reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

AVO, mój faworyt to nutella z lodami śmietankowymi lub waniliowymi i to posypane orzeszkami w miodzie. Jakie to jest boooooooooooooooskieeeeeee!!

co do wyników:
LYM 2,98 K/μl (1,5 — 3,5)
LYM% 34,5 % (20,0 — 45,0)
RBC 4,26 M/μL (3,7 — 5,1)
HGB 12,9 g/dL (12,0 — 16,0)

reklama
wyglada na to ze namowilam malzonka zeby jechac na weekend do poznania a przy okazji odwiedzic czacz w poszukiwaniu polek dla jasia i krzesel do jadalni:-):happy:

krzesla ktore mi sie marza juz od dawna, kazde inne - w tym stylu:
Mix It Up: Dining Chairs | Apartment Therapy

moim marzeniem bylo zrobic cos takiego, ale znalezienie takich pieknych materialow w polsce graniczy z cudem...
vintage-retro-mismatched-fabric-steel-chairs-solid-wood-table-dining-room-design-idea.JPG

wiec planuje cos innego, bialy stol i rozne krzesla w odcieniach zieleni (mam bialo zielona kuchnie) different-colors-dining-chairs.jpg

PS a co na obiad? :)

AVO - :-D:-D to możesz jeść do woli ;-)

Na obiad mam gołąbka do tego szpinak i kawałki surowej papryki :-D niezły misz masz, ale odkąd wyniki idą w dół to jem tak, żeby było zdrowo:-)

AVO uff to super:)

a ja wlasnie mysle zeby zrobic makaron z suszonymi pomidorami, ale mam takiego lenia ze od rana siedze w lozku :baffled::sorry:

wiem ze juz to mowilam ale jeszcze raz sobie pozwole - zwolnienie jest suuuper :rofl2::cool2:

Dzień dobry :biggrin2: dosyć późno się dziś witam bo w miasto ruszyłam ale o tym później

Waris gratuluje córeczki, a wczoraj przed snem starałam sobie przypomnieć czy już wiesz czy nadal jeszcze czekasz na ujawnienie maluszka :biggrin2:
xdorotaa fajnie że i u twojego szkraba wszystko w porządku :tak:

PaulinaMariaaż mi się niedobrze zrobiło jak patrzyłam co ta kobieta wyprawia z tym maleństwem,ja się boje że małej krzywdę zrobię jak ją będę ubierać a tu tak dzieckiem wywijać SZOK

Carla na te matczyne uczucia na pewno przyjdzie jeszcze czas, nie martw się na zapas :tak:

Aylin. Magnii powodzenia na wizytach

delwer mnie też dziś czeka prasowanie ciuszków więc łącze się w bólu ;-)

zaza26 u mnie też sypie :-(

niezapominajka123 ja tez chce pozaliczać wszystkie przedmioty jak najwcześniej bo nigdy nie wiadomo kiedy nas natura wezwie ;-)ja dodatkowo załatwiłam sobie indywidualny tok studiowania więc po dogadaniu się z prowadzącymi nie muszę już chodzić na zajęcia ale chcę chodzić tak długo jak tylko dam radę a indywidualne to w razie zapasu

AVO gratuluje dobrego wyniku glukozy

josie fajnie te krzesełka wyglądają :biggrin2:

Wywiało nie w miasto w celu zakupienia nowego namiociku i jestem w totalnym szoku, mała przesuwa mi się w górę no i wszystkie bebechy też poszły wyżej i musiałam kupić stanik w rozmiarze 90D :szok: ale przynajmniej w końcu mi wygodnie
Zahaczyłam jeszcze o lumpek i nieźle zaszalałam ale to w odpowiednim wątku :tak:

Miłego dzionka wsyzstkim :biggrin2:

reklama
Magnii narazie postanowiłam trzymac dietę- zobaczymy ile dam radę:)
Ja dzisiaj na obiad ziemniaki z kefirem, sałatka i fasolka szparagowa:)

Chcialabym schudnąc tak,zeby mieć z 7 kilo na plusie i trzymać te 7 kilo to 30 tygodnia. Potem mogłabym przytyć kolejne 7:) a po porodzie mogłoby mi zostac 3-heheheh

Jose- nie poddawaj sie z tymi krzesłami- daj do tapicera jakieś stare krzesła.

Do góry