reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A w jakich dawkach przyjmujesz i jak dlugo kazal Ci brac lekarz jesli moge zapytac? bo ja 3x1tab i biore na wlasna reke bez wiedzy lekarza bo ten lek w szkocji zostal wycofany kilka lat temu
Biore 3x1 tabletce , mam zalecone do 12 tc.
Dodatkowo ładuje dowcipnie utrogestan 3x1.
Wiesz dlaczego duphaston został w szkocji wycofany?

reklama
duphaston
w UK wycofali bo twierdzą, że nie ma żadnych naukowo potwierdzonych dowodów, że to pomaga a po drugie nie podtrzymują tam z reguły ciąż młodszych niż 12 tygodni

siku
ja jakoś nie latam, mam wrażenie nawet że rzadziej chodzę niż przed ciążą a piję bardzo dużo bo mnie wciąż suszy

w dzien tez dosc czesto chodze siusiu :) w nocy na szczescie nie . nad ranem czasami musze i ide i wtedy dalej spac. :-)

Dziewczyny juz nie wiem co mam jesc.. :wściekła/y: zjem obiad, kanapke co kolwiek innego lece do lazienki i zwracam. Glodna jestem az mi w brzuszku jezdzi ale cokolwiek zjem zwracam :angry: zwariuje zaraz juz 2 dzien tak mam.

Owszem bylo wczesniej tak ale sporadycznie. Jeszcze nie bylo tak ze po wszystkim co zjem:szok:

Hej Dziewczynki, niestety nie mam kiedy pisać na forum, strasznie dużo obowiązków:( u mnie maleństwo mam nadzieje, że się dobrze rozwija, za dwa tyg.mam iść do gin. zobaczymy co mi powie:) Co do moich dolegliwości to od dziś troszke zaczęło mnie mdlić, no i piersi dość mocno mnie pobolewają...:) A dziś mnie strasznie naszło na owoce i pochłaniam je tonami:) buziaki i życzę miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
w dzien tez dosc czesto chodze siusiu :) w nocy na szczescie nie . nad ranem czasami musze i ide i wtedy dalej spac. :-)

Dziewczyny juz nie wiem co mam jesc.. :wściekła/y: zjem obiad, kanapke co kolwiek innego lece do lazienki i zwracam. Glodna jestem az mi w brzuszku jezdzi ale cokolwiek zjem zwracam :angry: zwariuje zaraz juz 2 dzien tak mam.

Owszem bylo wczesniej tak ale sporadycznie. Jeszcze nie bylo tak ze po wszystkim co zjem:szok:
kurcze ja niewiem co moge Ci poradzić bo tak nigdy nie miałam (tylko na kacu hehe ) może pij miętę.. coś dziewczyny mówiły że na mdłości imbir ... to może też Ci pomoże a jak nie da rady to powinnas pójść do lekarza żebyś sie biedna nie odwodnila

a piję bardzo dużo bo mnie wciąż suszy
oj mnie też dziennie wypijam chyba z 5 litrów płynów... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry