reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila - super super super!!:-D domyślam się jak Ci ulżyło po tym co usłyszałaś. Grunt to trafić na dobrego fachowca. Mi zawsze na studiach jeden z wykładowców powtarzał, że są lekarze i ludzie którzy skończyli medycynę - miał całkowitą rację.

Pójdę do TVN24 i opowiem im o bliskich spotkaniach z muszlą klozetową!!:-D:-D:-D:-D

Tak piszecie o tej cukrzycy ciążowej a ja nie ograniczam się w jedzeniu i jeszcze dziś bezy zrobiłam. Co prawda nie miałam jeszcze badania, bo mam w środę, ale może nie powinnam przesadać.

Ostatnia edycja:
Właśnie przed badaniem nic nie zmieniaj bo wtedy wyniki mogą być zafałszowane. Jedz jak jadłaś do tej pory. Jeśli (czego oczywiście nie życzę) okaże się coś nie tak to wtedy dietka.

josie mnie ten ból już dawno przeszedl... ale wiadomo każda ciąża inna, mnie pewnie jeszcze wróci, a ty będzie mieć z głowy ;)

Kamila po prostu rewelacyjne wieści!!!!!! mogę się tylko domyślać jak szalejesz z radości :) a twój bąbelek to sporych rozmiarów, rosną te nasze dzieciaczki bardzo szybko

carla w takim razie życzę ci dużo zasłużonego odpoczynku ;)

Kamilka - wracam a tu takie wieeeeesci!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze sie przeogromnie!:tak:
I musze Ci powiedziec, ze wiem jak wygląda Twoj dzidzius;-) Bartek był odrobinke lżejszy jak sie urodził;-)

Wiecej nie mam siły nadrabiac:confused2: Jesli było cos waznego poprosze o streszczenie:rofl2:

reklama
Kamila super, super, super, super!!! :-):-) Cudowne wiesci, mam nadzieje, ze juz same takie bedziemy czytac.

W ostatnie dni mialam troche zalatwiania. Bieganie po urzedach, swistki, papierki, druczki - to co uwielbiam po prostu. Jeszcze sie wczoraj zgubilam i zlazlam przez to jak glupia. Na pocieszenie kupilam paczusie i pomaszerowalam dalej. Musze sie na serio zebrac i zaczac chociaz na dluzsze spacery chodzic, bo kondycje mam zerowa :confused2:

Do góry