią dzieciątko któro sie urodzi bo teraz mam sporą nadwagę niestety zaluje z enie zrobilam tego po pierwszej ciazy :)
a poza tym..

Witam wszystkich z rana:)
życze miłego dnia i pełnego uśmiechów :)

Dziś kończę 9 tydzień :) jupi :)

Majenka:7712673 pisze:
goldenlucy jak ja Cię dobrze rozumiem... Ja też się nie mogę doczekać by zobaczyć fasolkę...

Ja tez! Ja tez! Ja tez!

A tak przy okazji: ide dzisiaj do lekarza.przyjechalam do pracy ale ide tu do naszej przychodni,bo wczoraj slaba bylam na maxa! Wieczorem goraczka prawie 38 stopni,rano klucha w gardle.....:(((

Widze kolejna fala przeziebieniowa... kurujcie sie dziewczynki mi dzisiaj mija tydzien od zachorowania pozostal duszący kaszel i katar - w sumie zatoki .
Milego dnia:)!!

Dzień dobry :-)

Ania2004 no właśnie jakoś rzadko się odzywasz, fajnie że maluch rośnie i ma się dobrze :-) oby tak dalej

Z siusiu to u mnie jest tak, że w nocy to mam ustawione jak w budziku, najpierw idę między 1:30 a 2:00, ostatnie dwa dni równo 1:45 pobudka i potem drugi raz przed 6, zazwyczaj mąż o tej porze wstaje, więc nawet nie nastawiam już budzika ;-) a w dzień częściej ale już nie z taką dokładnością :tak:

Miłego dnia kobitki

reklama
Do góry