reklama
Kamila - super super super!! domyślam się jak Ci ulżyło po tym co usłyszałaś. Grunt to trafić na dobrego fachowca. Mi zawsze na studiach jeden z wykładowców powtarzał, że są lekarze i ludzie którzy skończyli medycynę - miał całkowitą rację.
Pójdę do TVN24 i opowiem im o bliskich spotkaniach z muszlą klozetową!!
Tak piszecie o tej cukrzycy ciążowej a ja nie ograniczam się w jedzeniu i jeszcze dziś bezy zrobiłam. Co prawda nie miałam jeszcze badania, bo mam w środę, ale może nie powinnam przesadać.
Pójdę do TVN24 i opowiem im o bliskich spotkaniach z muszlą klozetową!!
Tak piszecie o tej cukrzycy ciążowej a ja nie ograniczam się w jedzeniu i jeszcze dziś bezy zrobiłam. Co prawda nie miałam jeszcze badania, bo mam w środę, ale może nie powinnam przesadać.
Ostatnia edycja:
zaza26
Fanka BB :)
josie mnie ten ból już dawno przeszedl... ale wiadomo każda ciąża inna, mnie pewnie jeszcze wróci, a ty będzie mieć z głowy
Kamila po prostu rewelacyjne wieści!!!!!! mogę się tylko domyślać jak szalejesz z radości a twój bąbelek to sporych rozmiarów, rosną te nasze dzieciaczki bardzo szybko
carla w takim razie życzę ci dużo zasłużonego odpoczynku
Kamila po prostu rewelacyjne wieści!!!!!! mogę się tylko domyślać jak szalejesz z radości a twój bąbelek to sporych rozmiarów, rosną te nasze dzieciaczki bardzo szybko
carla w takim razie życzę ci dużo zasłużonego odpoczynku
buziak
Kamilka - wracam a tu takie wieeeeesci!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze sie przeogromnie!
I musze Ci powiedziec, ze wiem jak wygląda Twoj dzidzius;-) Bartek był odrobinke lżejszy jak sie urodził;-)
Wiecej nie mam siły nadrabiac Jesli było cos waznego poprosze o streszczenie
Ciesze sie przeogromnie!
I musze Ci powiedziec, ze wiem jak wygląda Twoj dzidzius;-) Bartek był odrobinke lżejszy jak sie urodził;-)
Wiecej nie mam siły nadrabiac Jesli było cos waznego poprosze o streszczenie
buziak
Najważniejsze info dla Ciebie - wysyłamy Cię do TVN24. Pora zastąpić naszą ukochaną Reni. Szykuj przemówienie :-)
własnie zdąrzyłam co-nie-co wywachac i widze ze mnie chcecie sprzedac do Tv?????
ja nie fotogeniczna!!!
reklama
Niespodzianka
Kamila super, super, super, super!!! :-):-) Cudowne wiesci, mam nadzieje, ze juz same takie bedziemy czytac.
W ostatnie dni mialam troche zalatwiania. Bieganie po urzedach, swistki, papierki, druczki - to co uwielbiam po prostu. Jeszcze sie wczoraj zgubilam i zlazlam przez to jak glupia. Na pocieszenie kupilam paczusie i pomaszerowalam dalej. Musze sie na serio zebrac i zaczac chociaz na dluzsze spacery chodzic, bo kondycje mam zerowa
W ostatnie dni mialam troche zalatwiania. Bieganie po urzedach, swistki, papierki, druczki - to co uwielbiam po prostu. Jeszcze sie wczoraj zgubilam i zlazlam przez to jak glupia. Na pocieszenie kupilam paczusie i pomaszerowalam dalej. Musze sie na serio zebrac i zaczac chociaz na dluzsze spacery chodzic, bo kondycje mam zerowa