reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry, miłe panie! nie było mnie kilka dni, bo okazało się, że moje bliskie spotkania trzeciego stopnia z muszlą to grypa żołądkowa :(. Czwarty dzień jestem na sucharach i kaszce ryżowej na wodzie i naprawdę mam nadzieję, że to już koniec. Dziś pierwszy raz rano poczułam się prawdziwie głodna, więc mam nadzieję, że to jakiś zdrowy objaw, a wczoraj przyjęłam lekką zupę warzywną i było ok.

Zastanawiam się, jak ja zrobię jutro badania (w tym obciążenie glukozą), pomyślałam, że w najgorszym razie pójdę na samą morfologię i mocz i poproszę lekarza, żeby jeszcze raz mi wypisał skierowanie na tą glukozę. Jak myślicie? Jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żebym bez zwrotów wypiła to świństwo. I w ogóle to czy moja morfologia & siki nie będą jakieś zafałszowane po tej chorobie?

Spróbuję Was trochę ponadrabiać, ale nie będzie łatwo, bo za godzinę przyjedzie do mnie teściowa na pierwsze ciążowe oględziny :)) jeeeeeeeeeeść!!!

reklama
:szok::szok: a co to ma za znaczenie?????? :laugh2:

:baffled:

bo moze ktoś w szpitalu uwazał, że mężatki czściej uprawiają miłośc oralną? hehehe

Magnii- ja bym się wstzrymała z tydzien ze wszelkiemi badaniami.

Ja dzisiaj się czuje fatalnie-glowa boli, serce wali- zaraz będę płakać z niemocy:(

Ostatnia edycja:
Witam się i ja;))

Też mam za sobą ciężką noc...wstaje na siku koło 5 razy a i to jak juz naprawde nie wytrzymuje bo tak to bym cały czas na kibelku siedziała.. poza tym wogóle spać nie mogę, jakaś bezsenność. A jak juz zaczęłam przysypiać rano to deszcz się rozpadał i bębnił w parapet a potem o 7 sąsiad zaczał coś wiercić wiartarką, jakby nie mógł trochę później ehhhh

Jedynym plusem jest to, że z tych dwóch egzaminów, których tak się bałam dostałam 4 i 4+ :))

dzień dobry przedpołudniowo.
nie mam siły Was nadrabiać,jak coś się działo to proszę mnie oświecić.
Ale gratuluję tego co dobra i współczuję jakiś nie całkiem pozytywnych rzeczy.Naszą wizytę opisałam w odp.wątku.
Coś mi mignęło o seksie-oj a co to jest????
Co do spania-ja muszę na lewym boku bo jak śpię na prawym to mnie Młody strasznie kopie,a jak na wznak to mi się nochal zatyka i nie mogę oddychać.A w ogóle to spać nie mogę bo albo latam do kibla albo po godzinie się budzę i nie mogę zasnąć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I mam lenie mega wielkiego i kompletnie nic nie robię,wczoraj na obiad byłą pizza bo nie miałam weny,więc zamówiłam,a dzisiaj to już nie wiem co??????

Ja zawsze jak mi weny brakuje to robię jakąś zupĘ;)) Bo w sumie sama się gotuje;) ale dziś mnie nachodzi robić porządki w szafkach, tylko boję się, że zacznę i mi się odechce;p

Dzień dobry :-p

Pogoda za oknem okropna. Szaro brzydko deszczowo-śnieżnie i ponuro.
Ciśnienie niskie - więc kawa się parzy .

Plan na dziś : Rozmrażanie lodówki.

Wiosno przyjdź już !

W ostatnim czasie mam częste skurcze trwające ok 30sek. Pomaga tylko leżenie i zaciskanie zębów.

Zaczynamy 27 tydzień. Coraz bliżej finału. Brzuch coraz większy - waga coraz większa - siły coraz mniej.

Pępek coraz płytszy - stare rozstępy na brzuchu po pierwszej ciąży powoli zaczynają zmieniać swój kolor.

Życzę miłego dnia :tak:

Dzień dobry, miłe panie! nie było mnie kilka dni, bo okazało się, że moje bliskie spotkania trzeciego stopnia z muszlą to grypa żołądkowa :(. Czwarty dzień jestem na sucharach i kaszce ryżowej na wodzie i naprawdę mam nadzieję, że to już koniec. Dziś pierwszy raz rano poczułam się prawdziwie głodna, więc mam nadzieję, że to jakiś zdrowy objaw, a wczoraj przyjęłam lekką zupę warzywną i było ok.

Zastanawiam się, jak ja zrobię jutro badania (w tym obciążenie glukozą), pomyślałam, że w najgorszym razie pójdę na samą morfologię i mocz i poproszę lekarza, żeby jeszcze raz mi wypisał skierowanie na tą glukozę. Jak myślicie? Jakoś mało prawdopodobne wydaje mi się, żebym bez zwrotów wypiła to świństwo. I w ogóle to czy moja morfologia & siki nie będą jakieś zafałszowane po tej chorobie?

Spróbuję Was trochę ponadrabiać, ale nie będzie łatwo, bo za godzinę przyjedzie do mnie teściowa na pierwsze ciążowe oględziny :)) jeeeeeeeeeeść!!!
współczuję i całe szczęście że już jest lepiej, a AVO dobrze mówi daj spokój sobie z tymi badaniami

Witam się i ja;))

Też mam za sobą ciężką noc...wstaje na siku koło 5 razy a i to jak juz naprawde nie wytrzymuje bo tak to bym cały czas na kibelku siedziała.. poza tym wogóle spać nie mogę, jakaś bezsenność. A jak juz zaczęłam przysypiać rano to deszcz się rozpadał i bębnił w parapet a potem o 7 sąsiad zaczał coś wiercić wiartarką, jakby nie mógł trochę później ehhhh

Jedynym plusem jest to, że z tych dwóch egzaminów, których tak się bałam dostałam 4 i 4+ :))

gratuluję egzaminów :-D

Ja dziś mam wizytę u gina ale wątpię w to aby mi usg zrobił :-(

Pogoda do bani aż się nic nie chce, ja nie wiem kiedy teń leń wyjdzie ze mnie bo to już przechodzi wszystko, od kąd jestem w ciąży nie miałam ani jednego dnia z wielgaśnym przypływem energii, a kiedyś to nie mogłam w jednym miejscu usiedzieć !!!!!!!!!!

Witam mamuśki.Pobudka była o 2 w nocy bo moja dzidzia upodobała sobie kopanie w mamusi brzuszku własnie wtedy gdy jest cicho i ciemno :-D Mamunia wyrozumiała więc wybaczyłam brzdącowi :-) Nogi mi puchną a dzisiaj doszły jeszcze opuchnięte dłonie.Zaraz śmigam do szpitala po wyniki z wczorajszego badania glukozy.

Hej dziewczyny.

Ja dziś podłamana...planowałam zadzwonić do lekarki w sprawie konsultacji mojego wyniku glukozy a po wyjściu z ubikacji zadzwoniłam do niej z zupełnie innej przyczyny...zauważyłam malutką kropeczkę krwi na wkładce... Mam nadzieję, że to przez podrażnienie od infekcji i aplikowania sobie globulek, ale jutro rano mam się stawić na USG...ale mam doła, ryczeć mi się chcę!!!!!!:-:)-(

reklama
Do góry