reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
pola gratuluje chlopaka

ja odebralam wyniki, to co mnie niepokoii to
- liczne pasma sluzu w moczu
- zbyt malo monocytow
-podwyzszone granulocyty
-spadl mi hematocryt
- glukoza na czczo jest ok,ale po glukozie mam ponad 120

kto pomoze mi to zinterpretowac? Prosze,prosze,prosze

polaa, gratuluję :D a Kuba na pewno ucieszy się z braciszka :)
delwer, liczne pasma śluzu w moczu to nic groźnego, co do reszty - niestety nie pomogę :(

Witajcie:)
Wchodzę tylko po to, żeby powiedzieć, że lecę do nowej ginki na wizytę więc trzymajcie kciuki, żeby okazała się w porządku :sorry2:

bedzie ok!!

Nie wiem co ona sobie tam urządziła, ale z pewnością dobrze się bawiła:-D

i to najwazniejsze:tak:

Widziałyście, że styczeń zniknął???:szok:

no i prawie połowa lutego za nami:tak:;-)

hej pamiętacie mnie jeszcze
dziewucha hura wszystko ok
zdjęcie w kleje później

gratuluje!!!!!!
Jestem, jestem:-)

karamija na razie jednak nie otwieraj biznesu:-p:-D

intuicja mnie nie zaiowdla, bedzie CHŁOPCZYK:tak::tak::-)

gratuluje!!!!!!!

super, ze wszystko dobrze!

A do mnie niedawno zadzwoniła kolezanka, ze jest w 11tyg ciazy:tak:
Fajnie, blisko mieszkamy a podobniez szampan mlekopędny:-D
Ciesze sie hehe

Co do mieszkanek - Dorotka czyli wolicie zrobione tylk odo małych przeróbek tak? No to wybierajcie;-)
Ale co do mieszkania na teraz /a domu na starosc to sie z Toba nie zgodze!!! Kochanie zamykasz bramke puszczasz bździle na dwór - bujaczki, piaskownice, rowerki - jakby dzieci nie było a Ty sobie w kuchni zupkę mieszasz i pazurki malujesz tylko co jakis czas wygladajac co ekipa robi. Grille, wieczorkiem bujanie z mężem na bujaczce w swietle gwiazd czy nawet podlewanie tuji daje frajde:-D //jesli macie mozliwosc;-)

buziak dokładnie popieram Cie w 100% co dom to dom, ja tez mieszkam w domu i nie wyobrażam sobie inaczej i tak jak piszesz ogród, dzieciaczki na dworze, grille :-) :-D do białego rana :-) :-D (to już było i nie wróci!!!), choć muszę kupę kasy teraz w niego włożyć bo czeka mnie demolka wnętrza ale jednak dom !!

Dziewczyny a tak z innej beczki znacie jakieś płyty z muzyką relaksacyjną ????????

Ostatnia edycja:
reklama
polaa gratulacje :) to bedziesz miala niezle urwanie glowy z dwoma urwisami :)

delwer mi hematorkyt spada od poczatku ciazy (teraz mam juz tylko 32%) i wyslalam wyniki do znajomego lekarza, powiedzial ze w ciazy hemtokryt bardzo czesto spada i zeby sie nie przejmowac tylko jesc witaminy z zelazem i zdrowo sie odzywiac

Do góry