reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

sunshine
zdecydowanie łóżeczko z małym na początek będzie u nas w sypialni, o meblach nawet nie myślę jeszcze , mój starszy syn wyprowadził się od nas dopiero jak miał 1,5 roku i wtedy urządziliśmy mu pokój a i tak następne 1,5 roku (czyli do teraz) latałam jeszcze z sypialni do niego przynajmnie 2x na noc i się zastanawiałam, czy przeprowadzka nie nastąpiła zbyt wcześnie bo to dla mnie strasznie uciążliwe było/jest (już się, odpukać, to bieganie jakby kończy ufff)

josie
no to zdrowiej kochana, ja też ostatnio miałam ból żołądka ale tylko w nocy i się zastanawiałam, czy coś zżarłam czy to jakiś ucisk się zaczyna, nie wiem, w dzień jest ok a wątek wózkowy jak najbardziej bo to chyba będzie najtrudniejsza decyzja i zakup jak dla mnie

polaa
:-D:-Dno trudno, muszę myśleć nad innym biznesem
gratuluję sisiorka! Mam bardzo dużo koleżanek, które mają po 2 synków właśnie i bardzo sobie chwalą, mówią, że się świetnie takie pary chowają

reklama
buziak dokładnie popieram Cie w 100% co dom to dom, ja tez mieszkam w domu i nie wyobrażam sobie inaczej i tak jak piszesz ogród, dzieciaczki na dworze, grille :-) :-D do białego rana :-) :-D (to już było i nie wróci!!!), choć muszę kupę kasy teraz w niego włożyć bo czeka mnie demolka wnętrza ale jednak dom !!

my tez remontujemy sie pomalutku;-)
Wzielismy dom, który w robimy totalna rozpierduche - burzenie scian i wsi po swojemu:tak: A ze palnujemy adaptacje strychu, gora dól i piwnica nawet w płytkach tak wydatki nie skoncza sie nigdy:-D Sam ogrodek ile kosztuje przekonalismy sie juz w zeszłym roku troche:baffled: Ale juz po chwili nie wyobrazałam sobie powrotu do bloku i wiem, ze ten dom to ogromne szczescie jakie mogło nas spotkac:tak:
Za to na starosc nie wiem czy nie lepiej sie przeniesc do bloku gdzie ma sie w nosie palenie /nawet gazem wymaga pewnej sprawnosci a to syfon a to sryfon. Odsniezanie czy koszenie... A w bloku dwa pokoiki, kuchenka i zycie jak w madrycie ;))

delwer - nie znam sie na badaniach

dorota
życzę powodzenia w szukaniu i rychłego znalezienia wymarzonego mieszkanka

siula
gratulacje!!!!!!!!!!!!

Jesli kogoś pominęłam albo zignorowałam to przepraszam, średnio mi wychodzi to nadrabianie, zapominam co kto, miesza mi się i myli

Byłam dziś odwiedzić koleżankę, kt tydzień temu urodziła synka. Jezu jakie to maleńkie! Jak to się szybko zapomina! Taki maluśki słodki pyszczek sobie spał, szok! Płakać mi się zachciało ze szczęścia ,że ja też niedługo będę miała takiego. I to jak niedługo! Właśnie zniknięcie stycznia i pojawienie się listopada jeszcze bardziej mi to uświadomiło.

Ostatnia edycja:
magnii Kuba sie ucieszył heh:-) mowie do Niego" Cieszysz se, ze bedzie brat"? a On powiedzial, ze tak:tak: i zaczal skakac, chyba z radości:-D

Ja tez mieszkam w domu, cale zycie w nim mieszkalam, i w PL i tutaj:tak:
i moim marzeniem zawsze bylo mieszkac w bloku:tak:
maz w Polsce mieszkal w bloku i ma porowananie, wybiera zdecydowanie dom:tak: a mi sie zawsze marzylo miec duzo kolezanek, spotykac sie z Nimi przed blokiem wieczorem w wakacje:zawstydzona/y::-D (jak bylam mala mialam takie mysli oczywiscie), i w ogole jakos tak chcialam.
No ale nie ma tez jak wyjsc do swojego ogrodka itp

Polaa - super, że wiesz kto u Ciebie mieszka. Gratulacje!!

A z domkiem to prawda. Ja mieszkałam w dużym mieście, ale w pięknym miejscu, gdzie jest dużo zieleni, park, rzeka itd., ale nie mogłabym smyka wypuścić na ogródek jak jest ciepło, żeby się w piaskownicy pobawiła, kamyki poukładała... I nie wyobrażam sobie teraz, żeby moje dziecko miało przeprowadzić się do mieszkania.

ja też całe życie z domem i podwórkiem, nie wyobrażam sobie mieszkania w bloku, rok mieszkałam i miałam dość... a tu kiedy chcę walne sobie grilla znajomych można zaprosić i z ukochanym patrzeć na zachody słonca....eh mój w bloku chowany i też woli dom:-D jednak w domu jest wieksza swoboda niż w mieszkaniu...

witam :-)
gratuluję kolejnych udanych wizyt i poznania płci, dziś pełna koedukacja ;-)

co do remontu bo widzę że dobrze trafiłam to my chcemy zacząć w drugiej połowie marca żeby już cieplej było bo będziemy robić i z zewnątrz i wewnątrz więc póki co łudzę się że wyrobimy się do końca kwietnia

polaa Gratuluję synka!!! fajnie, że Kuba się ucieszył z braciszka:-)

pola gratuluje chlopaka

ja odebralam wyniki, to co mnie niepokoii to
- liczne pasma sluzu w moczu
- zbyt malo monocytow
-podwyzszone granulocyty
-spadl mi hematocryt
- glukoza na czczo jest ok,ale po glukozie mam ponad 120

kto pomoze mi to zinterpretowac? Prosze,prosze,prosze

niestety nie pomogę, nie znam sie nic a nic:-(

reklama
ja na szczescie nie mieszkalam nigdy w domu wiec nie wiem co trace :-) cale zycie w bloku, a w krakowie kamienice. teraz mamy super kamienice na 5 mieszkan ze wspolnym ogrodem, poza jednymi sasiadami wszyscy wlasciciele sa mega w porzadku i co najwazniejsze dla mnie - pieszo do pracy, do sklepu 100m, do przychodni i na basen tez pieszo kilka minut, i do centrum tramwaj autobus 15 min. ja jednak nie moglabym mieszkac na razie zupelnie na odludziu no a w centrum to wiadomo nie ma opcji na dom chyba ze jestes milionerem... ale kiedys na pewno bede chciala wlasny domek:)

Do góry