reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Przypomniało mi sie dzis o nich i zrobiłam na sniadanie - dzieci krzyczały na głos ze uwielbiaja i kochaja mnie nad zycie ze im je zrobiłam:tak::-)
a sama chyba czułam niedosyt po sniadaniu:happy:

a wiecie jakie fajne sakluski z jajkiem w przyprawach?
We włoszech mnie tego nauczono - gotujesz kluski, odlewasz wode dodajesz olej, wbijasz jajka, przyprwy i na ogniu cały czas. Chyba był jeszcze zólty ser ale nie jestem pewna... :baffled:

chyba... to ja bede musiala tego spróbować:-D
a jakie kluski??

reklama
my bralismy jakies swiderki czy cos tego typu, a orginalnie jakie sie daje nie wiem.. w sumie i nitka w smaku zła by nie była;-)
mnie tego uczyła polka, ktora mieszka we włoszech kilka lat i to niby jest ich danie wiec jesli sicil o tym słyszała to napewno cos podopwie bo ja to tak jak mowie pamietam piate przez dziesziate, ale dobre było i szybko sie robi:tak:

aaaa, ze makaran hehe:-D
moj maz tez zawsze mowil kluski i nie wiedzialam do konca o co mu chodzi, w kadym regionie chyba kazdy mowi po swojemu:tak:
To musi to byc dobre, nie ma co :) na pewno o tym pomysle

buziak - ja właśnie wczoraj na obiadek sobie zrobiłam kokardki z brokułami i z jajkiem, mąż jadł ziemniaczki z bitkami, a Alinka rosołek z lanymi kluseczkami

Witam się dziś ja pierwsza :-D
Nie śpię już od 4, położyłam się wczoraj później spać i kurde wcześnie wstałam :-(
Ja już właśnie piję kawkę i jem śniadanko :-)

hejka z raaana :)
lublin znów zasypany śniegien.. :/

buziak co do klusków z jajkiem :D
znam to :D ja czasem robię tez z takich co troche poleżą, nie muszą być świerzo z wody wyjęte :)
serek żółty można dawać ja czasem daję ;p i dobrze smakuje też z keczupem ale co kto lubi :)
to jest taka tania szybka kuchnia :)
ja zawsze robiłam z nitek ale to jest obojętne z jakiego makaronu sie robi - przecież to tylko kształt :)

Życzę miłego dnia :p Zaczynając kolejny nowy tydzień ciąży :)

Gkvip gratuluję Ci córeczki :) - to nie będzie dwóch Milanków na forum :-D
Mia to piękne imie.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana:)
Co do makaronu z jajkiem to też jako dziecko tak jadłam, a czasami można jak się makaron juz podsmaży wbić jajko jako sadzone i tez pycha:)

Kamila 25tydz, ale Ci fajnie:)

Dzień dobry
Ja na chwile zaraz do notariusza i tłumacza przysięgłego musze jechać miłego dnia:-)Aga w ty:-)m samym momencie post...

reklama
Do góry